Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar ovulasyon günüm ayin 19 u idi,regli bugün itibariyle 4 gün gecti,kanda beta hcg bugün itibariyle 27,5 çıktı benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlarım var mi?

OVULASYON günümüz aynı seninle cnm satın kaç benim sat 7 ocak 3 şubat yani dün beta hcg 41 çıktı..yarın tekrra baktırcam..ikimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Merhaba Kızlar,

3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.beta hsg 302 çıktı.bebek çok küçük olduğundan uıltrasonda görünmezmiş ve keseyi görmek için 12 gün sonraya randevu verdiler.ama inanın zaman geçmiyor.çok fazla belirtim olmadığı için acaba bebeğim hala benimle mi,yoksa dış gebelik mi gibi bir sürü şeyler geçiyor aklımdan.testi adet günümden bir gün sonra yaptırdım.Sizce bu değer düşük mü yoksa iyi mi?
Bilgisi olan lütfeeen yardımcı olsun...

Canim birgun gecikmene degerin
İyi cikmis buna cok takilma benim 10 gun gecikmemde 126 cikti bir hafta sonra suan 1000 oldu ben bile daha kadin doguma gitmedim erken daha gorukmez diye cnm sakin ol ve bekle inan bende sen gibiyim ama biraz daha buyumeleri icin zaman vermemiz lazim dua edelim bu arada yapcak bise yok stres yapma sen

Arkadaslar hatirlayaniniz vardir belki benim hikayemi. Bu ay ilk klomen ve catlatma ignesi sonucu hamile kaldim cok sukur :) ve bugun minigin kesesini gorduk 5+3 olmusuz. Haftaya persembe de kalp atisi almaya gidicez hayirlisiyla :) haber vermek istedim. Hepinizden hayirli haberler almak dilegiyle!

Canim karin usg den mi gordunuz keseyi degerin kacti acaba biliyormusun allahim kalp atislsrini duymayida nasip etsin bende hamileyim ama kac hafta bilmiyorum kadin doguma gitmedim erken diye sat uyumlu degil

kızlar adetime 7 - 8 gün kala kan testi yaptırdım sonuc negatif çıktı. kaç günde gebelik ortaya çıkıyor ki? adetim 1 gün gecikti hiçmi hamile kalma şansım yok..

Aynisini yaşadım 8 gün evvel hastaneye acile gittik eşimle griptim hcg de istedim 0.01 çikti üzüldüm biraz sonra adet günü ertesi 239 çıktı belli olmuyor

canım ne yaptın pazartesi haberleşecekdik nete giremedim.. şimdi girebildim durumun nedir ?

cevabın için çok sağol ama inan zaman geçmiyor ama beklicez artık yapıcak bişi yok.Senin bebişinde hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canim bugun saglik ocaginda doktor bakti daha erken gozukmuyor dedi bir hafta daha beklicem

canım erken öğrenilen hamiliklerde gözükmeyebilirmiş. bende ilk hamileliğimi adetime 3 gün kala öğrendim önce adetin üstünden 1 hafta geçmesi beklendi sonra gördüler canım. sakın kaygılanma oldumu.

Aynisini yaşadım 8 gün evvel hastaneye acile gittik eşimle griptim hcg de istedim 0.01 çikti üzüldüm biraz sonra adet günü ertesi 239 çıktı belli olmuyor

adetim 3 gün gecikti dün kendim gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. normal bir gecikmemi bu acaba? gebelik testinde kesin çıkardı dimi yaaa....

Sagol cnm benimki gec oldu zaten adetim 10 gun gecikince cikti kanda 126 bir haftasonra 1000 oldu sat 16 aralik ama 5 haftalik su an daha o yuzden tedirginim biraz

Sagol cnm benimki gec oldu zaten adetim 10 gun gecikince cikti kanda 126 bir haftasonra 1000 oldu sat 16 aralik ama 5 haftalik su an daha o yuzden tedirginim biraz

beniş sat 4 aralık bende 8 im döllenme ile alakalı cano.görünce tedirginliğin gidecek Allah kalp atışlarını duymanı nasip etsin

adetim 3 gün gecikti dün kendim gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. normal bir gecikmemi bu acaba? gebelik testinde kesin çıkardı dimi yaaa....

Canim herkesin farkli oluyor benim gebeligim adetim 10 gun gecikince cikti kanda o yuzden belli olmaz 3 gun geciktim kesin cikmasi lazim die birsey yok varsa zaten ilerleyen zamanda belli olur stres yaapmaa

beniş sat 4 aralık bende 8 im döllenme ile alakalı cano.görünce tedirginliğin gidecek Allah kalp atışlarını duymanı nasip etsin

Amin cnm ins hele bir goreyim gercektn rahatlicam cok gec oldugu icin tedirgin oldum senin benden daha gec masallah gormussun ins bana da nasip olur allahin izniyle cnm

Canim karin usg den mi gordunuz keseyi degerin kacti acaba biliyormusun allahim kalp atislsrini duymayida nasip etsin bende hamileyim ama kac hafta bilmiyorum kadin doguma gitmedim erken diye sat uyumlu degil

Evet canim karindan bakti dun. Pzts 6870 cikmisti kan tahlilim. Sat 28 aralik benim. Amin canim insallah hayirlisiyla kalp atisini da gorurum. İnsallah sen de guzel haberler alirsin en yakin zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…