canım benim Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah.hayallerini kırma Rabbim en güzel zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah.
Canim cvbin icin tsk ederim benim deger senden yuksekmi sayiliyor sen keseni gordunmu
Arkadaşlar ovulasyon günüm ayin 19 u idi,regli bugün itibariyle 4 gün gecti,kanda beta hcg bugün itibariyle 27,5 çıktı benim gibi olupta hamileliği sağlıklı devam eden arkadaşlarım var mi?
Canim inan bende bu degerleri anlamiyorum benim gecen pazartesi 126 cikti bugun tam bir hafta sonra 1000,00 cikmis kac hafta kese ne zamangorunur hic bilmiyorum kadin doguma gitmedim daha
Merhaba Kızlar,
3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.beta hsg 302 çıktı.bebek çok küçük olduğundan uıltrasonda görünmezmiş ve keseyi görmek için 12 gün sonraya randevu verdiler.ama inanın zaman geçmiyor.çok fazla belirtim olmadığı için acaba bebeğim hala benimle mi,yoksa dış gebelik mi gibi bir sürü şeyler geçiyor aklımdan.testi adet günümden bir gün sonra yaptırdım.Sizce bu değer düşük mü yoksa iyi mi?
Bilgisi olan lütfeeen yardımcı olsun...
valla canım 5 haftalık felan oluyor gözükebilir belki :)
Arkadaslar hatirlayaniniz vardir belki benim hikayemi. Bu ay ilk klomen ve catlatma ignesi sonucu hamile kaldim cok sukur :) ve bugun minigin kesesini gorduk 5+3 olmusuz. Haftaya persembe de kalp atisi almaya gidicez hayirlisiyla :) haber vermek istedim. Hepinizden hayirli haberler almak dilegiyle!
kızlar adetime 7 - 8 gün kala kan testi yaptırdım sonuc negatif çıktı. kaç günde gebelik ortaya çıkıyor ki? adetim 1 gün gecikti hiçmi hamile kalma şansım yok..
Sen yine dusuk yapmsn cnm kurtaj daha zor ıns bu sefer ıkımızınde ıyı olur bende pazartesı kan vercem işte deger yıkselmiştır ıns gercı ben bebegımı gormedıkten sonra içim rahat etmez cunkı dıgerınde degerlerım gayet normal yukselmiştı herseyın allahın takdırı cnm pazartesı haberleselım mutlaka
Canim birgun gecikmene degerin
İyi cikmis buna cok takilma benim 10 gun gecikmemde 126 cikti bir hafta sonra suan 1000 oldu ben bile daha kadin doguma gitmedim erken daha gorukmez diye cnm sakin ol ve bekle inan bende sen gibiyim ama biraz daha buyumeleri icin zaman vermemiz lazim dua edelim bu arada yapcak bise yok stres yapma sen
Canim bugun saglik ocaginda doktor bakti daha erken gozukmuyor dedi bir hafta daha beklicem
canım ne yaptın pazartesi haberleşecekdik nete giremedim.. şimdi girebildim durumun nedir ?
Aynisini yaşadım 8 gün evvel hastaneye acile gittik eşimle griptim hcg de istedim 0.01 çikti üzüldüm biraz sonra adet günü ertesi 239 çıktı belli olmuyor
canım erken öğrenilen hamiliklerde gözükmeyebilirmiş. bende ilk hamileliğimi adetime 3 gün kala öğrendim önce adetin üstünden 1 hafta geçmesi beklendi sonra gördüler canım. sakın kaygılanma oldumu.
Sagol cnm benimki gec oldu zaten adetim 10 gun gecikince cikti kanda 126 bir haftasonra 1000 oldu sat 16 aralik ama 5 haftalik su an daha o yuzden tedirginim biraz
adetim 3 gün gecikti dün kendim gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. normal bir gecikmemi bu acaba? gebelik testinde kesin çıkardı dimi yaaa....
beniş sat 4 aralık bende 8 im döllenme ile alakalı cano.görünce tedirginliğin gidecek Allah kalp atışlarını duymanı nasip etsin
Canim karin usg den mi gordunuz keseyi degerin kacti acaba biliyormusun allahim kalp atislsrini duymayida nasip etsin bende hamileyim ama kac hafta bilmiyorum kadin doguma gitmedim erken diye sat uyumlu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?