Evet canim karindan bakti dun. Pzts 6870 cikmisti kan tahlilim. Sat 28 aralik benim. Amin canim insallah hayirlisiyla kalp atisini da gorurum. İnsallah sen de guzel haberler alirsin en yakin zamanda :)
kızlar acil cevap verebilir misiniz arkadaşım beta hcg yaptırdı hesabımıza göre 3 haftalık bebek betası 945 çıktı bu değer biraz yüksek geldi bize sizce ikiz olabilir mi yada dış gebelik riski mi varrr yardım edermısınız:18:
Bunu ultrasona girmeden kimse net cevaplayamaz 5-6 gun sonra karindan ultrasonla kese gorunur. O zaman ogrenirsiniz ikiz mi tek mibelki erken yumurtlamistir arkadasiniz [/QU
bir şey daha soracam gebelik haftası son adet gününden sonramı hesaplanıyor yoksa yumurtlama gününe göremi hesaplanıyor eğer yumurtlama gününe göre ie 3 haftalık yok eğer son adete göre ise 4-5 haftalık oluyo...
Bunu ultrasona girmeden kimse net cevaplayamaz 5-6 gun sonra karindan ultrasonla kese gorunur. O zaman ogrenirsiniz ikiz mi tek mibelki erken yumurtlamistir arkadasiniz [/QU
bir şey daha soracam gebelik haftası son adet gününden sonramı hesaplanıyor yoksa yumurtlama gününe göremi hesaplanıyor eğer yumurtlama gününe göre ie 3 haftalık yok eğer son adete göre ise 4-5 haftalık oluyo...
Oo son adete gore 4-5 haftaliksa deger gayet normal. Son adete gore hesaplanir.
Oo son adete gore 4-5 haftaliksa deger gayet normal. Son adete gore hesaplanir.
teşekkür ederim biran tedirgin olduk çok sağolllllll..ohhhh darısı başımaaaaaa inşşşş sizde varsa rabbım kucağınıza almayı nasip etsin sizinde arkadaşımında veee darısı başımaaaaaaa aminnnnnn.....
OVULASYON günümüz aynı seninle cnm satın kaç benim sat 7 ocak 3 şubat yani dün beta hcg 41 çıktı..yarın tekrra baktırcam..ikimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
OVULASYON günümüz aynı seninle cnm satın kaç benim sat 7 ocak 3 şubat yani dün beta hcg 41 çıktı..yarın tekrra baktırcam..ikimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
Canim tahlik yatirdim 1000 olmus degerim sagli ocaginda ultrasonka bakti doktor ama daha gozukmedi pzartesi tekrar bakacak haftaya kadin doguma gidicem sen ne yaptin tahlil yaptirdin mi
canım benim maalesf 24 e düşmüş galiba kimyasal gebelik geçiriyorum birkaç gün daha bekleyip regli olmazsam kadın doğuma gidicemUmarım senin sonucun iyi çıkmıştır.Valla merak ettim yazarsan sevinirim senin ki güzel haber olsun ama :)
cnm çok üzüldüm yaa inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi...benim 2ye katladı cnm..82 oldu değerim haftaya cumartesi kese için gidicem inşallah..
Benim de bu sabah şiddetli bir sancı ile reglim basladi,ağrı kesici almak zorunda kaldim.Ama senden güzel haber almak guzel,Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :) senin ilk gebelik mi?
adetim 3 gün gecikti dün kendim gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. normal bir gecikmemi bu acaba? gebelik testinde kesin çıkardı dimi yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?