Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar acil cevap verebilir misiniz arkadaşım beta hcg yaptırdı hesabımıza göre 3 haftalık bebek betası 945 çıktı bu değer biraz yüksek geldi bize sizce ikiz olabilir mi yada dış gebelik riski mi varrr yardım edermısınız:18:

Bunu ultrasona girmeden kimse net cevaplayamaz 5-6 gun sonra karindan ultrasonla kese gorunur. O zaman ogrenirsiniz ikiz mi tek mi belki erken yumurtlamistir arkadasiniz

OVULASYON günümüz aynı seninle cnm satın kaç benim sat 7 ocak 3 şubat yani dün beta hcg 41 çıktı..yarın tekrra baktırcam..ikimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

canım benim maalesf 24 e düşmüş galiba kimyasal gebelik geçiriyorum birkaç gün daha bekleyip regli olmazsam kadın doğuma gidicem Umarım senin sonucun iyi çıkmıştır.Valla merak ettim yazarsan sevinirim senin ki güzel haber olsun ama :)

kızlarrrrrr

sat 02 ocak gece 23 deydi:)))

bugün kan testi yaptırdım beta hcg 269 çıkmış... sizce nasıl? yarın kadın doğumcuya gidecem.inşallah bir sorun çıkmadan kucağıma alırım bebeğimi sağlıcakla.. allahım olmayanlara isteyenlere versin...

Son düzenleme:
Canim tahlik yatirdim 1000 olmus degerim sagli ocaginda ultrasonka bakti doktor ama daha gozukmedi pzartesi tekrar bakacak haftaya kadin doguma gidicem sen ne yaptin tahlil yaptirdin mi

yaptırdım canım değerim yükseldi doktor herşey yolunda korkulacak birşey yok dedi haftaya perşembe görmeye gidecem bebişimi Allahın izniyle :)

cnm çok üzüldüm yaa inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi...benim 2ye katladı cnm..82 oldu değerim haftaya cumartesi kese için gidicem inşallah..

cnm çok üzüldüm yaa inşallah önümüzdeki ay alırsın güzel haberi...benim 2ye katladı cnm..82 oldu değerim haftaya cumartesi kese için gidicem inşallah..

Benim de bu sabah şiddetli bir sancı ile reglim basladi,ağrı kesici almak zorunda kaldim.Ama senden güzel haber almak guzel,Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :) senin ilk gebelik mi?

merhabalar sat 03,01
bende çarşamba günü baktırdım ilk 1045 idi bu gün tekrar baktırdım 2181 olmuş iki günde iki katına çıktı çok şükür herşey yolunda sanırım ama gözüme bişey takıldı benmle aynı dönemde sat yazan arkadaşların değeri 200 300 arası benim neden bu kadar yüksek acabaa

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım aşılama yaptıranlar ekleyebılır benımoncelıkle sorumu sormak ıstıyorum 20 ocak ta asılamam olmustu 1 subatta kan testı yaptırdım 0,24 cıktı sonuc 5 subatta bıdaha test yaptım 0,57 cıktı adetımden 10 gun gectı bugun ve dun kahverengı lekelenme oldu afedersenız esımle bırlıkte olduktan sonra oldu bugun cok az var bebek varsa bebegemı zarar verdık acaba korkuyorum pazartesı gunu kan testı yapcam yıne bu arada dr bana ılclar vermıstı asılamadan sonra progestan folbiol estrofem ve coraspin acaba bunlar regl olmamımı önlüyor ilacları bırkalı neredeyse 6 gun falan oldu asılaması tutmayan arkadaslar ne kadar sure ıcınde adet oldunuz lutfen bsyler yazınnn............

beta 16,26 çıktı adetime 4 gün var , 12 gün önce çatlatma iğnesi yapılmıştı. lütfen hamile miyim yaa

Kızlar dün kan testi yaptırdım adetime 4gün vardı ve çatlatma iğnesinden sonra 12gün geçmişti.sonuç 22 çıktı nasıl sizce kimyasal diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…