Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ersintgb canım senle aynıyız ben yarın tekrar tahlil vercem

evet hatta yaşımızda aynı :) bnm beta biraz düşük bende akşam tekrar yapıcam hadi inşallah ne dediler ilk bana hemşire hamilesin ama düşük biraz dedi tekrar yaptır dedi doktorumda aynısını dedi hadi inşallah hamileyizdir.

hadi hayırlı olsun cnmbnm :) inşalla rabbim kucağınada almayı nasip etsin.. ben bile çok umutluyum beta 16,3 adetime 4 gün vardı :)

Çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım ya hala inanamıyorum Allah bütün isteyenlere nasıp etsın bizi de sağlıkla hayirlisiyla kavustursun melekler ımız

Bana doktorun değerin güzel 2gün sonra tekrarla dedi yani yarın tekrar yaptırıcam. Ben 3ay önce kimyasal gebelik yaşadım ondan korkuyorum allahım hayırlı sağlıklısını versin. Ersintgb kaç çıktı değerin??

bnm de 12. gün 16,26 cnm

Kızlar benim adet günümü bir gün gecmişti idrarada varmı yokmu görünmeyen silik bir çizgi şıkmıştı iki gün sonra kan tahlilimde beta hcg 97 çıktı düşük gelmişti o günler gecmek bilmedi hamileyim diilmiyim diye bir hafta beklemek bile çok zordu sonuç 7 aylık oldum :)) inş umut olur hepinize

ikinci cizgi bnmde silikti 16,26 ilk kan testim 2 gün sonra 80 olmuş ayy hamileyim allahın izniylee

Ersintgb çok şükür iyi gidiyoruz.benden cuma günü tekrar istedi.bende bi de pıhtılaşma var rn kan sulandırıcı iğnelerede başladım.sende vericen mi cuma günü

Ersintgb çok şükür iyi gidiyoruz.benden cuma günü tekrar istedi.bende bi de pıhtılaşma var rn kan sulandırıcı iğnelerede başladım.sende vericen mi cuma günü

cnm elik deşik olduk :) doktorum artış iyi dedi 2 hafta sonra geldedi folikasite başla dedi :) bilmiyorumki yine mi yaptuırsam yaptirim o zamn yaa :)

Ben kimyasal gebelik geçirdim ya belki ondan çağırmıştır beni. Bi de Bnm ilaçlarla 2yumurtam oluşmuştu. Bgn baktı ikiside çatlamış Bnm ikiz olma ihtimaline var. Senin tek yumurta mıydı

Ben kimyasal gebelik geçirdim ya belki ondan çağırmıştır beni. Bi de Bnm ilaçlarla 2yumurtam oluşmuştu. Bgn baktı ikiside çatlamış Bnm ikiz olma ihtimaline var. Senin tek yumurta mıydı

cnm bnmde iki taneydi biri küçüktü biri büyük 18 ve 15 ogün vurulmuştu değe yüksek olmaz mı ikiz olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…