Ersintgb canım senle aynıyız ben yarın tekrar tahlil vercem
Kizlar bat gecikmesinin 5. Sabahı kan tahlili yapıldı sonuç 87.01 çıktı bilgisi olan var mı normal mi
hadi hayırlı olsun cnmbnm :) inşalla rabbim kucağınada almayı nasip etsin.. ben bile çok umutluyum beta 16,3 adetime 4 gün vardı :)
Bana doktorun değerin güzel 2gün sonra tekrarla dedi yani yarın tekrar yaptırıcam. Ben 3ay önce kimyasal gebelik yaşadım ondan korkuyorum allahım hayırlı sağlıklısını versin. Ersintgb kaç çıktı değerin??
bnm de 12. gün 16,26 cnm
yani çatlatma iğnesinin 12. günüydü adettime 4 gün vardı iyi mi ya hamileyim yani bende dimi :)
Kızlar benim adet günümü bir gün gecmişti idrarada varmı yokmu görünmeyen silik bir çizgi şıkmıştı iki gün sonra kan tahlilimde beta hcg 97 çıktı düşük gelmişti o günler gecmek bilmedi hamileyim diilmiyim diye bir hafta beklemek bile çok zordu sonuç 7 aylık oldum :)) inş umut olur hepinize
bgn tekrar verdim adete 2gün var çok şükür 88 olmuş inş seninde yükselmiştir.
Ersintgb çok şükür iyi gidiyoruz.benden cuma günü tekrar istedi.bende bi de pıhtılaşma var rn kan sulandırıcı iğnelerede başladım.sende vericen mi cuma günü
Ben kimyasal gebelik geçirdim ya belki ondan çağırmıştır beni. Bi de Bnm ilaçlarla 2yumurtam oluşmuştu. Bgn baktı ikiside çatlamış Bnm ikiz olma ihtimaline var. Senin tek yumurta mıydı
Arkadaşlar lütfen yardım adetime 6 gün var değerim 4.91 sizce hamilemiyim
Aspirin dahi kullanmadım bundan onceki aylar hep < 1.20 cıkıyodu değer yükselirmi hamilemiyimdir acabacnm 2 gün sonra yine yaptır çabuk artıyor bi de çatlatma iğnesi falan kullanmışmıydın bu da önemli
Aspirin dahi kullanmadım bundan onceki aylar hep < 1.20 cıkıyodu değer yükselirmi hamilemiyimdir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?