Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

vallhi umut var ALLAHIN izniyle bak heyecanlandım haberdar et cnm bnm 2 gün sonra yine yaptır rabbim gönlüne göre versin
valla canım bizdeki heyecanı bi görsen 7 aylık evliyim 3 ay once testte eşimde sperm azlığı cıktı kullanmadığı vitamin destek kalmadı bugunde sonuc boyle cıkınca bizim herşeyimiz belirsiz mi olacak diyo üzülemiyozda sevinemiyozda ne yapacağımızı şaşırdık inş. hamileyimdir Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbi heb li mines salihin

amin amin inşallah. bak adetime 4 gün kala 16 ydı hemşire hamilesiniz ama değer düşük dedi yinede öldük mutluluktan bu gün 80 küsür çıktı inşallah seninkide artar bu arada bnm eşimdede hareketsizlik çıkmıştı yüzde 50 ölü doktorumu değiştirdm yeni doktorum sonuca bktı eşimin sprminin düşük olduğunu ancak aşılama olur dedi. ama bir sperm testi daha yapın dedi yaptırdık diğer değerin iki katı çıktı ve hareketli sayısı artmıştı. anlatmak istediğim şu bi sperm testi daha yapsanız psikoloji çok etkiliyormuş. dahayeni evliymişsiniz rabbim kucağımızı boş bırakmasın haberdar et mutlaka

1 ay arayla ikinci yaptırdık bizimde değerler iki katı çıktı ama yine normalden azdı ileri hareket 0 dı eğer hamileysem mucize olacak ama 3 aydır kan testi yaptırıyoz boyle değer gormedik devamlı 1.20 den küçüktü ilaç filanda almadım yaa belirsizlik ne kötü bişey

aşılamamı yaptırdınız?

yok aşılama yaptırmadık doğal ilaç dahi kullanılmadı aspirin dahi almadım

bizde de sperm sayı ve hareketinde sorun var.toplamda %20 hareket vardı ilk yapılan testlerde.%5i ileri hareketliydi sadece.sonra eşim ilaç kullandı 3 ay kadar.3 ay sonrası aşılama öncesi %40 ileri hareket çıktı.sperm yıkama sonrası hız çok şükür %70 oldu.aşılama yaptırdım 1 şubatta.sonuç bekliyorum ben de.

Arkadaşlar son adetim 19 ocak,adetime 4 gün kala dün kan testinde beta hcg 277 çıktı,daha gecikme olmadan deger yüksek mi normal mi anlayamadım,kafam karıştı,yarın tekrar kan vericem,lütfen bir cevap arkadaşlar

bnmkine göre yüksek ama erken döllenme olabilir ?? doktorunu arasaydın hemen

adet 3 gün geciktiğinde yapılan kan testinde beta hcg 2,99 diyorsa bu ne anlama gelir kızlar?

bnmkine göre yüksek ama erken döllenme olabilir ?? doktorunu arasaydın hemen

Doktorum adet günlerime bakarak erken yumurtluyorsun dedi ama daha kan sonuçlarim çıkmamıştı,o zaman erken döllenme oldu dediginiz gibi rahatladım:)erken döllenme sorun çıkarır mı peki? Çok teşekkür ederim ayrıca cevap için..mol gebelikte yükşek çıkarmış o biraz korkutmuştu beni aslında,yarın ne kadar artış olacak hayırlısı artık.

kızlarrr yardım edin dün kan testim 4,91 çıktı 1 saat once yeniden yaptırdım 26,99 21 ocakta adet oldum 19 una filan olmam lazım 5 gün filan var yani acaba hamilemiyim

Bayanlar iyi aksamlar ,

Bendun kan testi yaptırdım ve hcg degerim 4444 cıktı , okuduklarıma ve tabloya gore hamileyim hatta dogru yorumluyorsam 5haftalık.
Sizlerin deneyimlerini merak ediyorum bu deger icin bana yardımcı olabilir misiniz ne dusunmeliyim?

vallhi umut var ALLAHIN izniyle bak heyecanlandım haberdar et cnm bnm 2 gün sonra yine yaptır rabbim gönlüne göre versin

kızlar benim beta 1.2 çıkmıştı. değerlerle ilgili hiç bilgim yok. 2 aydır düşünüyoz. ama bilinçli değiliz acıkcası. 1.2 olan değerim negatifmi oluyor???

Kızlar en son 24 ocakta regl oldum. Ondan sonra birkac kere denememiz oldu. Yarın sevgililer günü malumunuz. Yarın kan testi yaptırsam hamileysem testte görünür mü? Reglime 1 hafta var. Belli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…