valla canım bizdeki heyecanı bi görsen 7 aylık evliyim 3 ay once testte eşimde sperm azlığı cıktı kullanmadığı vitamin destek kalmadı bugunde sonuc boyle cıkınca bizim herşeyimiz belirsiz mi olacak diyo üzülemiyozda sevinemiyozda ne yapacağımızı şaşırdık inş. hamileyimdir Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbi heb li mines salihinvallhi umut var ALLAHIN izniyle bak heyecanlandım haberdar et cnm bnm 2 gün sonra yine yaptır rabbim gönlüne göre versin
valla canım bizdeki heyecanı bi görsen 7 aylık evliyim 3 ay once testte eşimde sperm azlığı cıktı kullanmadığı vitamin destek kalmadı bugunde sonuc boyle cıkınca bizim herşeyimiz belirsiz mi olacak diyo üzülemiyozda sevinemiyozda ne yapacağımızı şaşırdık inş. hamileyimdir Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbi heb li mines salihin
1 ay arayla ikinci yaptırdık bizimde değerler iki katı çıktı ama yine normalden azdı ileri hareket 0 dı eğer hamileysem mucize olacak ama 3 aydır kan testi yaptırıyoz boyle değer gormedik devamlı 1.20 den küçüktü ilaç filanda almadım yaa belirsizlik ne kötü bişey
aşılamamı yaptırdınız?
yok aşılama yaptırmadık doğal ilaç dahi kullanılmadı aspirin dahi almadım
canım ne yaptın pazartesi haberleşecekdik nete giremedim.. şimdi girebildim durumun nedir ?
Arkadaşlar son adetim 19 ocak,adetime 4 gün kala dün kan testinde beta hcg 277 çıktı,daha gecikme olmadan deger yüksek mi normal mi anlayamadım,kafam karıştı,yarın tekrar kan vericem,lütfen bir cevap arkadaşlar
bnmkine göre yüksek ama erken döllenme olabilir ?? doktorunu arasaydın hemen
ikinci cizgi bnmde silikti 16,26 ilk kan testim 2 gün sonra 80 olmuş ayy hamileyim allahın izniylee
vallhi umut var ALLAHIN izniyle bak heyecanlandım haberdar et cnm bnm 2 gün sonra yine yaptır rabbim gönlüne göre versin
kızlar benim beta 1.2 çıkmıştı. Değerlerle ilgili hiç bilgim yok. 2 aydır düşünüyoz. Ama bilinçli değiliz acıkcası. 1.2 olan değerim negatifmi oluyor???
Bayanlar iyi aksamlar ,
Bendun kan testi yaptırdım ve hcg degerim 4444 cıktı , okuduklarıma ve tabloya gore hamileyim hatta dogru yorumluyorsam 5haftalık.
Sizlerin deneyimlerini merak ediyorum bu deger icin bana yardımcı olabilir misiniz ne dusunmeliyim?
bnmkine göre yüksek ama erken döllenme olabilir ?? doktorunu arasaydın hemen
kız çok sevindimmm benimde dün 27 çıktı inş. yükselirr pazartesi kontrolumm tebriklerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?