Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar en son 24 ocakta regl oldum. Ondan sonra birkac kere denememiz oldu. Yarın sevgililer günü malumunuz. Yarın kan testi yaptırsam hamileysem testte görünür mü? Reglime 1 hafta var. Belli olur mu?

Bazı markaların erken gebelik testleri var eğer döllenmen çabuk olduysa cıkabilir ama çıkmazsada moralini hemen bozma adetine daha var

Kızlar benim değerin en son 642 çıktı adetimin 9 gün Gecikmesinden sonra yaptırdım dayanamadım gittim doktora belki ultrasonda kese görünür diye ama malesef göremedim doktor daha erken dedi 5 gün sonraya gün verdi beta hcg nin 7.000 civarı falan olması lazımmış kesenin görünmesi için

Evet canim o degerde gozukmuyor benim degerim 1000 de bile gorulmedi 2000 olunca kese goruldu bir bir bucuk hafta sonrada bebegimigordum ama vajinal ultrasonla oda ins sende gorursun

bgn tahlilim 271 oldu 2gün önce 88 di. senin nasıl ersintgb yaptırdın mı tahlil

yok cnm yaptırmadın annem delik deşik ettin kendini az sabır dedi :)) ya cnm bişeye sıkıldı birz önce telefon çalıyordu ytaktan bi zıpladım, sonrada kızdım kendime ağladım, zarar verdim mi acaba buşüphe beni çok üzüyor.. iyice psikolojim gitti klp atışını duymadan rahat yok bna

Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-f iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesef bhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.

teşekkür ederim cnm. zaten hep dua ediyoruz. doktorumun olumsuz düşünmeyelim laboratuvar hatası olabilir demesi bana ilginç geldi. 1500lerde olması gereken değer 83 çıkınca çok üzüldüm.

sonuç:1797 0,5 doktor hamilesin dedi vitamin verdi bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi olmayadabilir dedi anlamadım bişey ama ben netten araştırdım 0,5-0,10 tüm bayanlarda bu değerler olurmuş deniliyor :26:

Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. 0.1 cıktı. Pek umudum yok acıkcası.

Ewet düşük ama adetine daha var sanırım iki sonuç içinde bekle çok sinir bozucu oluyor farkındayım benim adetimden iki gün sonra 97 çıkmıştı çok moralim bozulmuştu ama gec döllenmeymiş bende her olmadığında oturup ağlıyordum sürekli ne sorun var diye düşünüyordum ama sanırım zamanı gelşnce oluyor hersey

Selam canim nasilsin bugun doktora gittinmi ben bugun gittim cok sukur iyi hersey

canım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına. ben gecen hafta doktora gıtmeyı beklerken düşük yaptım ani kanamam acıldı parçam düştü felan derken daha yeni atlattm. ama benım kalınlaşmış rahim duvarımda düştü kanamada. bilirsen kötümü bu durum ? yani rahim duvarı nıye kalınlasır yada neden düşer ?

Canim cok gecmis olsun hakkinda hayirlisi bildgm kadariyla gebelik baslangicinda rahim kalinlasiyor bebek tutunsun diye sen dusuk yaptgn icin kanaman oldukca normale doner sanirim ben bugune kadar kac doktora gittim boyle bisey diyen olmadi ama forumda cok okudum tabi rahim kalinlasmasini kac haftaliktidusuk oldgnda cnm

Kızlar cuma günü adet olmam gerekiyor. Gecen hafta dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuc negatifti. Ama erken biraz daha bekle dendi. Bugün de kasıklarımda hafif bir agrı basladı. Adet olacakmısım gibi. Dayanamayıp tekrar kan testi yaptırmak istiyorum. Adetten 5 gün önce yaptırsam cıkar mı

Adetime on gün var daha. Dün ki kan testimde hcg değerim 0.807 çıktı. Sizce değerim yükselirmi. Kasıklarımda beş gündür ağrı var. Göğüsümde ağrı var. Bide özellikle sabahları midemde yanma var. Görüşleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

4 gün kala bnm 16,26 çıkmşıtı 2 gün kala 80,74 şimdi adetimi 3 gün geçti tekrarlamadım bi kaç gün sonra yaptırsan çıkar sanırımm

tabiki yükselir hamile isen çok çok erken bir dönem ilişkiden 7-8 gün sonra betahcg salgılanıyor adete 3-4 kala yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…