Kızlar en son 24 ocakta regl oldum. Ondan sonra birkac kere denememiz oldu. Yarın sevgililer günü malumunuz. Yarın kan testi yaptırsam hamileysem testte görünür mü? Reglime 1 hafta var. Belli olur mu?
Bazı markaların erken gebelik testleri var eğer döllenmen çabuk olduysa cıkabilir ama çıkmazsada moralini hemen bozma adetine daha var
Kızlar benim değerin en son 642 çıktı adetimin 9 gün Gecikmesinden sonra yaptırdım dayanamadım gittim doktora belki ultrasonda kese görünür diye ama malesef göremedim doktor daha erken dedi 5 gün sonraya gün verdi beta hcg nin 7.000 civarı falan olması lazımmış kesenin görünmesi için
bgn tahlilim 271 oldu 2gün önce 88 di. senin nasıl ersintgb yaptırdın mı tahlil
Bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. 0.1 cıktı. Pek umudum yok acıkcası.
Selam canim nasilsin bugun doktora gittinmi ben bugun gittim cok sukur iyi hersey
canım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına. ben gecen hafta doktora gıtmeyı beklerken düşük yaptım ani kanamam acıldı parçam düştü felan derken daha yeni atlattm. ama benım kalınlaşmış rahim duvarımda düştü kanamada. bilirsen kötümü bu durum ? yani rahim duvarı nıye kalınlasır yada neden düşer ?
Kızlar cuma günü adet olmam gerekiyor. Gecen hafta dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuc negatifti. Ama erken biraz daha bekle dendi. Bugün de kasıklarımda hafif bir agrı basladı. Adet olacakmısım gibi. Dayanamayıp tekrar kan testi yaptırmak istiyorum. Adetten 5 gün önce yaptırsam cıkar mı
Adetime on gün var daha. Dün ki kan testimde hcg değerim 0.807 çıktı. Sizce değerim yükselirmi. Kasıklarımda beş gündür ağrı var. Göğüsümde ağrı var. Bide özellikle sabahları midemde yanma var. Görüşleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
tabiki yükselir hamile isen çok çok erken bir dönem ilişkiden 7-8 gün sonra betahcg salgılanıyor adete 3-4 kala yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?