Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba benim hcg değerlerim çok ümit vericimi bilemiyorum ama gebeliğim devam ediyor ilk transferimdi 12 gün 25 14 gün 65 ve 20 gün çok düşük 300 dr um muhtemel düşecek ya da dış gebelik dedi ancak dün ultrasonda dış gebelik olmadığını ve leblebiden biraz küçük gördüm onu:)) yapılan test te değer 800 çıkınca dr um yola devam dedi bilmiyorum bu değerlerle gebelik devam edermi ama çok dua ediyorum etsin

Brnimde bugun adet gunumdu kan testinde 34 kusur cikti doktor birsey var diyemem dedi tekrar kan testi yaptrsam mi sizce hamile olabilir miyim

Cnm ya bemim adet gunimde yaptrdm ilk sonuc 34 kusur sence hamile miyim

Kızlar bu belirtilerde adet sancısı gibi sancılar var mı? Cuma günü adet olmam gerekiyor. 2 gündür karnım cpk agrıyor. Normalde 4 gün öncesincen agrım baslamazdı. Hamile olup da adet sancısı ceken oldu mu aranızda?

ben canım bak belirtilerimi yazayım sana, sürekli gögüs ağrısı ve şişkinlik, adet sancısı gibi hatta dahada baskın, biraz üşüme biraz yanma... ben adetime 4 gün varken yaptırdım 16,26 2 gün kala 80,74. şimdi adetimi 6 gün geçti doktora gidicez bu gün inşallah sende hamilesindir cnm

İnşallah cnm. Seni de tebrik ederim. Ben kan testi yaptırdım gecn hafta sonuc negatifti. Dün de idrar testi yaptım yine negatifti. Pek umudum yok aslında. Ama yine de kan testi yaptırsam mı diye düsünüyorum.

İnşallah cnm. Seni de tebrik ederim. Ben kan testi yaptırdım gecn hafta sonuc negatifti. Dün de idrar testi yaptım yine negatifti. Pek umudum yok aslında. Ama yine de kan testi yaptırsam mı diye düsünüyorum.

adetime 4 gün kala ultra erken gebelik testim silik bile çıkmadı düşün yani 2 gün kala azcık silik belli belirsiz sonra belirginleşmeye başladı idrar testi pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum özelliklede biz aceleciler için :) bak dahadün yaşadığımı anlatayım ben keyifli keyifli halen her gün idrar testini yaparım doktora henüz gitmedğim için mutlu oluyotrdum çift çizgiyi görmekten ama dün akşam tek çizgi çıktı bi daha yaptım yine tek çizgi ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum eşim görevde elimden hiç bir şey gelmiyor :/ sonra uyuya dalmışım ağlayarak gece 12,30 gibi uyandım bir test daha yaptım neyse ki çıktı sabahta kan testi yaptırdım 1842 çıktı rahatladım :) öyle işte ağlayarak bebeğe verdiğim zarar yanıma kar kaldı tabi eşim gurbette onuda ayrıca üzdüm :) idrar testindense ya batarım ya çıkarım deyip kan testi yaptırmak daha mantıklı :)

Haklısın aslında cnm. Bak bir umut doğdu içime. Bugün kan testi yaptırayım. içim rahat eder. Sen de canını sıkma hic. Bebişin hisseder

Ersintgb naaptın canım gittin mi doktora bizde yarın gidicez kese için merak ettim naaptın

cnm bizimki görevden geliyor bu gün uçağı yeni inmiş cumartesi gidelim dedik senin değerler ne durumdaydı en son bu gün yine yaptırdım 1842 çıktı :)

Benimde adetten önce hiç ağrımazdı en kötü bir gün önce kasık ağrısı gibi ama genelde pat diye olurdum hamile kaldığım ay 4 gün önceden çok kötü ağrım başlamıştı 4 gün ha oldum ha olacam diye kendimi yedim durdum inş seninde öyledir

inan çok istiyorum sana yardımcı olmayı ama bilmiyorum değere göre hamilesin bir eczacı olur teknisyen olur göster yaa bende merak ettim rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Canım 1000 ve yukarısı çıktığı için ayrıntılı araştırılmış.2972 çıktı beta hcg.Bugün doktorum söyledi.Veeee bebişlerimizin doğum tarihleri aynı olacak.benimki de 22 ekim 2014.Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…