İnş canım âmin. Bnmde öle belli belirsiz görünüyor. Tekrar ne zaman gitcen doktora?? Ben Pazartesi tekrar gidicem
Benimde karından baktı. Vajinal gerek yok dedi.beni Pazartesi tekrar çağırdı çünkü 2kese mi var yoksa biri kanama mı onu kesinleştirmek için. Çok heyecanlıyım
hcg değerlerin kaç?
sat 6 ocak 2014 bat:06 şubat ama olmadım kasık ağrılarım akıntılar koyu idrar rengi inatla dr gitmedim bekledim nerdeyse 15 gün oldu gecikmem dün dr gittim ultrason baktı bişey görünmüyor dedi test yaptı betahcg değerim 32 çıktı hamile değilsin dedi tarlusalı yazıp yolladı herzamanki gibi adetin 3.günü gel hormon bakayım dedi geçen ayda yaptırmıştım hormonlarım normal çıkmıştı hala sancım var sanki oldum olacam o derece ve altım sırılsıklam oluyor akıntıdan koku yok su gibi akıyor sadece gebelik belirtilerim vardı dünkü dr dan sonra bitti tabi umutlar ilacı aldım tarlusal kullanmadım unuttum bugün ama demin bir sitede bayanın yazısına rastladım adeti 4 gün gecikmiş değer 31 çıkmış dr gebesin demiş 2 gün sonra yine gel demiş şaşırdım bana neden demedi sizce ilacı kullanıp adetmi olayım yoksa bekleyeyimmi geç döllenme olma olasılığı varmıdır yardım lütfen kasığım şişkin seyirmeler var kasıklarımda pıt pıt atıyor resmen ateşimde normal seyrinde hiç 35 lere düşmedi napacağımı şaşrdım değerim yükselirmi hamile olma ihtimalim varmı
sat 6 ocak 2014 bat:06 şubat ama olmadım kasık ağrılarım akıntılar koyu idrar rengi inatla dr gitmedim bekledim nerdeyse 15 gün oldu gecikmem dün dr gittim ultrason baktı bişey görünmüyor dedi test yaptı betahcg değerim 32 çıktı hamile değilsin dedi tarlusalı yazıp yolladı herzamanki gibi adetin 3.günü gel hormon bakayım dedi geçen ayda yaptırmıştım hormonlarım normal çıkmıştı hala sancım var sanki oldum olacam o derece ve altım sırılsıklam oluyor akıntıdan koku yok su gibi akıyor sadece gebelik belirtilerim vardı dünkü dr dan sonra bitti tabi umutlar ilacı aldım tarlusal kullanmadım unuttum bugün ama demin bir sitede bayanın yazısına rastladım adeti 4 gün gecikmiş değer 31 çıkmış dr gebesin demiş 2 gün sonra yine gel demiş şaşırdım bana neden demedi sizce ilacı kullanıp adetmi olayım yoksa bekleyeyimmi geç döllenme olma olasılığı varmıdır yardım lütfen kasığım şişkin seyirmeler var kasıklarımda pıt pıt atıyor resmen ateşimde normal seyrinde hiç 35 lere düşmedi napacağımı şaşrdım değerim yükselirmi hamile olma ihtimalim varmı
Zeyno sakın icme kesinlestirmeden cnm 2 gü n sonra yine yaptir deger cok düşük değil çünkü rabbim inşallah hayirlisini verir hakkımızda haberdar et
canım henüz gidemedim test yapmaya ama hiç bir belirtim yok hiç ama sadece arada sancım oluyor adet olacakmışım gibi hafifte göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var bugün çok hafif ama hiç umudumda yok son bi kaç aydır böyle gecikmeli oluyorum dr lar sebep bulamıyorlar geçen ay hormon testlerim yapıldı herşey normal bu ay adet ol gel yine yapacam dedi psikolojikmidir nedir dedi doktor anlamadım dedi çok moralsizim ya hiç bir sebep yoksa neden olmuyor peki bu ay farklı olan tek şey akıntım çok aşırı günlük ped kullanmıyorum kağıt havlu bi kaç kat koyuyorum günde bi kaç kez değiştiriyorum çok çok açık sarı bir akıntı koku yok bazen çok hafif koku alıyor gibi oluyorum ama değişince geçiyor
cnm ne yaPTIN TEST YAPTIRDI MI
bnmde ilk belirtilerim öyleydi cnm ama yap testini idrar yap o zaman silik bile olsa cıkar bişeler değer gerçekten düşük değil, ben 16 ydı öğrendiğiimde :) Rabbim sanada nasp eder inşallah..
kaç gün geçtiğinde senin test 16 çıktı canım benim çok geçti dr gittiğimde 10 günü geçmişti 14-15 gün falandı
eşimdende çekiniyorum artık kızmaya başladı ne gidip duruyorsun diyor çok moralimi bozuyor artık test yapmaya gideyim dedim bağırdı dr yok diyor anlamıyormusun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?