Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar idrar testi yaptım evde. Kan testi yaptırmaya fırsatım olmamıştı. İdrar testinde ikinci cizgi hafif belirgin. Hamile miyimdir?
 
Şimdi eve geldik... Kan testi yaptırdım dayanamadım cünkü... Cuma günü adet olmam gerekiyordu. Kan testinde sonuc 91,64 cıktı. Şoktayım hala. Hamileyimmmmmmmmm :)
 

tebrikler tatlım çok sevindim :) bnm beta düşük dün yaptırdım 1842 :) benim tıfıl yavaş çalışıyor :)
 
Kızlar dün kan testi yaptırdım. Normalde yarın adet olmam gerekiyor. Testi 2 gün önce yaptırmış oldum. Değer 93 çıktı. Doktora gösterememiştim. Bu sabah da cok az kahverengi bir akıntı oldu. Korktum ben. Doktora gittim hemen. Daha erken kimyasal gebelik olabilir dedi. Çok üzüldüm Akıntısı olan var mı? Bir de adet olacakmışım gibi agrıyor karnım bacaklarım.
 

yerleşme kanaması da olabilir neden hemen umudunu kırar ki bu doktorlar biraz daha bekle testini yinelet cnm.. bu arada adet geçtikten bir süre daha dewam ediyor ağrılar ama kanaman fazlalaşırsa mutlaka hemen acile git ben arkadaşımdan biliyorum 1,5 aylık ve 2,5 aylıkken kanaması oldu acile yetiştirdik şuan iyiler çok şükür sakın üzme ümitsizliğede kapılma cnm Rabbim yardımcın olsun
 

bu arada bnm adetime 2 gün kala 81 di adeti 5 gün geçince yaptırdım 1842 oldu.. değerle ne alakası varmışş
 

Sağo canım. Kanama değil aslında. Karamel renginde ve kıvamında bir akıntıydı. Cok az geldi. Ama ben korktum. Gayet yıkıcı konuştu. Aslında hcg degerim gününe göre kötü de değil. Adet sancım bayagı var. Ve bugün mide bulantısı var hafiften. İnş meleğim benimle olur.
 

inşallah cnm yaa boşver hitme doktora :)) ev kendimiz doğuralım :) sıkma canına hayırlısıyla ve sağlıklıysa zaten bizimledirler :)biraz zaman senin derdinin dermanı, 2 gün sonra yine yaptır değer 2 katından fazla artıysa doktorun gözüne sok :) hakkında hayırlısı
 
Gittim doktora tam göremedi keseyi Pazartesi tekrar çağırdı ve ikiz olma ihtimali var Bnm 2kese var gibi dedi ama emin olamadı. Bende şoklardayım
 
Gittim doktora tam göremedi keseyi Pazartesi tekrar çağırdı ve ikiz olma ihtimali var Bnm 2kese var gibi dedi ama emin olamadı. Bende şoklardayım

hadi ayy değerlerimizde yakın gibiyddi ben de öle olabilir miyim ki :) kısmet cnm hayırlısı bende yarın gidicemmm
 
Merhaba arkadaşlar. Benim adet günüm 27 şubatta. Belirtilerden dolayo 17 şubatta kan testi verdım. Sonuc 0,807 cıktı. Yani negatif. Adetime on gün olduğundan dolayı negatif cıkmış olabilir diyenler oldu. Ve bugün evde test yaptım. Diğer çizgi silik ama cok belli oluyor. Hamile olabilirmiyim sizce arkadaşlar. Belirtilerimde var kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı sabahları midemde cok fazla yanma oluyor.
 

bence evet silik çıkması hamileliğin bi işareti, 2 gün sonra kan testi yaptır az bi değer bile olsa çıkar :) hadi inşallahh Rabbim istiyorsan eğer nasip etsin..
 

benimki de 28 şubat. idrar da henüz çıkmaz diye yapmıyorum. ilk bebeğim batdan 2 gün sonra çıkmıştı. zaman geçmiyor. bende midede yanma göğüs hassasiyeti vs yok ama belim ve kasıklarım ara sıra ağrıyor geçiyor.
 
bence evet silik çıkması hamileliğin bi işareti, 2 gün sonra kan testi yaptır az bi değer bile olsa çıkar :) hadi inşallahh Rabbim istiyorsan eğer nasip etsin..

İnşallah canım cok istiyoruz. İki kez düşük yaptım. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için. 🙏
 
yok cnm 2 gibi çıkıcaz işteyim eşimi bekliyorum. dua et inşallah bi aksilik yoktur sen seviniyor musun üzülüyor musun ikiz ihtimaline :)

Valla bi stres sarmadı değil. Biraz korkuyorum açıkçası hayırlı sağlıklı olsun tabi de.seninde iyi haberlerini bekliyorum. Buraya yazmayı unutma:)
 
Valla bi stres sarmadı değil. Biraz korkuyorum açıkçası hayırlı sağlıklı olsun tabi de.seninde iyi haberlerini bekliyorum. Buraya yazmayı unutma:)
cnm merhaba yeni geldim hastaneden doktor yine betahcg yaptırdı 3256 çıktı, tek kese gördü alttan bakmadı karnımdan ultrasonla baktı haftasın göre iyi dedi, m çok küçükmüşş ben de gördüm ama anlm veremedim bkalım rabbim sağ salim lmayı nasip eder inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…