Şimdi eve geldik... Kan testi yaptırdım dayanamadım cünkü... Cuma günü adet olmam gerekiyordu. Kan testinde sonuc 91,64 cıktı. Şoktayım hala. Hamileyimmmmmmmmm :)
Canım 1000 ve yukarısı çıktığı için ayrıntılı araştırılmış.2972 çıktı beta hcg.Bugün doktorum söyledi.Veeee bebişlerimizin doğum tarihleri aynı olacak.benimki de 22 ekim 2014.Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Ersintgb naaptın canım gittin mi doktora bizde yarın gidicez kese için merak ettim naaptın
Kızlar dün kan testi yaptırdım. Normalde yarın adet olmam gerekiyor. Testi 2 gün önce yaptırmış oldum. Değer 93 çıktı. Doktora gösterememiştim. Bu sabah da cok az kahverengi bir akıntı oldu. Korktum ben. Doktora gittim hemen. Daha erken kimyasal gebelik olabilir dedi. Çok üzüldümAkıntısı olan var mı? Bir de adet olacakmışım gibi agrıyor karnım bacaklarım.
Kızlar dün kan testi yaptırdım. Normalde yarın adet olmam gerekiyor. Testi 2 gün önce yaptırmış oldum. Değer 93 çıktı. Doktora gösterememiştim. Bu sabah da cok az kahverengi bir akıntı oldu. Korktum ben. Doktora gittim hemen. Daha erken kimyasal gebelik olabilir dedi. Çok üzüldümAkıntısı olan var mı? Bir de adet olacakmışım gibi agrıyor karnım bacaklarım.
yerleşme kanaması da olabilir neden hemen umudunu kırar ki bu doktorlarbiraz daha bekle testini yinelet cnm.. bu arada adet geçtikten bir süre daha dewam ediyor ağrılar ama kanaman fazlalaşırsa mutlaka hemen acile git ben arkadaşımdan biliyorum 1,5 aylık ve 2,5 aylıkken kanaması oldu acile yetiştirdik şuan iyiler çok şükür sakın üzme ümitsizliğede kapılma cnm Rabbim yardımcın olsun
Sağo canım. Kanama değil aslında. Karamel renginde ve kıvamında bir akıntıydı. Cok az geldi. Ama ben korktum. Gayet yıkıcı konuştu. Aslında hcg degerim gününe göre kötü de değil. Adet sancım bayagı var. Ve bugün mide bulantısı var hafiften. İnş meleğim benimle olur.
Gittim doktora tam göremedi keseyi Pazartesi tekrar çağırdı ve ikiz olma ihtimali var Bnm 2kese var gibi dedi ama emin olamadı. Bende şoklardayım
Ersintgb naaptın gittin mi doktora
Merhaba arkadaşlar. Benim adet günüm 27 şubatta. Belirtilerden dolayo 17 şubatta kan testi verdım. Sonuc 0,807 cıktı. Yani negatif. Adetime on gün olduğundan dolayı negatif cıkmış olabilir diyenler oldu. Ve bugün evde test yaptım. Diğer çizgi silik ama cok belli oluyor. Hamile olabilirmiyim sizce arkadaşlar. Belirtilerimde var kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı sabahları midemde cok fazla yanma oluyor.
Merhaba arkadaşlar. Benim adet günüm 27 şubatta. Belirtilerden dolayo 17 şubatta kan testi verdım. Sonuc 0,807 cıktı. Yani negatif. Adetime on gün olduğundan dolayı negatif cıkmış olabilir diyenler oldu. Ve bugün evde test yaptım. Diğer çizgi silik ama cok belli oluyor. Hamile olabilirmiyim sizce arkadaşlar. Belirtilerimde var kasıklarımda ağrı göğüslerimde ağrı sabahları midemde cok fazla yanma oluyor.
bence evet silik çıkması hamileliğin bi işareti, 2 gün sonra kan testi yaptır az bi değer bile olsa çıkar :) hadi inşallahh Rabbim istiyorsan eğer nasip etsin..
yok cnm 2 gibi çıkıcaz işteyim eşimi bekliyorum. dua et inşallah bi aksilik yoktur sen seviniyor musun üzülüyor musun ikiz ihtimaline :)
cnm merhaba yeni geldim hastaneden doktor yine betahcg yaptırdı 3256 çıktı, tek kese gördü alttan bakmadı karnımdan ultrasonla baktı haftasın göre iyi dedi, m çok küçükmüşş ben de gördüm ama anlm veremedim bkalım rabbim sağ salim lmayı nasip eder inş.Valla bi stres sarmadı değil. Biraz korkuyorum açıkçası hayırlı sağlıklı olsun tabi de.seninde iyi haberlerini bekliyorum. Buraya yazmayı unutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?