Dün gittik canım kese 1göründü çok şükür:) 8.5mm ilk bir kese 5+3 de inş büyüklüğü iyidir
44 yaşında sağlıklı bebek doğurmak çok mu zor????okuduklarım ödümü patlatıyor..
Pazartesi tekrar gitcem ultrason ölçümüne göre altta 4+6 yazıyordu ama aslında 5+3dü bi 4gün geri çıktı yani ama doktor bişe demedi bakalım
Canım seninki normal aslında ben Pazartesi gittiğimde zaten kalp atışlarını göremeyiz küçük olduğu için ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya onla ilgili tahlil fln verdim dozunu ayarlıcak tahlil sonucuna göre tekrar o yüzden çağırdı beni cnm
merhaba,bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.18/02 de beta hcg 27.1 çıktı.25/02 de 36.8 çıktı.son adet tarihim 22 ocak.doktorum çok düşük dış gebelik olabilir dedi.çok az lekelenmem oldu progestan ve asprin verdi.yarın tekrar kan vericem.değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? :18:
asla üzmek istemem seni ama artışın çok düşük gerçekten 7 günde çok daha fazla artması gerekiyordu, ama Rabbim bilir inşallah normal bir hamileliktir. Rabbim yardımcın olsun cnm
cevabın için teşekkür ederim.5 yıllık evliyiz.miyom ameliyatı falan bir sürü şey atlattık,bebeğimizin olmasını çok istiyoruz.yaşım 34.değeri düşük olup sonradan yükselen var mı acaba?bir umut işte geç döllenme falan olmuşmudur diye umutlanıyorum.
çok iyi anlıyorum seni bende çok istedim her bebek gördüğünde ağlar mı insan ben ağlıyordum, sonra mucize çıktı geldi, hiç bir zaman umudunu kaybetme Rabbim sana tevekkül ettim de, çok işe yarıyor sen elinden geleni yap ALLAHA bırak.. testini ara ara yaptır bence derdinin tek dermanı zaman cnm..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.ilaç gibi geldi.dertleşebileceğim hiç kimsem yok,çok yoruldum artık..sağolasın.Allah büyük,herşey onun elinde.ilaçlarımı içip dinleniyorum.bakalım inşallah yarın biraz olumlu bir artış olur
Çatlama iğnesini vurulduktan tam 11 gün sonra gecesi inanılmaz kasık bel ağrısı sağ göğsümde sızlama acı gece sabaha karşı tuvalete gitme isteği ile uyanma o gece ateş gibi yanmam üzerine ben ümitlenip kesin gece rahme yerleştii ve ben hissettim diyerek sabahına koşa koşa kan tahlili yaptırdım veeeeeÇatlama iğnesinden 11 gün sonra beta hcg değerim 0.5 çıktı(( son muhtemel ilişki üzerinden 9. Günde yaptırdım tahlilimi acebaa acelemiii ettimm kiii (( beklediğim adetime daha iki gün var aceba yarın yine yaptıraam mı diorum (( ayrıca klomenle 2. Ayımdayım
merhaba,bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.18/02 de beta hcg 27.1 çıktı.25/02 de 36.8 çıktı.son adet tarihim 22 ocak.doktorum çok düşük dış gebelik olabilir dedi.çok az lekelenmem oldu progestan ve asprin verdi.yarın tekrar kan vericem.değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? :18:
sağol cerenpcim benim durumumda olanlardan bazı alıntılar buldum bu sitede galiba en mantıklısı ilacı kullanmayıp doğal yolla adet olmayı beklemek olacak... 1haftaya kadar adet olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam...benim durumumdaki başka arkadaşlarada yardımcı olması ümidiyle bulduğun alıntıları burada paylaşmak istiyorum...
ecegun kullanıcısından alıntı
kızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)
esra83 alıntı
cnım benimde adetim 4 gün geçtiğinde kan testim negatif 0.02 çıkmışı..10. gün yeniden ancak farklı bir merkezde yaptırdım pozitif çıktı 274.9 çıktı..başka bir merkezde tekrar etmeni tavsiye edrim..Allah sağlıklı bir bebiş versin hepimizee..çünkü ben düşük yaptım geçen ayAllah kimseye yaşatmasın/
kızlar beta hcg 0.2 çıktı adetime 10 gün var sizce bebek olabilirmi çokmu erken yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?