Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Dün gittik canım kese 1göründü çok şükür:) 8.5mm ilk bir kese 5+3 de inş büyüklüğü iyidir

meraktan öldüm yaa niye geç cewap veriyorsun sevindim adına cnm :) maşallah diyelim yavrucaklara :)) Rabbim hayırlısını versin bnm doktorun cihazı biraz eksi, değiştiricem doktorumu minnacık bi şey haftasını verdi mi senin doktor bnmki küçük ultrason haftasını vermiyor dedi doktorum birde 2 hafta sonra gel dedi senin doktorun ne dedi??

Pazartesi tekrar gitcem ultrason ölçümüne göre altta 4+6 yazıyordu ama aslında 5+3dü bi 4gün geri çıktı yani ama doktor bişe demedi bakalım

44 yaşında sağlıklı bebek doğurmak çok mu zor????okuduklarım ödümü patlatıyor..

ben nişanlandım kayınvalıdem kazayla gebe kaldı herkes şok oldu utandı 43 -43 yasındaydı benım düğünümde bebek yani kaynım dogdu
ve çok sağlıklı büyüyor
allaha emanet et kendını herşey olur

Benim beta hcg değerim 111 di perşembe günü pazartesi 677 olmuş normal mi nasıl? lütfen bilgisi olanlardan cevap bekliyorum .

Pazartesi tekrar gitcem ultrason ölçümüne göre altta 4+6 yazıyordu ama aslında 5+3dü bi 4gün geri çıktı yani ama doktor bişe demedi bakalım

çok kısa aralıklarla çağırıyorlar seni ultrasonda sonuçta radyasyon yayıyor, radyasyona maruz kalıyorsun bnm doktor ilk 3 hafta sonra dedi sonra iki hafta dedi cnm bnmki mi iyi yapıyor senin ki mi çözemedim, bnmkinin haftası çıkmadı bakalım hayırlısı cnm Rabbim korusun canlarımızı

Canım seninki normal aslında ben Pazartesi gittiğimde zaten kalp atışlarını göremeyiz küçük olduğu için ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorumya onla ilgili tahlil fln verdim dozunu ayarlıcak tahlil sonucuna göre tekrar o yüzden çağırdı beni cnm

cnm günaydın ilk mide bulantımı ve istigfarımı dün yapmış bulunuyorum :) bebiş ben burdayım yediğine dikkat et dedi :) doktorumu değiştirdim cumartesi gidicem cnm haberleşiriz..

merhaba,bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.18/02 de beta hcg 27.1 çıktı.25/02 de 36.8 çıktı.son adet tarihim 22 ocak.doktorum çok düşük dış gebelik olabilir dedi.çok az lekelenmem oldu progestan ve asprin verdi.yarın tekrar kan vericem.değeri böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? :18:

asla üzmek istemem seni ama artışın çok düşük gerçekten 7 günde çok daha fazla artması gerekiyordu, ama Rabbim bilir inşallah normal bir hamileliktir. Rabbim yardımcın olsun cnm

asla üzmek istemem seni ama artışın çok düşük gerçekten 7 günde çok daha fazla artması gerekiyordu, ama Rabbim bilir inşallah normal bir hamileliktir. Rabbim yardımcın olsun cnm

cevabın için teşekkür ederim.5 yıllık evliyiz.miyom ameliyatı falan bir sürü şey atlattık,bebeğimizin olmasını çok istiyoruz.yaşım 34.değeri düşük olup sonradan yükselen var mı acaba?bir umut işte geç döllenme falan olmuşmudur diye umutlanıyorum.

çok iyi anlıyorum seni bende çok istedim her bebek gördüğünde ağlar mı insan ben ağlıyordum, sonra mucize çıktı geldi, hiç bir zaman umudunu kaybetme Rabbim sana tevekkül ettim de, çok işe yarıyor sen elinden geleni yap ALLAHA bırak.. testini ara ara yaptır bence derdinin tek dermanı zaman cnm..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.ilaç gibi geldi.dertleşebileceğim hiç kimsem yok,çok yoruldum artık..sağolasın.Allah büyük,herşey onun elinde.ilaçlarımı içip dinleniyorum.bakalım inşallah yarın biraz olumlu bir artış olur

:) şuan için en önemli sensin !! Rabbim eşin ve sana sağlık sıhhat versin inşallah bir gün mutlaka olacak hayırlısıyla..

Çatlama iğnesini vurulduktan tam 11 gün sonra gecesi inanılmaz kasık bel ağrısı sağ göğsümde sızlama acı gece sabaha karşı tuvalete gitme isteği ile uyanma o gece ateş gibi yanmam üzerine ben ümitlenip kesin gece rahme yerleştii ve ben hissettim diyerek sabahına koşa koşa kan tahlili yaptırdım veeeeeÇatlama iğnesinden 11 gün sonra beta hcg değerim 0.5 çıktı (( son muhtemel ilişki üzerinden 9. Günde yaptırdım tahlilimi acebaa acelemiii ettimm kiii (( beklediğim adetime daha iki gün var aceba yarın yine yaptıraam mı diorum (( ayrıca klomenle 2. Ayımdayım

cnm inşallah geç döllenmedir ama test için geç değil ben çatlatma iğnesinin 12. günü yaptırdım 16 küsür çıktı iki gün sonra 80 küsür... bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım inşallah seinki de tutunmuştur testini tekrarlat

böyle bir durum yaşayıp değerleri yükselen arkadaşlar lütfen yardım edin...

Heycanlaa bekliyorumm doktordumda beni hastanenin içinde gördü hayırdır nie geldin dedi :) bakalım çağırmadı ama ben cuma randewu aldım hidicem inşlhh kızmızılar geşmezz

Benimde adetim 5 gün gecikti psikolojik olarak birçok belirtiyi hissediyordum ama sabah kan testi yaptırdım sonucun en altında NEGATİF 0,5-5 yazıyor moralim bozuldu şimdi kesin hamile değilimdir dimi??
akşam adetimin gelmesi için maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum da.

herkese merhaba. bende 13 şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum.(tek embriyo)
24 şubatta hcg değerim 223.3 çıktı
26 şubattaki değerim 804.1 sizce iyi midir.
lütfen bilgisi olan varsa bişeyler yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…