Sat 14 şubat tı 3 gün geçtikten sora evde test yaptım negatifti.5.gün hasta olmayınca tekrar test yaptım saatler sonra incecik bi ikinci çizgi çıktı.ertesi gün kan testinde 23 dü değer.iki gün sonra 77 oldu.5 gün sonra 567 oldu ve geçen hafta keseyi gördük rabbime şükür.9 nisanda tekrar kontrolüm var.
İki gün sonra iki katına çıkarsa degerin hamilesin hayırlı olsun.Allah gölüne göre versin.
Lekelenme ile ilgili bi bilğim yok. Ama adet olcakmış hissi ara ara bendede oluyo.normal ama bu agrı.
Hayırlı olsuntekrar.
adetime 1gün kaldı ve kahverengi gibi az biakıntım varhastamı olucam acaba vallahi yoruldum
Niye o kadar geç ben bugün sabah 10 da verdim 1 saate çıktı sonuç .. İnş canım stres yapma bol bol dua et 😘
arkadaşlar bu pazar başka bi rahatsızlıktan dolayı acile gitmiştim..doktor hamilelik var mı dedi bende dşünüyoruz ama bilmiyorum dedim.her ihtimale karşı hamilelik testi yapalım varsada yoksa da ona göre davranırız dedi..benim sonucum 2,39 çıktı..ama benim adetime daha on gün var neredeyse...bu sonuca göre Allahın izniyle bişey var mıdır kii?? bu şekilde 2 küsür çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıııı??
Kizlar SAT 1 mart 27 sinde kan testi yaptirdm 104,5 tu bi de dun yaptrdm 4079 bugün 5+2 oluyorum hesaba gore nasil sizce
bide namaz kılan kızlara sorum size, bu lekelenmeler gusül gerektirir mi? :44:
Ben biraz kucuk bi ilcedeyim isten dolayi.tahliller ile gonderilio ondan gec cikio malesef.bakalim bugun ogleden sonra cikar dedi yazarim buraya sonucu. bu arada dun aksam ve bu sabah ta gebelik Testi yaptim.ikinci cizgi baya net belli oluo artik. bakalim deger kac cikcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 8125 çıktı kan sonucum
Ben biraz kucuk bi ilcedeyim isten dolayi.tahliller ile gonderilio ondan gec cikio malesef.bakalim bugun ogleden sonra cikar dedi yazarim buraya sonucu. bu arada dun aksam ve bu sabah ta gebelik Testi yaptim.ikinci cizgi baya net belli oluo artik. bakalim deger kac cikcak
canım adetin kaç gün geçince yaptın testi
Ilk testi adetime 2 gun kala yaptim ama o digital testti onlar cok hassas oluo hamile cikti. Ama idrarda cikmiodu o zaman simdi 2 gun gecti adetim. Aet gunumde de idrarda silikti zir gozukuodu. Ama dun ve bugun yaptim baya net belli oluo cizgi
arkadaşlar pazar günü 694 pazartesi 1356 idi hcg artış iyi mi sizce 1 günde
canım benimde 8-9-10 arası oluyorum hep ama bugün olmadım bakalım hayırlısı inşallah ama 6sında çokaz bikahve akıntım oldu ondan dolayı şüpheliyim
Kac gun gectikten sonra boyle cikti testiniz.baya yuksek cikmis maşallah darisi basimiza
7-8 gün geçikti ilk idrar testi yaptım pozitif çıktı güvenmediğim için kan testi yaptım bu çıktı
Ins adet olmazsinda olursun.benim kizimda yerlesme kanamasi olmustu.koyu kan renginde bikac damlaydi cok korkmustum hatta dusecek die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?