Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

çok umutlandım şimdiiii... çok teşekkür ederim bilgileriniz için, Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere..
perşembe tekrar gel dedi doktor, bu sırada evde idrar testi yapiim diorum hergün belki bu sefer çift çizgiyi görürüm

Kizlar SAT 1 mart 27 sinde kan testi yaptirdm 104,5 tu bi de dun yaptrdm 4079 bugün 5+2 oluyorum hesaba gore nasil sizce

arkadaşlar bu pazar başka bi rahatsızlıktan dolayı acile gitmiştim..doktor hamilelik var mı dedi bende dşünüyoruz ama bilmiyorum dedim.her ihtimale karşı hamilelik testi yapalım varsada yoksa da ona göre davranırız dedi..benim sonucum 2,39 çıktı..ama benim adetime daha on gün var neredeyse...bu sonuca göre Allahın izniyle bişey var mıdır kii?? bu şekilde 2 küsür çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıııı??

adetime 1gün kaldı ve kahverengi gibi az biakıntım var hastamı olucam acaba vallahi yoruldum

Niye o kadar geç ben bugün sabah 10 da verdim 1 saate çıktı sonuç .. İnş canım stres yapma bol bol dua et 😘

Ben biraz kucuk bi ilcedeyim isten dolayi.tahliller ile gonderilio ondan gec cikio malesef.bakalim bugun ogleden sonra cikar dedi yazarim buraya sonucu. bu arada dun aksam ve bu sabah ta gebelik Testi yaptim.ikinci cizgi baya net belli oluo artik. bakalim deger kac cikcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ilişkiyi 10 gün geçmesi lazım kan testinde çıkması için...

Kizlar SAT 1 mart 27 sinde kan testi yaptirdm 104,5 tu bi de dun yaptrdm 4079 bugün 5+2 oluyorum hesaba gore nasil sizce

geç döllenme olmuş canım demekki...gayet iyi..keseyi karından görebilir artık bence...

bide namaz kılan kızlara sorum size, bu lekelenmeler gusül gerektirir mi? :44:

adet dışıysa gusul gerekmez özür kanı oluyor ama namaz abdestini tazelemen lazım..

Süper canım hadi hayrlısı bende adet günümden 2 gün önce idrar testi yapmıştım ikincisi silikti ama belirgindi.. Dua ediyorum herkese inşallah.. ❤️

Off vakit gecmio sanki.kadin bana ogleden sonra akşamüstü cikar biz arariz dedi ama ben arayip sorsam mi ki yaa meraktan olcem valla.ne zaman cikar ki pofff

canım adetin kaç gün geçince yaptın testi

canım adetin kaç gün geçince yaptın testi

Ilk testi adetime 2 gun kala yaptim ama o digital testti onlar cok hassas oluo hamile cikti. Ama idrarda cikmiodu o zaman simdi 2 gun gecti adetim. Aet gunumde de idrarda silikti zir gozukuodu. Ama dun ve bugun yaptim baya net belli oluo cizgi

canım benimde 8-9-10 arası oluyorum hep ama bugün olmadım bakalım hayırlısı inşallah ama 6sında çokaz bikahve akıntım oldu ondan dolayı şüpheliyim

canım benimde 8-9-10 arası oluyorum hep ama bugün olmadım bakalım hayırlısı inşallah ama 6sında çokaz bikahve akıntım oldu ondan dolayı şüpheliyim

Ins adet olmazsinda olursun.benim kizimda yerlesme kanamasi olmustu.koyu kan renginde bikac damlaydi cok korkmustum hatta dusecek die

Ins adet olmazsinda olursun.benim kizimda yerlesme kanamasi olmustu.koyu kan renginde bikac damlaydi cok korkmustum hatta dusecek die

inşallah canım şimdi digital test yapsam çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…