cnm negatif demek0-5 arası negatif yani yinede bir kaç gün sonra tekrarlat istersen, çünkü bnm adete 4 gün kala 16 küsürdü Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bnm
esranurp malesef çok erken yapmışsın canım testi.belki hala yumurtlama döneminde bile olabilirsin.çünkü adetten 14 gün önce yumurtlama oluyormuş genelde.belki de şikayetlerinde o sebeptendir.en azından bir hafta daha bekleyip kan testi yaptır bence.umarım bebişin seninledir.
Sağol çok canım sıkılıyor. çünkü bir umutla bekliyordum.rabbim hayırlısını versin ne diyeyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım işte ayın 8 ile 10 arası regli olmam lazım ama bu ayı çok heyecanla geçiriyorum bakalım inşaallah:26:
tedavi aldın mı cnm
Hayır canım tedavi almadım.2 gebeliğim beklediğimde normal oldu.ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boş ver sıkma canını stres yapma, ben klomen tedavisi aldın diye aklımda kalmış hadi hayırlısı belki geç döllenme falan olabilir.. bu 3. mü olacak cnm senin :)
kızlar adetim 2 gün geçikti kan değerim 1013 çıktı normal mi sizce bana yüksek geldi
kaç haftalıktır ki acaba
arkadaşlar adetime 3 gün kala kan değerim 15 çıktı ve adet günümde tekrar yaptırdım 24 çıktı. sizce ümit varmı..yorumlarınızı bekliyorum lütfen...bu şekilde olup değeri sonradan yükselen var mı acaba ???
cnm negatif demek0-5 arası negatif yani yinede bir kaç gün sonra tekrarlat istersen, çünkü bnm adete 4 gün kala 16 küsürdü Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bnm
canım 4 gün kala 16 küsürdü demişsin sonra artışı nasıl oldu ?? benimde adetime 3 gün kala 15 küsür çıktı sonra 24 oldu..yükselme şansı varmı acaba çok merak ediyorum.. senin nasıl oldu...
cnm 4 gün kala 16, adete 2 gün kala 80'di. 7 haftalıkkende ikiz olduğunu öğrendik :) cnm önemli olan artış zaten tkip ediceksin bu durumda.. 2 gün arayla artışı takip et cnm hadi hayırlısı yani hamilesin inşallah tutunur bebişimiz...
arkadaşlar benim SAT 1 marttı bugün 34. gün kan testi yaptırdım değeri 0.100 çıktı ama hala adet belirtisi yok yinede umut var mıdır geçen hafta adet olacak gibiydim kasılmalar falan sonra pazartesi geçti hiç adet belirtisi kalmadı işte bugünde hala yok ama test sonucu da ortada
Benim beta hgc sonucum 24.08 acaba hamile miyim.? Adet günüm 2 gün geçti
Ewttt hamilesin cnm hayırlı olsunnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim beta hgc sonucum 24.08 acaba hamile miyim.? Adet günüm 2 gün geçti
canım benimde adet günümde 24 çıktı..doktor haftaya tekrar bakıp konuşalım dedi...düzenli bişekilde yükselirse hamileyiz inşallah..benimde ilk bebeğim olacak.bi defa kimyasal gebelik geçirdim...bu defa sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah bebeğim :)) Rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir inşallah canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?