Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm negatif demek 0-5 arası negatif yani yinede bir kaç gün sonra tekrarlat istersen, çünkü bnm adete 4 gün kala 16 küsürdü Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bnm

Sağol çok canım sıkılıyor. çünkü bir umutla bekliyordum.rabbim hayırlısını versin ne diyeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım işte ayın 8 ile 10 arası regli olmam lazım ama bu ayı çok heyecanla geçiriyorum bakalım inşaallah:26:

canım işte ayın 8 ile 10 arası regli olmam lazım ama bu ayı çok heyecanla geçiriyorum bakalım inşaallah:26:

:)inşallah hamilesindir canım.beklemek çok zor gerçektende.benimde aşılamanın 13. günü kan testi sonucum 5.6 çıktı.doktora yarın göstereceğim.normalde 5den küçük olunca hamilelik yok deniliyor ama benimki nasıl bişey anlam veremedim:)bakalım hayırlısı en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşalalh

Hayır canım tedavi almadım.2 gebeliğim beklediğimde normal oldu.ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım.

boş ver sıkma canını stres yapma, ben klomen tedavisi aldın diye aklımda kalmış hadi hayırlısı belki geç döllenme falan olabilir.. bu 3. mü olacak cnm senin :)

boş ver sıkma canını stres yapma, ben klomen tedavisi aldın diye aklımda kalmış hadi hayırlısı belki geç döllenme falan olabilir.. bu 3. mü olacak cnm senin :)

Evet canım iki oğlum var bide kızım olsun istedim ama hayırlısı ne diyelim. (eltimin bir oğlu bide kızı oldu bana nispet yapmasına üzülüyorum anlatabildimmi)

Evet cnm benimde öle çıktı 22 çıktı adet günümde 4 gün sonra 111 çıktı hamilesin ve yükselir endişelenme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm negatif demek 0-5 arası negatif yani yinede bir kaç gün sonra tekrarlat istersen, çünkü bnm adete 4 gün kala 16 küsürdü Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm bnm

canım 4 gün kala 16 küsürdü demişsin sonra artışı nasıl oldu ?? benimde adetime 3 gün kala 15 küsür çıktı sonra 24 oldu..yükselme şansı varmı acaba çok merak ediyorum.. senin nasıl oldu...

slm kızlar ben de hamile olduğumu dün öğrendim. kan değerim 411,7 çıktı ve dün adetimin 31. günüydü. sizce değerim normal mi??

cnm 4 gün kala 16, adete 2 gün kala 80'di. 7 haftalıkkende ikiz olduğunu öğrendik :) cnm önemli olan artış zaten tkip ediceksin bu durumda.. 2 gün arayla artışı takip et cnm hadi hayırlısı yani hamilesin inşallah tutunur bebişimiz...

ayy çok güzel yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım... benim 3 günde 15 ten 24 e çıktı...yükselme var ama az o yüzden endişeleniyorum.. inşallah tutunur hayırlısıyla..

arkadaşlar benim SAT 1 marttı bugün 34. gün kan testi yaptırdım değeri 0.100 çıktı ama hala adet belirtisi yok yinede umut var mıdır geçen hafta adet olacak gibiydim kasılmalar falan sonra pazartesi geçti hiç adet belirtisi kalmadı işte bugünde hala yok ama test sonucu da ortada

bu arada 2 gün önce ingiliz karbonatlı su içtim 2 lt kadar onunda etkisi olabilir mi artık neleri düşünmeye başladım

Benim beta hgc sonucum 24.08 acaba hamile miyim.? Adet günüm 2 gün geçti

Adetim 7 gün gecikti kanda gebelik değerim 134 normal mi 😞2 gün önce baktırdım 111 dı buğün 134 çıktı çok yavaş yükseliyor neden acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…