Adetim 7 gün gecikti kanda gebelik değerim 134 normal mi 😞2 gün önce baktırdım 111 dı buğün 134 çıktı çok yavaş yükseliyor neden acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim beta hgc sonucum 24.08 acaba hamile miyim.? Adet günüm 2 gün geçti
canım benimde adet günümde 24 çıktı..doktor haftaya tekrar bakıp konuşalım dedi...düzenli bişekilde yükselirse hamileyiz inşallah..benimde ilk bebeğim olacak.bi defa kimyasal gebelik geçirdim...bu defa sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah bebeğim :)) Rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir inşallah canım :)))
Inşallah canım benim.. o kadar istiyordum ki rabbim gönlüme göre verdi... tarif edilemez bir duygu. Haftaya tekrar gideceğim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kac haftalık hamileym sizce daha reglimn gunu gecmedi ama kan de beta hcg degerlrm 208 cıktı eve geldm gebelk testi yaptım pozitf doktorda onumzde ki hafta gel dedi ama randeve 2 hafta sonraya verdi daha cok var fikirlernzi alabılırmıym
Veee kanamam oldu 😞endometrium kalınlığı devam ediyorrmuşş
canım hayırlısıyla bir dahaki ay olur inşallah.. benim de malesef tutunamadı bebeğimen son 24 olmuştu 2 gün sonra kanamam başladı..adetim 3 gün geçmişti.bugünde 2 ye düşmüş ...
Günaydın Kızlarrr.. benm sat tarihim 25 şubat, adetim evlenmeden hiç düzenli olmadı ama hep geç olur, 31, 35 vs şeklinde, evlendikten sonra hap kullandım 10 ay bıraktım 2 ay çok deneme yapmadık bu ay ilk defa gününü fln tutturmaya çalıştık. adetim eğer 31 gün döngüsüne göre hesaplarsak 28 martta olması gerekiyordu, 35 e göre hesaplarsak 31 mart. idrar testlerinde hep negatif çıktı, bugün kan testi yaptırdım 20,31 çıktı.. ne diosunuz arkadaşlar düşük mü değer sizce? kime sorduysam 200lü bişeyler söyledi. doktor 2 gün bekle tekrar gel kan testi yapalım artarsa hamilesindir dedi.. ama tabii bu cümle beni tatmin etmedi :) bu şekilde hamile kalan varmı? lütfen bişeyler söyleyiinn... buarada bi iki sefer lekelenme oldu kahverengimsi, bide kasıklarımda batmalar var. hastalanacakmışım gibi hissediorum ara ara..
Ya kimse bana cvp vermicek mi degeri 5 vs olup yukselen yok muuu
Evet cnm benimde öle çıktı 22 çıktı adet günümde 4 gün sonra 111 çıktı hamilesin ve yükselir endişelenme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nagihanizzet arkadasim cok sevindim senin adina ins benimde oyle olur ya nasip diyorum ama icim icimi sde yiyor. Benimde suan kasik agrim ve akintim var adette olmadim.bugun gene yapıcam ins bakalim hayırlı bi sonuc cikar
Sağol canm.. Kasık ağrım Bayadır var benim ara ara da devam etmekte.. Ama sanırım en belirgin özellik göğüslerde oluyormuş kahve kısmı daha koyulaştı.. Âmin inş güzel sonuçlarla gelir yazarsın canm...
Sağol cnm ilk hamileligimde hic dikkat etmemistim goguslerime ondan bisi diyemiyorum. sonuc malesef yarın cikicakmis. Bakalım ya hayirlisi olur ins dua ediyorum hep
Sağol canm.. Kasık ağrım Bayadır var benim ara ara da devam etmekte.. Ama sanırım en belirgin özellik göğüslerde oluyormuş kahve kısmı daha koyulaştı.. Âmin inş güzel sonuçlarla gelir yazarsın canm...
adetime 1gün kaldı ve kahverengi gibi az biakıntım var hastamı olucam acaba vallahi yoruldum sizde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?