Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

tam emin değilim ama kimyasal gebelik olabilir, benimde öyle oldu yavaş yavaş yükselişe geçti sonra birden düşüş

Kac haftalık hamileym sizce daha reglimn gunu gecmedi ama kan de beta hcg degerlrm 208 cıktı eve geldm gebelk testi yaptım pozitf doktorda onumzde ki hafta gel dedi ama randeve 2 hafta sonraya verdi daha cok var fikirlernzi alabılırmıym

beta hcg tablosuna göre 4 haftalık

Adetime 1 gun var 2 tane digital test pozitif cikti. Kan testim 5,47 çıktı. pek umut yok sanirsam kimyasal heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim değerim ilk defa 30.32 çıktı hep 2 de kalıyordu. ama adet sğrılarım devam ediyor ara ara kan geliyor şimdi adet olacakmışçım gibi geliyor... bilemedim.

Veee kanamam oldu 😞endometrium kalınlığı devam ediyorrmuşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın Kızlarrr.. benm sat tarihim 25 şubat, adetim evlenmeden hiç düzenli olmadı ama hep geç olur, 31, 35 vs şeklinde, evlendikten sonra hap kullandım 10 ay bıraktım 2 ay çok deneme yapmadık bu ay ilk defa gününü fln tutturmaya çalıştık. adetim eğer 31 gün döngüsüne göre hesaplarsak 28 martta olması gerekiyordu, 35 e göre hesaplarsak 31 mart. idrar testlerinde hep negatif çıktı, bugün kan testi yaptırdım 20,31 çıktı.. ne diosunuz arkadaşlar düşük mü değer sizce? kime sorduysam 200lü bişeyler söyledi. doktor 2 gün bekle tekrar gel kan testi yapalım artarsa hamilesindir dedi.. ama tabii bu cümle beni tatmin etmedi :) bu şekilde hamile kalan varmı? lütfen bişeyler söyleyiinn... buarada bi iki sefer lekelenme oldu kahverengimsi, bide kasıklarımda batmalar var. hastalanacakmışım gibi hissediorum ara ara..

İnşallah degernin artar. Benim de adetten once 5,47 çıktı dr 10un alti negatif ama genede 2 gun sonra tekrar yap yukselirsr hamilesin dedi. Bugün yaptircam bakalım adette olnadim canımı sikio bu belirsizlik

Sat 14 şubat tı 3 gün geçtikten sora evde test yaptım negatifti.5.gün hasta olmayınca tekrar test yaptım saatler sonra incecik bi ikinci çizgi çıktı.ertesi gün kan testinde 23 dü değer.iki gün sonra 77 oldu.5 gün sonra 567 oldu ve geçen hafta keseyi gördük rabbime şükür.9 nisanda tekrar kontrolüm var.
İki gün sonra iki katına çıkarsa degerin hamilesin hayırlı olsun.Allah gölüne göre versin.
Lekelenme ile ilgili bi bilğim yok. Ama adet olcakmış hissi ara ara bendede oluyo.normal ama bu agrı.
Hayırlı olsuntekrar.

Ya kimse bana cvp vermicek mi degeri 5 vs olup yukselen yok muuu

Ya kimse bana cvp vermicek mi degeri 5 vs olup yukselen yok muuu

Merhaba hayatım ben sana şöyle anlatayım ben klomen kullandım ardından çatlatma iğnemi oldum 10. Günü kan testi yaptım 4,76 değeri 2 gün sonra tekrar yap dedi doktorum 7,89 oldu.. Ve ardından adetimi bekledim dün olmam gerekiyordu olmadım akıntım devam ediyor kasık ağrılarımla beraber göğüslerim keza çok hassas.. Bugün tekrar istemişti doktorum kan testi sonuç 641,51 aradım doktorumu kesin hamilesin dedi..❤️ Bendeki durum böyle kuzum.. Rabbim her isteyene nasip etsin bu güzelliği inş..

Nagihanizzet arkadasim cok sevindim senin adina ins benimde oyle olur ya nasip diyorum ama icim icimi sde yiyor. Benimde suan kasik agrim ve akintim var adette olmadim.bugun gene yapıcam ins bakalim hayırlı bi sonuc cikar

Evet cnm benimde öle çıktı 22 çıktı adet günümde 4 gün sonra 111 çıktı hamilesin ve yükselir endişelenme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adetime 1gün kaldı ve kahverengi gibi az biakıntım var hastamı olucam acaba vallahi yoruldum

Sağol canm.. Kasık ağrım Bayadır var benim ara ara da devam etmekte.. Ama sanırım en belirgin özellik göğüslerde oluyormuş kahve kısmı daha koyulaştı.. Âmin inş güzel sonuçlarla gelir yazarsın canm...

Sağol cnm ilk hamileligimde hic dikkat etmemistim goguslerime ondan bisi diyemiyorum. sonuc malesef yarın cikicakmis. Bakalım ya hayirlisi olur ins dua ediyorum hep

Niye o kadar geç ben bugün sabah 10 da verdim 1 saate çıktı sonuç .. İnş canım stres yapma bol bol dua et 😘

adetime 1gün kaldı ve kahverengi gibi az biakıntım var hastamı olucam acaba vallahi yoruldum sizde nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…