Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar ben adete 4 gün kala kan tahlili yaptım 0.13 çıktı doktor erken yapmışsin dedi kesin sonuç diye biliyorum ama olmayabilirmi acaba hamile olma ihtimali devam ediyor olabilirmi ?

Arkadaşlar ben adete 4 gün kala kan tahlili yaptım 0.13 çıktı doktor erken yapmışsin dedi kesin sonuç diye biliyorum ama olmayabilirmi acaba hamile olma ihtimali devam ediyor olabilirmi ?

şüpheli ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım kanda çıkması için...

Hay Allah razı olsun senden içime su serptin, çok teşekkürler

sitrese girme canım. herşey normal diye düşün biliyorum zor endişeleniyoruz ama sen yinede rahat ol. ben 3 kere test yaptım. 2 gün ara ile 144,13-294-721,20 çıktı. artması iyidir. bebeğimiz büyüyor ki :)

kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza;benım regl tarıhım 24 mart bu ay hala hasta olmadım.2 gun geciktikten sonra kan tahlili yaptırdım negatif cıktı.doktora gittim ultrasonla baktı bir yumurta var ama çatlamamıs dedi.çatlayıp bebekde olabılır dedı 1 hafta beklememiz lazım dedi.eğer çatlamazsa yani gebelik olmazsa söktürücü veririm dedi.böyle bir durum başına gelen varmı?

Ben ilişkiden sonra 12. Gün yapmış oldum işte

Canım umut vermek istemem ama geç döllenme olduysa kanda çıkmayabilir.Adeti 3 gün geçtikten sonra bile negatif çıkıp,adetinin 10.-14. gününde hamile olduğunu öğrenenler oldu.Sen en iyisi adetinin geçmesini bekle.Güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, yarın adet günüm şimdiye kadar hiç geçmedi geçerse hemen hamile moduna giricem zaten :)))

Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, yarın adet günüm şimdiye kadar hiç geçmedi geçerse hemen hamile moduna giricem zaten :)))

İnşallahhhhh gelmez de hayırlısıyla bebiş haberini alırız

hayırlı olsun canim kac mm cikti keseniz

Sagol canım 11 mm cıktı bebısımızıde gordu doktorumuz olusmaya baslamıs dedı foto verdı fotoda bıle bellı bebıs bu arada carsamba gunu bega hcg yaptırmıstım oda 3633 cıkmıs masallah cok guzel artmıs degerler gecıkmenın besıncı gunundekı deger bu

Cok sevindim benim bebis gozukmemisti 28 nisanda kesenin boyu da 1 cm e yakin demisti doktor kalp atışları icin ne zaman cagirdi birde bana sadece şimdilik folic iod verdi doktorum sen ne kullaniyosun

Arkadaşlar Merhaba, mart ayında kimyasal gebelik yaşadım 40. Gün bebeği kaybettik. Ondan sonra 35. Gün regl oldum.şimdi yaklaşık 2 haftadır Kasıklarım da batma vardı adetin 28. Günü kan testi yaptırdım. Beta 22.6 progesteron 3.1 çıktı. Sizce yine mi kimyasal gebelik? İlk bebeğimiz olacak ama korkuyorum çok. 28. Güne göre değer düşük mü?

Cok sevindim benim bebis gozukmemisti 28 nisanda kesenin boyu da 1 cm e yakin demisti doktor kalp atışları icin ne zaman cagirdi birde bana sadece şimdilik folic iod verdi doktorum sen ne kullaniyosun

Bır hafta sonra gel dedı canım dun gıtmıstım doktora cuma gunu onumuzdekı cuma gel dedı kalp atıslarını dınleyelım dedı bende aldım randevumu gıdıcem ınsaallah canım bende decavit vıtamın kuklanıyorum canım

7 aylık bebeğim var adetim 4 gün geçti beta hcg 97,82 çıktı hamilemiyim yaaa daha bebişim küçük

Yorum yapacak kimse yokmu bana. Bugünde kan versem az çok fikir verirmi bize ?

Bugün sabah yine kan verdim tam 48 saat sonra. Beta Değerim 22 idi 60 olmuş kızlar. Nasıl ümit var değil mi. Progesteron da 3.1 den 5.7 ye yükselmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…