Arkadaşlar ben adete 4 gün kala kan tahlili yaptım 0.13 çıktı doktor erken yapmışsin dedi kesin sonuç diye biliyorum ama olmayabilirmi acaba hamile olma ihtimali devam ediyor olabilirmi ?
Cok guzel canım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın benımkıde aynı o zaman ınsallah
Hay Allah razı olsun senden içime su serptin, çok teşekkürler
şüpheli ilişkiden en az 10 gün geçmesi lazım kanda çıkması için...
Ben ilişkiden sonra 12. Gün yapmış oldum işte
Canım umut vermek istemem ama geç döllenme olduysa kanda çıkmayabilir.Adeti 3 gün geçtikten sonra bile negatif çıkıp,adetinin 10.-14. gününde hamile olduğunu öğrenenler oldu.Sen en iyisi adetinin geçmesini bekle.Güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, yarın adet günüm şimdiye kadar hiç geçmedi geçerse hemen hamile moduna giricem zaten :)))
hayırlı olsun canim kac mm cikti keseniz
Canım bende gıttım doktora kesemızı gorduk sukur bır hafta sonrada kalp atısını duymak ıcın cagırdı
hayırlı olsun canim kac mm cikti keseniz
Sagol canım 11 mm cıktı bebısımızıde gordu doktorumuz olusmaya baslamıs dedı foto verdı fotoda bıle bellı bebıs bu arada carsamba gunu bega hcg yaptırmıstım oda 3633 cıkmıs masallah cok guzel artmıs degerler gecıkmenın besıncı gunundekı deger bu
Cok sevindim benim bebis gozukmemisti 28 nisanda kesenin boyu da 1 cm e yakin demisti doktor kalp atışları icin ne zaman cagirdi birde bana sadece şimdilik folic iod verdi doktorum sen ne kullaniyosun
7 aylık bebeğim var adetim 4 gün geçti beta hcg 97,82 çıktı hamilemiyim yaaa daha bebişim küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?