kızlar pazartesi 66,550 olan hcg değerim dün yaptırdığım testle 138,500 çıkmış bu iyi bir şey dimi
geç döllenmiş muhtemelen 4. haftadayım artık bir kadın doğumcuya gidebilirim dimi..ve de bursa da kimi önerirsiniz..[/Q
artış olarak iki günde ikiye katlamış internette okuduklarıma göre yükselme oranı iyi :) daha önce kontrole gittiğin bi doktorun varsa ara konuş bence durumunu söyle ne zaman gitmelisin ne yapmalısın gel derse gidersin. Hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)
kızlar pazartesi 66,550 olan hcg değerim dün yaptırdığım testle 138,500 çıkmış bu iyi bir şey dimi
geç döllenmiş muhtemelen 4. haftadayım artık bir kadın doğumcuya gidebilirim dimi..ve de bursa da kimi önerirsiniz..[/Q
artış olarak iki günde ikiye katlamış internette okuduklarıma göre yükselme oranı iyi :) daha önce kontrole gittiğin bi doktorun varsa ara konuş bence durumunu söyle ne zaman gitmelisin ne yapmalısın gel derse gidersin. Hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)
amin canım Allah razı olsun bi doktorum yok kanı aile hekimliğine veriyorum ordaki doktorum gebe olduğumu söyledi zaten ...iyi bir doktor tavsiyesi olursa çok memnun kalıcam..
Cok tesekkur ederim...cok buyuk morall oldu yazdikyazdiklariniz...xesmax insallah keseni gorup meleğinin kalp atisini duyman ve kucağına sağlık ile alman nasip olur
Canımmmm.... Nasılsın... Senin son durumun nedir.... Dün çok şükür bebeğimizin Kalp Atışlarını Duydum.... Çok Duygusal bir an. :2: Rabbim isteyen heskese sağlıklı bebişler nasip etsin. Beni de haberdar et olurmu....
Masallah ben iki buçuk yasına kadar emzirdim daha kuçukmuş yumurtlama gunundemi oldu oncemi biliomsn
Allahımmmm bende yarın duyucam inşallah bebeğim kalp atışını, öyle çok bekledik ki onu, sonunda geldi mucizem. İnşallah yarın duyucam kalp seslerini,ne güzel sen yaşamışsın bu duyguyu...
Allah bana ve isteyen bütün kullarına nasip etsin
Ne kadar zamanda kalp atışları duyulabilecek. Salı günü 44,58 di değerim az önce kan tahlili verdim umarım hayırlısıyla yükselmiştir.13:30 da sonuçları alacam.Çok heyecan yaptım ya
Bilmem mi :) Korunma hapını bırakır bırakmaz gittim ovulasyon testi aldım. Derdime neydi bilmem. Yani denersin denersin hamile kalamazsın sonra ovulasyon testi tamam da ben ilk ay hemen ona koştum:) Neyse iyi de oldu onunla tam yumurtlama günümde hamile kaldım
Bu ne acele :) bi yandanda iyi olmuş bu test sayesinde hemencik hamiş kalmişin bende ovulasyon gunumu belirleyerek yani ovulasyon testi ile hamile kaldım keske hamile kalmayı dusundgm ilk zmn alsaydım şimdi dort aylık olmuştu4 ay boştan yere kaçirmişim gunumu ama testler yardmima koştu kullandgm ilk ay hamile kaldım cnm ovulasyon gununde hamile kalanların genelde oglu oluyor bnde ovulasyon gunumde hamile kaldım adetimin 11. Gunu aksama dogruydu çok koyu bi ikinci çizgi çikti o gun hamile kaldım seninki nasıldı yazarmisin :)
Arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi kullandim 3 mayısta pozitif çıktı 3 4 mayısta ilişki oldu ama sonrasında olmadı bu iki gün yeter mi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah benimde bu ay tutmuştur yaYeterde artar bile çunku yumurta sanildgi ggbi uzun yasamiorr enn fazla 24 saat ben on oniki onuç gun olan ilişkilerle hamle kalamadım dort ay onbiri hep atlamişim ovulasyon testiyle anldmki onbirinci gun yumurtlama gunum o ay ilk tek korunmasz ilişki hamile kaldım
büyük ihtimalle hamile hayırlı olsun :) beta hcg değerinde 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor. ben de adet tarihime 10 gün varken 02.05.2014 tarihinde beta hcg baktırdım 7 çıktı. Dün tekrar baktırdım 317,25 olmuş. Sizinde değeriniz yüksek çıkacaktır. üç dört güne bir değere bakarak yükselme miktarının normal olup olmadığını değerlendiriyorlar.
Allahımmmm bende yarın duyucam inşallah bebeğim kalp atışını, öyle çok bekledik ki onu, sonunda geldi mucizem. İnşallah yarın duyucam kalp seslerini,ne güzel sen yaşamışsın bu duyguyu...
Allah bana ve isteyen bütün kullarına nasip etsin
merve canım inş. hayırlı haberlerini alırız. en son beta değerin kaçtı kesesi karından mı gördü canım benim değerim 2900 hep yükselirken iki katı mı yükselmesi gerekiyor acaba
Ayyyy inşallah :)
Ama kardeşim Mayıs'ın 2sinde adet olmuş iki gün gelmiş gelmemiş. Dr. Da demiş nasıl olur adet oldum.
Dr. Olur demiş üstüne kalmışsın.
Kısmet bekliyoruz şimdi Cumartesi tekrar kan testi yapılacak.
Çok heycanlı lar bir yıllık evli kardeşim olursa ilk bebeği olcak.
6 Mayıs ta 44,58 çıkmıştı değerim bugün yeniledim kan tahlilini 124,4 çıkmış , iyi mi ? Son adet tarihim 13 nisan dı. 26/27 gün ortalama adet sürem
üstüne görmüştür ben de üstüne gördüm çünkü :) benimki iki gün sürmedi sadece bi damla geldi ama bebek tutunurken damar açısından yoğun bölge olursa kan biraz daha fazla olabiliyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?