Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar cevap bekliyorum

merhabalar aranızda yeniyim. hayırlı olsun öncelikle :) benim de son adet tarihim 13 nisan. 5 mayısta idrar tahlilinde silik çizgi görünce aynı gün kan tahlili yaptırdım. beta hcg 25 çıktı. ben de yarın gideceğim doktora.. inşallah değerim yükselmiştir benimde... batım 8 ya da 9 bu arada..

İnşallah yükselmiştir.Hayırlı haberler aırsın

amin inşallah :) sen de hayırlı haberi kesinleştirip alırsın inşallah :)

Çokkkk güzellll canımm hayırlı olsun inşallah seninde .... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.... Gittin miii bugünnnnnn merak ettim bak şimdiii :)

Çokkkk güzellll canımm hayırlı olsun inşallah seninde .... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.... Gittin miii bugünnnnnn merak ettim bak şimdiii :)

Dün gitmiştim doktora kesemizi gördük kalp atışı içinde cuma günü demişti inşallah bakalım heyecanlıyım çok

11. ya da 12. gün

kızlar son adetim 10 nisanda başlamıştı, afedersiniz sadece ayın 30 unda birlikte olmuştuk 6 sında adet olmam lazımdı fakat olmadım aynı gün devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım beta hcg 2.00 çıktı ertesi gün özel hastanede tekrarladım 1.20 ama adet olmadım kafam karmakarışık geç döllenme olabilirmi malum ilişkiden sadece 9 gün geçti????? bu durumu yaşayıpta hamile kalan varmı???????

geç döllenme olmuş olabilir gelecek hafta yine adet olmazsan bi daha kanına baktır derim ama stresten de gecikme olmuş olabilir yada mevsim geçisinden. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ne yaptın cnm gittin mi doktora kalp atışıni duyabildiniz mi

Çok şükür cok sevindim kalp atisini duyabildin mi ben çarşamba günü gitcem doktora

Evet canım 5+2 de kesemızı ve olusmaya baslayan bebegımızı gorduk 6+1 dede bebegımızı gorduk ve kalp atısını duyduk cok sukur canım hadı canım hayırlı haberlerle gel ınsallah bende perdembe gunu kendı doktoruma gıdıcem ınsallah

Ultrasondaki gelisimiyle sat e gore haftasi tutuyo mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…