Kızlar cevap bekliyorum
merhabalar aranızda yeniyim. hayırlı olsun öncelikle :) benim de son adet tarihim 13 nisan. 5 mayısta idrar tahlilinde silik çizgi görünce aynı gün kan tahlili yaptırdım. beta hcg 25 çıktı. ben de yarın gideceğim doktora.. inşallah değerim yükselmiştir benimde... batım 8 ya da 9 bu arada..
Hayırlısı inşallah ben çok heycanlıyım teyze olcam için :)
Sanada hayırlı olsun canımAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Çok heycan ve mutluluk ötesi bi duygu bu.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben yaşadım bu güzel duyguları.
Kızlar cevap bekliyorum
amin inşallah :) sen de hayırlı haberi kesinleştirip alırsın inşallah :)
Allahımmmm bende yarın duyucam inşallah bebeğim kalp atışını, öyle çok bekledik ki onu, sonunda geldi mucizem. İnşallah yarın duyucam kalp seslerini,ne güzel sen yaşamışsın bu duyguyu...
Allah bana ve isteyen bütün kullarına nasip etsin
Çokkkk güzellll canımm hayırlı olsun inşallah seninde.... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur.... Gittin miii bugünnnnnn merak ettim bak şimdiii :)
Dün gitmiştim doktora kesemizi gördük kalp atışı içinde cuma günü demişti inşallah bakalım heyecanlıyım çok
Bu ne acele :) bi yandanda iyi olmuş bu test sayesinde hemencik hamiş kalmişin bende ovulasyon gunumu belirleyerek yani ovulasyon testi ile hamile kaldım keske hamile kalmayı dusundgm ilk zmn alsaydım şimdi dort aylık olmuştu4 ay boştan yere kaçirmişim gunumu ama testler yardmima koştu kullandgm ilk ay hamile kaldım cnm ovulasyon gununde hamile kalanların genelde oglu oluyor bnde ovulasyon gunumde hamile kaldım adetimin 11. Gunu aksama dogruydu çok koyu bi ikinci çizgi çikti o gun hamile kaldım seninki nasıldı yazarmisin :)
kızlar son adetim 10 nisanda başlamıştı, afedersiniz sadece ayın 30 unda birlikte olmuştuk 6 sında adet olmam lazımdı fakat olmadım aynı gün devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım beta hcg 2.00 çıktı ertesi gün özel hastanede tekrarladım 1.20 ama adet olmadım kafam karmakarışık geç döllenme olabilirmi malum ilişkiden sadece 9 gün geçti????? bu durumu yaşayıpta hamile kalan varmı???????
Ne yaptın cnm gittin mi doktora kalp atışıni duyabildiniz mi
Bır hafta sonra gel dedı canım dun gıtmıstım doktora cuma gunu onumuzdekı cuma gel dedı kalp atıslarını dınleyelım dedı bende aldım randevumu gıdıcem ınsaallah canım bende decavit vıtamın kuklanıyorum
canım
Çok şükür cok sevindim ben çarşamba günü gitcem doktora kac mm olmus kac haftalikEvet gııttım canım duyduk cok sukur canlanmıs mınıgım ve bıraz daha buyumus melegım sen ne yaptın cnm gıdebıldınmı doktora bı daha
Çok şükür cok sevindim kalp atisini duyabildin mi ben çarşamba günü gitcem doktora
Çok şükür cok sevindim ben çarşamba günü gitcem doktora kac mm olmus kac haftalik
Ultrasondaki gelisimiyle sat e gore haftasi tutuyo mu cnmEvet canım 5+2 de kesemızı ve olusmaya baslayan bebegımızı gorduk 6+1 dede bebegımızı gorduk ve kalp atısını duyduk cok sukur canım hadı canım hayırlı haberlerle gel ınsallah bende perdembe gunu kendı doktoruma gıdıcem ınsallah
Ultrasondaki gelisimiyle sat e gore haftasi tutuyo mu cnm
Sat e gore 7+4 olcam sanirim 22 mart sat karistirdim artik bakalim doktora gidince kac haftalik cikacakEvet tutuyor canım sen kac haftalık olcaksın gıderken doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?