Beklenen adet tarihinden 2 - 3 gün önce tahlil sonucum 21 di Ya da birliktelikten 12 - 13 gün kadar sonra kan tahlil sonucum 21 di ona göre hesaplanabilir...
Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Son adet başlangıç tarihim 13 nisan. 24. günümde 6 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım 44,58 çıktı dr a gösterdim 2 gün sonra yenileyelim dedi. Sizce normal mi ?
benim sat 2 nisan , 25 nisan da; yani 23.günde 39 çıkmıştı. 30 nisanda 570;
2 mayısta 1754 çıktı değer. henüz doktora gitmedim.cumartesi ilk kontrolümüz.değer 2 günde 3ün üzerinde katlamış.
ikiz olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Son adet başlangıç tarihim 13 nisan. 24. günümde 6 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım 44,58 çıktı dr a gösterdim 2 gün sonra yenileyelim dedi. Sizce normal mi ?
canım b hcg değerine göre ikiz üçüz diye yorum yapılamaz usg de iki kese veya iki bebek izlendiğinde ikiz denilebilir ancak...kan değerleri yeterli bir veri değil bunun için...
kaç günde bir adet oluyosun canım?
sağlıklı olup olmadığını bilemem ama görünen o ki hamilesin benimde 66,550 doktor 4 haftalık gebesin dedi bende bugün kan testimi yeniledim sonuçları alacağım iki saate kadar ama erkenden gebelik takvimini yaptım umarım devamı gelirde silmek zorunda kalmam .... tebrikler
26 /27 gün ortalama adet günüm.Bugün 25. gündeyim
Umarım sağlıklıdır.Bende tebrik ederim sonuçların iyi çıkmıştır inşallah.Kan testini kaç gün sonra yeniledin, yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum
canım ben ilk testi pazartesi verdim 66,550 çıktı ikinciyi bugün verdim bekliyorum sonuçlar çıksın diye sisteme girip girip duruyorum bu saatler içinde açıklanması lazım sınav sonucu bekler gibi bekliyorum inan...çıkar çıkmaz yazıcam buraya ..amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi
Cnm oglunmu olduu tahlil sonucun sınırda çikmiş erkek oldgu zmn olabilior
Yok ben aceleci davranıp erkenden tahlil yaptırdım. Kesin sonuç için genelde adet gecikmesi uygun görülüyor ben adet günümden önce tahlil yaptırdım. Bu arada evet oğlum oldu :)
Oğlum oldu :) Profil resmimdeki sıpa
Masallah allh bagişlasın bnmde bi oglum var iki buçuk yasinda yne hamileyim 4 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?