Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim sat 2 nisan , 25 nisan da; yani 23.günde 39 çıkmıştı. 30 nisanda 570;
2 mayısta 1754 çıktı değer. henüz doktora gitmedim.cumartesi ilk kontrolümüz.değer 2 günde 3ün üzerinde katlamış.
ikiz olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Son adet başlangıç tarihim 13 nisan. 24. günümde 6 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım 44,58 çıktı dr a gösterdim 2 gün sonra yenileyelim dedi. Sizce normal mi ?

sağlıklı olup olmadığını bilemem ama görünen o ki hamilesin benimde 66,550 doktor 4 haftalık gebesin dedi bende bugün kan testimi yeniledim sonuçları alacağım iki saate kadar ama erkenden gebelik takvimini yaptım umarım devamı gelirde silmek zorunda kalmam .... tebrikler

Son düzenleyen: Moderatör:

canım b hcg değerine göre ikiz üçüz diye yorum yapılamaz usg de iki kese veya iki bebek izlendiğinde ikiz denilebilir ancak...kan değerleri yeterli bir veri değil bunun için...

kaç günde bir adet oluyosun canım?

Adetime 8 gun kala kan degerim 0.1 negatif cikti sizce yukselir mi yumurtlamamdan 6 gun gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben mantardan supeleniyorum yumurtlama gununden 10 sonra kadin doguma gitcem mantar icin kan testi yaparmi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttan muane edermi

Kizlar ben mantardan supeleniyorum kadin doguma gitcem gitcegim gun yumirtlama smdan 10 gun sonra mantar icin kan testi yaparmi yaparsa hamileysem cikarmi yada allttan muane edermi

26 /27 gün ortalama adet günüm.Bugün 25. gündeyim

Umarım sağlıklıdır.Bende tebrik ederim sonuçların iyi çıkmıştır inşallah.Kan testini kaç gün sonra yeniledin, yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum

Umarım sağlıklıdır.Bende tebrik ederim sonuçların iyi çıkmıştır inşallah.Kan testini kaç gün sonra yeniledin, yarın tekrar test yaptırmayı düşünüyorum

canım ben ilk testi pazartesi verdim 66,550 çıktı ikinciyi bugün verdim bekliyorum sonuçlar çıksın diye sisteme girip girip duruyorum bu saatler içinde açıklanması lazım sınav sonucu bekler gibi bekliyorum inan...çıkar çıkmaz yazıcam buraya..amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi

Merhabalar
tecrübelilerden yorum istiorum bende
sat 02.04.2014
bat 30.04.2014
gecikme
idrar 04.05.2014 çok net çift çizgi
ilk kan 04.05.2014 beta-hcg 3186
ikinci kan ve alltan muayene 06.04.2014 beta-hgc 4540
doktor kesin konuşmadı kese var bebek görünmüyor çok yeni dedi 14.05.2014te tekrar bakacak yükselme yeterli mi değil mi die
benzer şeyler yaşayan ya da yorum yapabilecek olan var mı 1 hafta nası beklicem böyle belirsizlikle:26::26::26:

amiinnn:) dualarım seninle inşallah isteyen herkese nasip olur.

Cnm oglunmu olduu tahlil sonucun sınırda çikmiş erkek oldgu zmn olabilior

Yok ben aceleci davranıp erkenden tahlil yaptırdım. Kesin sonuç için genelde adet gecikmesi uygun görülüyor ben adet günümden önce tahlil yaptırdım. Bu arada evet oğlum oldu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Masallah allh bagişlasın bnmde bi oglum var iki buçuk yasinda yne hamileyim 4 haftalik

Maşallah ikisini de Allah bağışlasın :) İnşallah kolay ve rahat bir hamilelik geçirirsin. Ben de bu sayfaları okurken ikinciye hevesleniyorum ama benim oğlum daha küçük ve emiyor. Bi 1.5 senem daha var sonra inşallah 2. yi de Allah nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…