Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende senn gibi adetimin onikinci gunu tahlil yaptrdım 41 çikti çok normal bi deger

Kizlar adetim 1 gun gecikti beta hcg 6, 47 cikti daha dr a gosteremedim sizce bu hamilelik olabilirmi yoksa dusukmu yapiyorum henuz kanamam yok,

Saol canim insan boyle seyler okuyunca insan hhevesleniyr kndmdn blyrm kaç yasndaki oglnda emiyr daha :)

İyi günler arkadaşlar;
Bugün idrar tahlili yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim kan değerim de 911 çıktı. Doktora kaç haftalık diye sormayı unutmuşum o da söylemedi çünkü adet düzensizliğim var 41 günde bir oluyorum. Sizce kaçıncı haftadayım? Bir de ultrasonla baktı bi şey göremedi bebeğe dair. Kaçıncı haftada bi şeyler görünür? Sadece 3cm bi kist gördüğünü söyledi bu sizce çok mu tehlikeli?( Dipnot: ben ocakta düşük yaşadım. ) O yüzden korkuyorum açıkçası bide doktor zayıfsın falan dedi vitamin hapı verdi bi tane de düşük önleyici verdi.
Benim için dua edin bebeğime bi şey olmasın daha önceki yaşadığım üzüntüyü yıkıntıyı tekrar yaşamak istemem.

İnş bisey olmaz cnm aklına kotu seyler getrme iyi dusun iyi olsun kistin dusukten olmştr onmli deil gecer kan degerinde gzl çikmş bir haftaya gorecegni dusunuyorum keseyi en son adet tarihinden hesaplnyr hamilelik haftası muhtemelen bes haftaliktır bnmki dort haftalk kan degerim 400 çiktı kese gorunmedi doktor on gun sonra gel keseye bklm dedi muhtemelen bir hafta içinde sennkide gozukucektir sıkma cnni

İnşaallah bi şeycikler olmaz doktor bana da dedi bi hafta sonra gel tekrar bakalım diye. Benim için dua edin. Allah razı olsun şimdiden.

Iyi aksamlar kizlar, simdilik kimse yok kocislerinize yemekler hazirliyorsunuzdur :) benim bir sorum var ne olur yardim edin. Sat im 30 mayisti ve o gunden beri kahve akintim var ara ara kanla karisik bende 5mayis pazartesi kana baktirdim 45 cikti once bi doktor dis gebelik dedi ona sinir oldum baska doktora gittim o da alt muayene edip rahim kalinlasmis dis gebelik yok ama kimyasal olabilir dedi. Igne ve progestan verdi. Hala akinti kanla karisik gelio. Bugun yine test yaptirdim 53 cikti. Doktor muayeneye cagirdi. Dusmesi gerekirken yukselioyor diye. O oyle diyince ozel lab. Tahlili yeniledim yani bugun iki yere kan verdim ordaki sonucum 78 cikti. Sizce bu bebek tutunur mu? Benim tahminim korunmasiz iliski yumurtlama gunumde degildi on gunluk bi bebek. Bana bi akil verin yarin doktora gifinceye kadar ne olur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence çok yeni bir bebek ve tutunmaya çalışıyor. bence yollarda yüürüyüp kendini heder etme. progestanı kullan benimde dün leke geldi
hemen hapını içtim günde iki sefer. bi tanede vajinal olarak kullandım 2 saat hiç kalkmadan yattım. leke kesilmiş. belki biliyorsundur o hapı vajinadan fitil olarakda kullanabiliyorsun ve tesiri daha yüksek. tuvalet dışında bi kaç gün ayağa kalkma. elbet yükselir inşallah

Progestan o yumusak kapsulumu vajinadan koyabiliyorum? Insallah cnm bdbegin tutunur sana guzel annesine. Benim pek umudum kalmadi. Cunku kanli akinti geliyor kahveden cok artik. Dis gebelik olmasinda suan kimyasal gebelige eaziyim

kızlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi 02.05.2014 değerim 630 07.05.2014 değerim 2900 kızlar ikiye katlanmamış

Bende senn gibi adetimin onikinci gunu tahlil yaptrdım 41 çikti çok normal bi deger

Ikinci testi 2 gün sonramı yeniledin.Sonraki kan testinde kaca yukselmisti.yarin tekrar kan verecem cok korkuyorum insallah yukselmistir.Bu arada inanılmaz agri var kasiklarimda adet sancisindan daha fazla

yinede belli olmaz ne bileyim Allah hayırlısını versin. sen yinede o progestandan fitil olarak kullan parmağınla iyice içine ittir yat bi güzel kalkma.
hayırlısı üzme kendini.

Ikinci testi 2 gün sonramı yeniledin.Sonraki kan testinde kaca yukselmisti.yarin tekrar kan verecem cok korkuyorum insallah yukselmistir.Bu arada inanılmaz agri var kasiklarimda adet sancisindan daha fazla

Bak yanlş yazmişim yumurtlama gununden oniki gun sonra bhcg yaptırdım 41 çikti 6 gun sonra tekrar yaptrdm yani bugun 400 çıktı 4 haftalık ve kuçuk oldgu için kese gozukmedi on gun sonra tekrar cagrdı nadip olursa ogun gorcez

Benim 5 mayis yumurtlamadan sonraki 11.gun degerim 50ydi.. bugun tekrar yaptirdim 150 cikti, uce katlamis resmen.. bu iyi bisey dimiiii :)

Arkadarlar benim de adetime 6gün kala kan tahlilim 19.8 çikti dr ayak ústü hamilelik var dedi ama kafam cok karisik dger düsük mü anlamadm 198olarak mi okunuyo bi trlú anlamadm su bthcg yi

selm kızlar
Kardeşim kan testi yaptırmış değeri 9 çıkmış. Dr. 3gün sonra tekrar test yapalım demiş. Gebelik varsa değer ler 5in üstünde olurmuş. Acaba nedir bilen varmı.

selm kızlar
Kardeşim kan testi yaptırmış değeri 9 çıkmış. Dr. 3gün sonra tekrar test yapalım demiş. Gebelik varsa değer ler 5in üstünde olurmuş. Acaba nedir bilen varmı.

büyük ihtimalle hamile hayırlı olsun :) beta hcg değerinde 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor. ben de adet tarihime 10 gün varken 02.05.2014 tarihinde beta hcg baktırdım 7 çıktı. Dün tekrar baktırdım 317,25 olmuş. Sizinde değeriniz yüksek çıkacaktır. üç dört güne bir değere bakarak yükselme miktarının normal olup olmadığını değerlendiriyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…