Cuma gidicem kadin doguma. Ama kese gorunmez buyuk ihtimal dedi burdaki doktor. Bakalim artik hayirlisi olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4+4 deki hcg 1027 iyimi ki iyi gibi duruyor bana göre ama sizlerin tecrübelerinizi merak ettim
Bence çok iyi. Benimki bugün 920 çıktı. Iki gün önce 473 tü. Tam iki katı değil ama hayırlısı artık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı tabi tedbiri al takdir Allah'dan bekleyip görmekten başka çare yok. Ben yarın doktora gideceğim birşey söyleyemez belki ama en azından bilgilendirme yapabilir. sen ne zaman gideceksin
Ben salı gitmiştim. Tekrar haftaya cuma gelirsin demişti. Bugünki sonucu daha konuşmadık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün doktora gittim beta hcg 15000 çıktı.doktorum 5-6 haftalık dedi.Bebişimizin kesesini de gördük,normal gebelikmiş çok şükür rabbime Allah isteyen herkese nasip etsin:)
kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizcebir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum
kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizcebir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum
hayırlı olsun.bende ilk test yaptığımda 44 , 2 gün sonra da 125 olmuştu.Şu an 5+5 teyim.Geçen hafta c.tesi günü keseyi gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?