Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cuma gidicem kadin doguma. Ama kese gorunmez buyuk ihtimal dedi burdaki doktor. Bakalim artik hayirlisi olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2000lerde hcg o güne kadar da artar bence görürsün. Benimki daha 473. Beklemek çok zor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun canim. Insaallah hayirli haberler alirsin.

4+4 deki hcg 1027 iyimi ki iyi gibi duruyor bana göre ama sizlerin tecrübelerinizi merak ettim

Bence çok iyi. Benimki bugün 920 çıktı. Iki gün önce 473 tü. Tam iki katı değil ama hayırlısı artık.

Bence çok iyi. Benimki bugün 920 çıktı. Iki gün önce 473 tü. Tam iki katı değil ama hayırlısı artık.

Hayırlısı tabi tedbiri al takdir Allah'dan bekleyip görmekten başka çare yok. Ben yarın doktora gideceğim birşey söyleyemez belki ama en azından bilgilendirme yapabilir. sen ne zaman gideceksin

Hayırlısı tabi tedbiri al takdir Allah'dan bekleyip görmekten başka çare yok. Ben yarın doktora gideceğim birşey söyleyemez belki ama en azından bilgilendirme yapabilir. sen ne zaman gideceksin

Ben salı gitmiştim. Tekrar haftaya cuma gelirsin demişti. Bugünki sonucu daha konuşmadık.

Ben bugun gittim doktora. Kese gorundu. 5mm mis sanirim. :)

kızlar bugün doktora gittim beta hcg 15000 çıktı.doktorum 5-6 haftalık dedi.Bebişimizin kesesini de gördük,normal gebelikmiş çok şükür rabbime Allah isteyen herkese nasip etsin:)

Merhabalar ben de de aynısı çıktı normalde şu an da bebeğim 7 hafta 3 günlük olması gerek. 1. doktor 15000 de kesenin için de bebeğide görmem lazım, bu bebek sağlıksız alalım dedi. 2. doktor geç döllenme demişti bugün değerlerle sordum 15000 değerim kese olması gerekenden küçük ve boş dedim doktor da 15000 de gözükmeyebilir 1 hafta sonra gel ve bakalım tekrar dedi. Sizin son durum nedir acaba? Bebeğin kesesini gördüğünüzde sizinkinin de mi içi boştu?

Benimki su an 5haftalik. Bugun doktor bakti. Kese gorundu ama bos su an dedi. Bence sakin ol ve sabirli bir sekilde dua ederek bekle.

Gözün aydın darısı bebiş ve kalp atışına hepbirlikte Bende yarın gideceğim görünürse bakcaz ama 8 haftaya kadar görülebilir ümidini kesme sen Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

Amin insaallah. Ben zaten 8.haftaya kadar dayanabilirsem gitmeyi dusunmuyorum kanama vs olmadikca. Bakalim artik Rabbim herseyin hayirlisini versin.

kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizce bir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum

Canim 5.haftadan itibaren gorulmeyr baslanabiliyo kese ama 6. Haftada gitmek daha mantikli sanki. 8.haftaya kadar da bebek ve kalp atislari gorulebiliyomus. Artik tercih sana kalmis. Ama ben senin yerinde olsam kese ve bebegi gorme beklentisi olmadan ilk muayeneye bi giderdim. Daha sonra zaten doktorun sana su kadar zaman sonra gelirsen keseyi ve bebegi goruruz vs diye yonlendirir.

kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizce bir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.:44: çok tecrübesizim hiçbir şey bilmiyorum

Benim de ilk hcg testim 129 du. Dr iki gün arayla 3 hcg daha istedi. Hcg iki günde bir ikiye katlarsa gebelik sağlıklı ilerliyor demekmiş. Benimki tam iki kat artmadı ama illa iki kat diye bişey de yokmuş. Bence hemen Dr takibine başla. Kese hcg 2000 de falan alttan muayene ile 6000 Le falan karından ultrasonla görülüyormuş.

Bence kesenin gorunmesinin hcg degeriyle pek ilgisi yok. Cunku benim carsamba 2300lerdeydi

Persembe de doktora gittik. Bi gunde 6000ustune cikmis olamaz. Ama kese gorundu.

hayırlı olsun.bende ilk test yaptığımda 44 , 2 gün sonra da 125 olmuştu.Şu an 5+5 teyim.Geçen hafta c.tesi günü keseyi gördük.

canım benim hayırlı olsun gebeliğin, hemen git doktora bir an önce başla folik asit'e...
Doktor keseyi daha göremez çok küçüktür, belki alttan bakarak görür..
Ama doktora git, o seni yönlendiricek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…