canım benim hayırlı olsun gebeliğin, hemen git doktora bir an önce başla folik asit'e...
Doktor keseyi daha göremez çok küçüktür, belki alttan bakarak görür..
Ama doktora git, o seni yönlendiricek zaten
Ben salı gitmiştim. Tekrar haftaya cuma gelirsin demişti. Bugünki sonucu daha konuşmadık.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne yaptın merak ettim gittinmi doktora gösterdimi kese kendini
Geçen ctesi gece gittim kasığım ağrıdı çok taktım kafama keseyi de görmemiştim dedim dış gebelik olmasın doktor kafa buldu benimle internetten okuduklarımda evham yaptığım için. 3mm lik minik kesemi o gece gördüm. Ağrılarım devam ediyor.
Sevindim adına canım. benimde ağrılarım var ama doktor normal dedi ağrıya.
Cumartesi kan değerim 216,6 çıktı. Doktor 3 hafta 4 günlüksün dedi. Henüz keseyi göremedik iki hafta sonra gel dedi, iki hafta çok değil mi yaa
Keseni görebildin mi canım? Tekrar ne zaman çağırdı doktorun?
Keseyi gördük şükür. 2 hafta sonra gel dedi. bekliyoruz artık ne yapalım:)
Peki kızlar ne olur bana da bi yardımcı olun kafayı yiycem daha çok erken biliyorum Ama yakınımda adeti 16 gün geçmiş ve bthcg si 5.7 çıkan var ve doktoru yüzde yüZ hamilesin demiş şuan 4 aylık ve gayet sağlıklı benim bugün adet günüm kendimden şüphelendim ve dayanamayıp test yaptırdım bthcg 13 çıktı doktoruma yarın göstericem sonucu veren 5 in üzeri pozitif kabul ediliyor dedi ama benim kafam karışıkkı tabi buralardan okuduklarımdan dolayı sizce ne demek oluyor bu kötü bir değermi
canım belki geç döllenme olmuştur göster doktoruna sonra iki güne bir yenilersin daha çok yeni bir gebelik bence o ozaman belli olur sen 16 gün geçincemi yaptın testi daha önce hiç yaptınmı adetlerin düzenlimidir
Canım ben tam adet günümde yaptım daha geçmedi bile
Peki kızlar ne olur bana da bi yardımcı olun kafayı yiycem daha çok erken biliyorum Ama yakınımda adeti 16 gün geçmiş ve bthcg si 5.7 çıkan var ve doktoru yüzde yüZ hamilesin demiş şuan 4 aylık ve gayet sağlıklı benim bugün adet günüm kendimden şüphelendim ve dayanamayıp test yaptırdım bthcg 13 çıktı doktoruma yarın göstericem sonucu veren 5 in üzeri pozitif kabul ediliyor dedi ama benim kafam karışıkkı tabi buralardan okuduklarımdan dolayı sizce ne demek oluyor bu kötü bir değermi
bunu en iyi sonucunu gene kan testi göstericektir, iki gün sonra mutlaka bi artış yaşanırsa %100 gebesindir canım
Kan testi sonucum 450 çıktı.
slm ben de geldim. sonucum 1000 çıktı inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?