Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar benm bugun 4. haftan doldu aşılama ile hamileyim test yaptım yeniden sonuç=16386 ordaki arkadaş 7 haftalık dedi nasıl oluo doktorum yarın...

48 saatte bir beya hcg 2 ye katlanıyorsa hamileliğin güzel devam ediyor.

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum 6 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadim bu ay Adetime 1-2 gün kaldı bugün ağzımda acımsi bir tat vardı birde birkaç gündür mide bulantısı ve mide yanması ona güvenerek kan tahlili yaptırdım sonuç 2.39 çıktı yani negatif çok üzüldüm sizce yükselme ihtimali varmı yardımlarınızı bekliyorum...

arkadaşlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı.en son adet tarihim 18 nisan...
19 mayısda gelmesi gerekiyordu..
4.gün gecikmede test yaptım çıkmadı
9. gün test yaptım sanki var gibiydi çizgi çok çok hafif silik
12.gün (bugün) test yaptım T belirgin olmuş,inanamadım.bugün kan vericem özelde
inşallah sevincim kursağımda kalmaz. Allahım herkese nasip etsin :)

Beta hcg sini adetine 4 gün kala baktıran varmı kızlar varsa kaç çıkmıştı paylaşırmısınız lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım 2 yada 3 güne bir artış 2 kat oluyorsa normal bir gebelik oluyormuş. Ben kan vere vere kanım bitmişti :)

Evet canım 2 yada 3 güne bir artış 2 kat oluyorsa normal bir gebelik oluyormuş. Ben kan vere vere kanım bitmişti :)

E canım nasıl yani bu kan verme işi sürekli mi oluyor benim yengem gebeliğini idrarda gördü bir müddet sonrada kontrole gitti ultrasona girdi hiç ne kan verdi ne bişey Allah Allah kuzenimde hamileliğini adetine bir gün kala kanında öğrendi ama deger söylememişler ona sadece pozitif demişler oda hiç kan falan veriye baktırmamış aynı şekilde amcamın gelinide kanda öğrendi 5,7 demişler hamilesin demişler oda bir daha kan falan verip böyle bişeye baktırmamış şimdi 4 aylık hamile ne kadar zormuş bu işler ya yok tekrar baktır acaba hamilemisin değilmesin belli değil ne kadar zor valla Rabbim yardımcımız olsun canım

hd548698 bende seninle ayni durumdayim dun idrar yaparken yanma ve kasik agrisi sikayetiyle hastaneye gittim alttan ultrasonla bakti bi problem yok sonra tahliller istedi idrar kan vs. Tahlilde idrar yolu enfeksiyonu cikti yuksek derecede vede hamilesin dediler bhcg degerim 12.9 reglime 5 gun var daha.degerin artmasi lazimmis ama pztsi tekrar gelip kan ver dediler issallah tutunur bebegim.bu arada acik pembede peceteyle sildikce akintim var.

Canım inşallah tutunur sağlıklı kucağına almayı nasip eder Rabbim bende tam adet günümde yaptırdım kan testi 13 çıktı Pazartesi tekrar yaptırıcam ama bende hiç öle pembe falan akıntı yok olmadıda olmaması normal mi ilede o akıntının olması mı gereki yo ki

Olmamasi dsha iyi dusuk tehlikesi olmaz iste ben oyle biliyorum.bebde tedirginim alttan ultrasonla baktilar zarar vermis olabilirmi diye dusunuyorum benim hesabima gore 10 gunluk falan gebeyim.issallah bdbeklerimiz tutunur bize degerlerimiz artar canim herseyin hayirlisi

Anladım canım Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bence sende sıkma canını çünkü bende ultrasonla baktırdım canım bişey olmadı bence ultrason zarar vermez genelde de herkezde oluyormuş hu pembe akıntı dikkat et kendine bol dua ile Rabbim yardım edicek inşallah

Selamlar kızlar benim yumurtlama 10 mayısta oldu
24.05 -- 29.99
26.05-- 62.80

Doktor sonuçlar iyi 4 haziranda gel dedi
30.05 hafif kırmızı genelde kahverengi akıntı başladı, doktor progestan başla dedi
31.05 -- 393.9

Sorun yok değil mi bu değer her 2 günde 2 kat artış oluyor gibi
Çarşamba randevum var akıntı sürüyor günlük ped koyuyorum ve dinleniyorum ama pazartesi itibariyle işteyim öneri ya da fikirleriniz olur mu bu konu ile ilgili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim allah yardimcimiz olsun iyi haberler verelim birbirimize hayirlisiyla

Kızlar geçen ay 5 mayısta adet oldum buayda 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat 31 mayısta yani dün dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf (( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku doktorda hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Okadar düşük çıktıkı değerlerim BETA 1.14, HBSAG O,21 ..Bır umut bekliyorum ıste..Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…