oo maşallahh canım, hayırlı olsun
Sabah sabah iki tane hamile daha :)) aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun
Sağol Merve.
Senin ilk bebeğinmi?
Peki kızlar ne olur bana da bi yardımcı olun kafayı yiycem daha çok erken biliyorum Ama yakınımda adeti 16 gün geçmiş ve bthcg si 5.7 çıkan var ve doktoru yüzde yüZ hamilesin demiş şuan 4 aylık ve gayet sağlıklı benim bugün adet günüm kendimden şüphelendim ve dayanamayıp test yaptırdım bthcg 13 çıktı doktoruma yarın göstericem sonucu veren 5 in üzeri pozitif kabul ediliyor dedi ama benim kafam karışıkkı tabi buralardan okuduklarımdan dolayı sizce ne demek oluyor bu kötü bir değermi
48 saatte bir beya hcg 2 ye katlanıyorsa hamileliğin güzel devam ediyor.
Evet canım 2 yada 3 güne bir artış 2 kat oluyorsa normal bir gebelik oluyormuş. Ben kan vere vere kanım bitmişti :)Yani canım şuan hamilelik oluşuyor var bişey ama güzel mi ilerliyor dış gebelik mi kimyasal mı sağlıklı bir gebelik mi onu üç dört gün sonra yine kan testiyle anlayabilirim değil mi doğru anlıyorum
Evet canım 2 yada 3 güne bir artış 2 kat oluyorsa normal bir gebelik oluyormuş. Ben kan vere vere kanım bitmişti :)
E canım nasıl yani bu kan verme işi sürekli mi oluyor benim yengem gebeliğini idrarda gördü bir müddet sonrada kontrole gitti ultrasona girdi hiç ne kan verdi ne bişey Allah Allah kuzenimde hamileliğini adetine bir gün kala kanında öğrendi ama deger söylememişler ona sadece pozitif demişler oda hiç kan falan veriye baktırmamış aynı şekilde amcamın gelinide kanda öğrendi 5,7 demişler hamilesin demişler oda bir daha kan falan verip böyle bişeye baktırmamış şimdi 4 aylık hamile ne kadar zormuş bu işler ya yok tekrar baktır acaba hamilemisin değilmesin belli değil ne kadar zor vallaRabbim yardımcımız olsun canım
hd548698 bende seninle ayni durumdayim dun idrar yaparken yanma ve kasik agrisi sikayetiyle hastaneye gittim alttan ultrasonla bakti bi problem yok sonra tahliller istedi idrar kan vs. Tahlilde idrar yolu enfeksiyonu cikti yuksek derecede vede hamilesin dediler bhcg degerim 12.9 reglime 5 gun var daha.degerin artmasi lazimmis ama pztsi tekrar gelip kan ver dediler issallah tutunur bebegim.bu arada acik pembede peceteyle sildikce akintim var.
Canım inşallah tutunur sağlıklı kucağına almayı nasip eder Rabbim bende tam adet günümde yaptırdım kan testi 13 çıktı Pazartesi tekrar yaptırıcam ama bende hiç öle pembe falan akıntı yok olmadıda olmaması normal mi ilede o akıntının olması mı gereki yo ki
Olmamasi dsha iyi dusuk tehlikesi olmaz iste ben oyle biliyorum.bebde tedirginim alttan ultrasonla baktilar zarar vermis olabilirmi diye dusunuyorum benim hesabima gore 10 gunluk falan gebeyim.issallah bdbeklerimiz tutunur bize degerlerimiz artar canim herseyin hayirlisi
Anladım canım Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bence sende sıkma canını çünkü bende ultrasonla baktırdım canım bişey olmadı bence ultrason zarar vermez genelde de herkezde oluyormuş hu pembe akıntı dikkat et kendine bol dua ile Rabbim yardım edicek inşallah
Hayır canım benim bu üçüncü, inşallah bunu sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip eder rabbim, diğerleri düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?