- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
arkadaşlar sabah test yaptım çift çizgi çıktı.en son adet tarihim 18 nisan...
19 mayısda gelmesi gerekiyordu..
4.gün gecikmede test yaptım çıkmadı
9. gün test yaptım sanki var gibiydi çizgi çok çok hafif silik
12.gün (bugün) test yaptım T belirgin olmuş,inanamadım.bugün kan vericem özelde
inşallah sevincim kursağımda kalmaz. Allahım herkese nasip etsin :)
Kızlar geçen ay 5 mayısta adet oldum buayda 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat 31 mayısta yani dün dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf(( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku doktorda hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Okadar düşük çıktıkı değerlerim BETA 1.14, HBSAG O,21 ..Bır umut bekliyorum ıste..Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..
Canim naptin, yaptirdin mi kan testi, hamilesin dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar geçen ay 5 mayısta adet oldum buayda 1 haziranda adet olmam gerekıyor.Fakat 31 mayısta yani dün dayanamadım dr a gıttım.Doktorda çeperde kalınlasma var bı de bsy görunuyor dedı.Ama kıst olabılırmı bılemedım dedı.Bır suru test yazdı kızamıkcık testıne kadar... Ceperde kalınlasma ve bsy görunyr deyınce anlamadım.Testlrden bıtanesını kırmızı kalemle cızdı ve bu acıl dedı..Beta yı acıl olarak ısaretlı.O an bıle bsy anlamadım.Testlerımı aldılar.1.5 saate acıl oolan test sonuclanır dedı.Bende tek basıma beklemeye basladım.Tek basına kalınca dusunmeye basladım.Acaba hamılemıym.Soyledıklerı hamılelık belırtılerı oluyordu ama heyecanlanmamak elde degıldı tabıkıde..Esımde görevde bı an hayal kurdum.Babalar gunu hedıysı olarak ..Ama sonuc negatıf(( Igne verdı .bunu yaptrdktn sonra 3 gune adet olursun.Adetının 2.gunu gel yıne bakalım dedı..Ama o gecen 1.5 saat heyecandan bıttım.Bırde sonucu kendı göruncede bozuldu..Cunku doktorda hamıle olabılecegımı dusunmustu...ben ıgneyı olmıycam dedım.Okadar düşük çıktıkı değerlerim BETA 1.14, HBSAG O,21 ..Bır umut bekliyorum ıste..Bakalım nolucak merak edıyorum.sızlerlede paylasmak ıstedım..
Uzulme canim hayirlisi olsun. Hem belki yukseledebilir daha. Bak yukarida bi arkadas 12 gun gectikten sonra ancak idrarda gorebilmis. Demekki gec yumurtlamis epey. Belki sende de oyledir. Bekle sen biraz daha. Igneyi olma bencede. Bi gecsin adetin en azindan 1 hafta. Tekrar baktirirsin kanda. Yine yoksa tedavini olursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hd548698 bende seninle ayni durumdayim dun idrar yaparken yanma ve kasik agrisi sikayetiyle hastaneye gittim alttan ultrasonla bakti bi problem yok sonra tahliller istedi idrar kan vs. Tahlilde idrar yolu enfeksiyonu cikti yuksek derecede vede hamilesin dediler bhcg degerim 12.9 reglime 5 gun var daha.degerin artmasi lazimmis ama pztsi tekrar gelip kan ver dediler issallah tutunur bebegim.bu arada acik pembede peceteyle sildikce akintim var.
dinlenebildiğin kadar dinleneceksin canım.wc dışında kalkma ayağa yat (inşallah ev hanımısındır)
düşük tehliken olabilir.ilk 3-4 ay tehlikeli
benimde daha yeni herhalde bugün kan sonucumu alıcam.idrarda çıktı.
ben adetim gecikkti 4. gün yaptım idrar testinde çizgi çıkmadı.9.gün yaptım belirsiz bir çizgi vardı fakat net değildi.12.günü (31.05.2014) yaptım çift çıktı..o bünyeden bünyeye değişiyor bence..duam seninle inşallah tutunsun minnak.allahım korusun hepimizin yavrusunu sağlıkla inş.
Dikkat et kendine yukarıya uzanma,wc de ıkınma sakın,ve bol istihrat et
Allahım yardımcın,yardımcımız olsun inşallah.
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum 6 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadim bu ay Adetime 1-2 gün kaldı bugün ağzımda acımsi bir tat vardı birde birkaç gündür mide bulantısı ve mide yanması ona güvenerek kan tahlili yaptırdım sonuç 2.39 çıktı yani negatif çok üzüldüm sizce yükselme ihtimali varmı yardımlarınızı bekliyorum...
Slm kızlar ben geldim.
Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.
Kızlar bat 6 haziran yarın kan testi yaptırsam çıkarmı sizce? Kasıklarımda batma var ve ayakta durunca çok belim ve kasıklarım ağrıyor. Sabahları gaz sancım oluyor.
Eğer gebelik varsa çıkar benimde sat 22 marttı 15 martta kan tahlili yaptırdım çok küçük bi değerde de olsa gebelik vardı
Slm kızlar ben geldim.
Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.
Anladım canım Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin bence sende sıkma canını çünkü bende ultrasonla baktırdım canım bişey olmadı bence ultrason zarar vermez genelde de herkezde oluyormuş hu pembe akıntı dikkat et kendine bol dua ile Rabbim yardım edicek inşallah
selam ne yaptın yeniden baktırdınmı değerine? ben baktırdım pztsi günü 89 a çıkmıştı değer ama çok fazla idrar yolu enfeksiyonum var.doktor 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım anfeksiyonum geçer işşallah normaldir gebeliğim keseyi ve kalp atışlarını görmek nasip olur işşallah .
Evet canım baktırdım kimyasal gebelik oldu maalesef rahme yerleşemeden gitti bugün hastayım canım adına çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebişini benim kısmet diğer aya artık canım Allah büyüktür
Evet canım baktırdım kimyasal gebelik oldu maalesef rahme yerleşemeden gitti bugün hastayım canım adına çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebişini benim kısmet diğer aya artık canım Allah büyüktür
Canım bu kımyasal gebelık doktora gıtmeden anlaşılır mı?
Ben bugün adet oldum. 3 gün once pembemsı seyrek bı akıntım vardı yerleşme kanaması sandım, sonra kesıldı, bugün baktım geldi adet kanamam. Ben mı yanıldım acaba?
amin canım işşallah
bi dahaki aya hayırlısıyla sanada nasip olsun işşallah
o nasıl oluyor anlamadım seninde değerin bayağı yüksekti ama
korktum bende şimdi daha adetime 2 gün var benimde adet günüm geçmedi çünkü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?