Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim naptin, yaptirdin mi kan testi, hamilesin dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzulme canim hayirlisi olsun. Hem belki yukseledebilir daha. Bak yukarida bi arkadas 12 gun gectikten sonra ancak idrarda gorebilmis. Demekki gec yumurtlamis epey. Belki sende de oyledir. Bekle sen biraz daha. Igneyi olma bencede. Bi gecsin adetin en azindan 1 hafta. Tekrar baktirirsin kanda. Yine yoksa tedavini olursun

Canim naptin, yaptirdin mi kan testi, hamilesin dimi

canım c.tesi günü verdim (31.05.2014)

benim zamanım oladıgı için kan sonucu bugün alacak arkadaşım (02.06.2014)

hastalanmadığıma göre hamişim :)))

ALLAH'ım isteyen herkese nasip etsin,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

yine yazarım canım buraya sonucu

canım öncelikle kist var ise doktorunun ilaçlarını kullan,kontrollerine düzenli git.bende de 2009 yılında küçük küçük kistler vardı tabi o zaman bekardım..2011 ekimde evlendim.çocuk için aman aman korunmamız yoktu fakat olsun diye çabamızda yoktu.sonra İBRAHİM SARAÇOĞLU'nu izlerken kistler için soğan suyunu önerdi (hemen adamın sitesine girdim incelemeye başladım) yanlış hatırlamıyorsam, ilk önce şubat ayıydı herhalde soğan suyu kürünü uygulamaya başladım ama 2-3 gün içtikten sonra üşendim yapmadım.o ay hastalandım hemen.mart ayında tekrar başladım sabah akşam düzenli içtim ama..en son adet tarihim 19 NİSAN..ve şuan ALLAH'ımın izniyle hamileyim.bugün kan sonucumu alacağım.hııı tabiki ilk önce herşey ALLAH'dan.o ol derse olur,mutlaka zamanı vardır.ben inanmıyorum kafan boş olsun rahat olsun olur diye.hayır herşeyi ALLAH bilir.diyeceğim şu ki; adamın sitesine gir bak incele onun sayfasını.hatta ben sana linkini gönderiyim.

http://www.profsaracoglu.com/siddet...stik-overe-karsi-kist-ve-miyomlara-karsi.xhtm

http://www.profsaracoglu.com/kuru-incir.xhtm

ilk link soğan kürü canım..2. link ise incir kürü..incir kürünü soğan suyundan sonra yaparsın kistlerin gitsin sonra..ben faydasını gördüm bu kürün..allahım herkese yardım etsin inş. sevinçli haberini bekliyorum

evet öncelikle kesinlikle bekle canım idrar testinde 15 günden önce çıkmaz..bak ben 9. gün yaptım çizgi belrszdi.12. gün yaptım onda silik olarak belliydi.idrara gec ulaşıyormuş değerler.hımmm ama kimiside 1 gün gecikmeyle çıkıyor,kimisinde adetine 2 gün kala..bence o kişinin bünyesine göre değişiyor.zamanını bekle ilk önce 2 hafta daha.belki ve inş bir supriz olur bellimi olur.eğer adet olursan da hiç kafanı takma zamanı değilmiş dersin hayırlısını iste.inan ben hep böyle dua ettim.bende daha önce 4-5 gün gecikmişti heyecanlanıp ana saglıgına gitmiştim ertesi güne kadar içim içime sığmamıştı fakat hüsrana uğramıştım sonra toparlandım demekki zamanı şimdi değilmiş dedim (kasım 2013 de)

adet olursan dr kontrolünden sonra soğan kürünü deneyebilirsin canım.birde testere dişli aslan pençesi bitki çayı günde bir bardak diyor ibrahim saraçoğlu.birde çevreden duyduğum meryem ana otu.hacca giden getirir mekkede bulunuyor sanırım o ot.küçük bir adet alıp beze sar üzerinde taşı ilişki zamanında.fakat hamile olduğunu öğrenince direk cıkar üstünden düşüğe sebepde oluyormuş.burdaki herkese çözüm üretmek istiyorum (

duam seninle canım inaşallahhhhhhhh adet olmazsın

bol bol dua et canım,bende edicem hepiniz adına.

dinlenebildiğin kadar dinleneceksin canım.wc dışında kalkma ayağa yat (inşallah ev hanımısındır)
düşük tehliken olabilir.ilk 3-4 ay tehlikeli
benimde daha yeni herhalde bugün kan sonucumu alıcam.idrarda çıktı.
ben adetim gecikkti 4. gün yaptım idrar testinde çizgi çıkmadı.9.gün yaptım belirsiz bir çizgi vardı fakat net değildi.12.günü (31.05.2014) yaptım çift çıktı..o bünyeden bünyeye değişiyor bence..duam seninle inşallah tutunsun minnak.allahım korusun hepimizin yavrusunu sağlıkla inş.

Dikkat et kendine yukarıya uzanma,wc de ıkınma sakın,ve bol istihrat et

Allahım yardımcın,yardımcımız olsun inşallah.

Sagol canim allah hepimizin yardimcisi ilsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi

Hoşgeldin canım.süreyi hiç kafana takma..bak bende 2.5 yıldır evliyim hiç korunmadım gerçi olsun diye de çabamız yoktu ama şimdi en son adet tarihim 19 nisan..adetimim gecikmesinden 12.günde çizgiyi görebildim.idrarda geç de çıkabiliyor.eğer kasıkalrda şişlik,adet sancısı gibi ağrı varsa,göğüslerde hassasiyet varsa bunlar ilk belirtiler..tabi bu belirtilerde kişiden kişiye değişir.sonuçta herkesin vücut metabolizması farklı farklı çalısıyor.bende bugun kan sonucumu alacağım inşallah bişey çıkmaz.yükselme ihtimali olurmu bilmiyorum ama gün içinde tekrr ver kan.yada idrar testi al yap bakalım.inşallah vardır.yoksada üzülme sakın allahım ol dediği zaman olacaktır.vardır onun geleceği bir zaman.hayırlısını dile..ben hep böyle dua ettim..

hatta bende kasım 2013 de hastalıgım 3-4 gün gecikmişti heyecanla ana saglıgına kan vermeye gittim ertesi güne kadar ister istemez kafam hep sonucta..
ertesi gün gittim hemşire malesef negatif dedi üstelik 2.gidişimdi..bir kez daha gitmiştim öncesinde.sonra dedimki allahımın vardır bir bildiği demekki uygun zaman değilmiş dedim.

hımmm birde yumurtlama gününü hesapla ona göre ilişkiye gir.yanlış hatırlamıyorsam ben adetimin ilk günüydü leke gelmişti o gün ilişkiye girdim ve açık konusucam eşin içine boşalınca belinin altına yastık yok ayaklarını yukarı doğru kaldır belinde hafif kalkacak..neden mi çünkü vajinin rahime gittiği yol popo deliğine doğru eğimli,ondan sonra sperm yolunu bulur..bende duymustum bunu bir tanıdıgımdan hatta dr lar filan bu yöntemide söylüyormuş..ben denedim belkide ondan tuttu.sende dene..kusura bakma canım uzun oldu

en kısa sürede seninde sevinçli haber alman dileğiyle,gönlünce olsun inş.

Slm kızlar ben geldim.

Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar.

İnşallah duyarsın hayırlısıyla bende ilk defa c.tesi günü kalp atışlarını duydum mucizevi bişey Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Kızlar bat 6 haziran yarın kan testi yaptırsam çıkarmı sizce? Kasıklarımda batma var ve ayakta durunca çok belim ve kasıklarım ağrıyor. Sabahları gaz sancım oluyor.

Kızlar bat 6 haziran yarın kan testi yaptırsam çıkarmı sizce? Kasıklarımda batma var ve ayakta durunca çok belim ve kasıklarım ağrıyor. Sabahları gaz sancım oluyor.

Eğer gebelik varsa çıkar benimde sat 22 marttı 15 martta kan tahlili yaptırdım çok küçük bi değerde de olsa gebelik vardı

Son düzenleme:

Canin gozun aydin issallah hayirlisiyla duyarsin kalp atisini bende cok heyecsnliyim benimde adetime 2 gun var degerim dun 89 cikti senin bu degerin adetten kac gun sonraki deger? Banada dua edin ne olur ilk gebeligimde kalp atisi yoktu rabbim bunu saglikla kucagima almami nasip etsin issallah.

selam ne yaptın yeniden baktırdınmı değerine? ben baktırdım pztsi günü 89 a çıkmıştı değer ama çok fazla idrar yolu enfeksiyonum var.doktor 10 gün sonra çağırdı tekrar bakalım anfeksiyonum geçer işşallah normaldir gebeliğim keseyi ve kalp atışlarını görmek nasip olur işşallah .

Evet canım baktırdım kimyasal gebelik oldu maalesef rahme yerleşemeden gitti bugün hastayım canım adına çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebişini benim kısmet diğer aya artık canım Allah büyüktür

Canım bu kımyasal gebelık doktora gıtmeden anlaşılır mı?

Ben bugün adet oldum. 3 gün once pembemsı seyrek bı akıntım vardı yerleşme kanaması sandım, sonra kesıldı, bugün baktım geldi adet kanamam. Ben mı yanıldım acaba?

amin canım işşallah
bi dahaki aya hayırlısıyla sanada nasip olsun işşallah
o nasıl oluyor anlamadım seninde değerin bayağı yüksekti ama
korktum bende şimdi daha adetime 2 gün var benimde adet günüm geçmedi çünkü daha

Seninkide kimyasal gebelik olabilir canım bilemessin aslında bende bilemezdim ama ben doktoru dinlemedim hamilelik belirtilerin vardı er zamankinden farklı belirtiler adet olucakmışım gün gittim kanda baktırdım 13 çıktı yania döllenme olmuş ama rahme yerleşememiş 2 gün sonra tekrar baktırdım zaten iki gün sonrada pembemsi akıntı geldi sonrada hastalandım kan değerimde zaten 6,3 e düşmüş doktoruma gittim baktı pozitif evet gebe kalmışın ancak yerleşememiş Rahme kanamaylada atarsın dedi eğer doktorumun dediği gibi yapsaydım kan testi için afetimin beş gün falan geçmesini bekleseydim hiç anlayamayacaktım direk adet olucaktım geciktim demekki diyecektim yani olabilir canım seninkide böyle bişey yani testle anladı doktorda bende

Yok canım korkma iki günde bir oda ilk zamanlar kanda baktırırsın degerin ikiye katlanıyorsa eğer gebeliğin normal benim değer düşmüş seninki yükselmiş sıkıntı olmaz bence sıkma canını iyi düşün iyi olsun canım Rabbim büyüktür bu kadarını gösteren Rabbim bi daha gösterir ama senin normal bir gebelik bence kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…