Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

midem cok bulaniyor sabahlari birde yogun beyaz akintim vardi birde yerlesme kanamasi geldi hafif pembe bir kan o kadar simdi ise sut doldu gogusum cunku benim ikinci hamileligim

sabir lazim beklemek lazim bekle biraz ins tutunur

Seni çok iyi anlıyorum,hissttiklerini bende yaşadım hemde defalarca...
Allaha emanet bebeğin, daha çok çok erkenbi şey demek için, ama beklemek daha zor. Bu mübarek günde rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlad nasip etsin umarım bebeğin sana tutunur

ins sizde yakin zamanda mutlu haber alirsiniz cok sabirsiz bekleyis birazda korku dolu sanki adet olacak gibi hissediyorum sirt agrilari karnimda yanmalar ve patlicak gibi karnim anlamadim kisim tamam oruc tutuyorum ama eskiye rahmen daha cok yiyorum ama gittikce kilo veriyorum 49 elli felandum simdi 47.80 felan anlamiomki bu ne boyle

evet canım inşallah değişmez sonuç ve bebişlere kavuşuruz :)
senin hgc kaç çıktı? beninki 54.24
benim HGC 13,91 AMA ADETİME ALTI GÜN KALA YAPTIRMISTIM KAN TESTİNİ BEN DOKTOR COK YENİ DEDİ AMA DEĞİŞEBİLİRDE SONUC SUAN POZİTİF GÖZÜKÜYOR KORKUYORUM 10 GÜN BİTİNCE TEKRAR BAKILCAK SAĞLIKLI BİRŞEKİLDE DEĞERLER ARTIYOMU DİYE 31.07.2014 TEKRAR BAKTIRACAM KAN TESTİ

birde doktorlar farklı konusuyor iki doktor cok yeni olusuyor dedi bazı belirtiler bile dedi ama dün bu bel ağrı ve kilo kaybı için aradım şikayetimi diemeden hamile deiğisin dedi hgc 100lerde 1000lerde olması gerek dedi bende o zaman nie pozıtıf demek istedim ama lafı agzıma tıktı birden yıkdı beni dün dua ettik eşimle inş var inş bizi bırakmaz diye

midem cok bulaniyor sabahlari birde yogun beyaz akintim vardi birde yerlesme kanamasi geldi hafif pembe bir kan o kadar simdi ise sut doldu gogusum cunku benim ikinci hamileligim

maşallah. allah sağlıkla, hayırla tamamına erdirsin, kucağına almak nasip etsin inşallah. inşallah benim değerlerde sağlıklı normal bir şekilde yükselir bakalım. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin hayırlısını

geç döllenme olabilir kuzuum, üzülme sen. rabbim nasip etmiştir bebişini inşallah sana. Benim adet tarihim 12 siydi olmadım, test yaptım silik çift çizgi çıkınca hemen kan verdim 122 çıktı beta hcg, ertesi günü doktora gittim hemen orada da tahlil yaptı 233 çıktı. değerler son adet tarihine göre düşük değerlerin artmasını bekliycez önemli olan beta hcg değerlerinin düzenli artış göstermesi başka herşey, sil kafandan tarihimiş, dış gebelikmiş mol gebelikmiş hepsini sil dedi değerlere bakıcaz sağlıklı düzenli yükseliyorsa sağlıklı gebeliktir dedi. geç döllenme olabilir seninki dedi. Hiç belli olmuyor bu işler. dua etmek lazım bol bol. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırla sağlıkla. Bir de bence sen doktorunu değiştir kuzuum. çok moral bozmuş kıyamam. zaten bekle bekle stres oluyoruz birde doktorların terslemeleri olumsuz konuşmaları iyice zorlaştırıyor süreci. Bence değişti sen doktorunu. Hakkımızda hayırlısı

aynen cok etkilendim eşimle mutluyduk o doktordan sonra eşim bile artık inanmıyo cocuk yokmus gibi ama bi gün içinde değerler bu kadar artıyomu artıyorsa ben bekleyemem o kadar hemen giderim gene eşim zaten doktora kan verirken benle bile gelmedi sonuc için zor geldi 3 önce kan vermiştim acaba başka bi doktorda gene kan veersemmi 10 gün beklemeden adetime 3 dört gün var idrar testi yapmak istiyorum ama bakıyorum ki günüm geçsin sizce ne yapayım

önce moralini bozma sakın. Doktorlar ağzına geleni söylüyor. inşallah iyi birtanesine denk gelirsin. Başka doktora git tabii bence ama adetine de daha varmış. bence ne test yap ne de kan tahlili adetin gelsin ve en azından 1 gün geçsin öyle yap bence. benim 10 gün geçmişti çoook çok silik görmüştüm hayal meyal, ertesi günü bir daha yaptım çok az daha netti ama yine silikti, ondan sonraki gün yine yaptım hepsinden daha koyuydu ama yine silik sayılırdı. en son testten sonra gittim bende kan verdim 122 çıktı düşük dedi değer adet tarihine göre ama geç döllenme olabilir önemli olan beta hcg nin düzenli artması dedi. ertesi günü 233 çıktı bugün ne çıkacak bakalım. Bekliyorum bende. Sen de stres yapma, üzülme adetini bekle 1 gün geçsin en azından sonra kan tahlili yaptır bence.Rabbim nasip etmişse etmiştir zaten. İnşallah gönlüne göre olur kuzucuum herşey

kizlar kan tahlilden sonra simdi idrar testi yaptim cok silik cikti ikinci cizgi bu bi isaretmi

bendede heycan var rahat duramiyorum ki kan tahlilinde pozitif cikti ama deger duskdu adetime 6 gun felan vardi simdi adetime dort gun var adetim gecsin idrar testi oyle yapacam dedim ama yine rahat duramadim 4 gun var yaptim ikinci cizgim cikti silik ama bello oluyor goren fark ediyor banami oyle geliyo die kardeslerm bile baktirdim onlarda gordu durum degismesinden korkuyorym ama heycanliyum boyle cocuk bu gun dogurasim var o dereece :)

senin daha adetine varken çıkmış ne güzel, yükselir inşallah stres yapma hiç . Ben de aynen öyle görmüştüm çift çizgiyi. Çok silik ama bakınca görünüyordu rahat. Bir de benim 10 gün falan geçmişti adetim. Ona rağmen silik çıktı. Tahlillerim de yükseldi şükür. Bu günkü tahlilimde 664 çıktı beta hcg. Rabbim bana da sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah hayırla, sağlıkla

insallah arkadasim bu cok guzel bi duygu bebe birsey olur die esimle 5 gundur oyle seyler bile yapmiyoruz Allah bebeginden seni hep guldursun insallah ben simdiden bebek icin birseyler almak istiyorum esime ufff neler diom soyle bi dolap boyle yatak esimi bebek magzalarina gotue calisiyom ama sadece henuz bi kere basardim o heycanlanmal istemiyor benim tepkimin yarisi yok cunku doktor kesin birsey icin beklememizi istedi o hayal kirikligi ugramak icin kendimi o havaya sokmuyorum diyo ikimizde cok istedik bende kendimi heveslendirmim diyorum am elimdr degil o tatli bebek nasil heycanlammadan durabilimki mutluluk kocaman bi mucize bide bn yerimde duramayam insanim sabretmeyi bilmem gerek cok sabirsizim

sende accık eşine ayak uydurmayı dene bence. En güzeli çünkü o. Sakin olmak, temkinli olmak ama umudu ve duayı elden bırakmamak. İnşallah bu saydıklarının hepsini yaparsınız bebişiniz için hayırlısıyla, sağlıkla Rabbim Hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde tamamına erdirir inşallah kuzuum süreçlerimizi. İsteyen herkese de nasip eder inşallah. Allah aratmasın, güzel haberlerini bekliyoruz bakalım

işime bile konsantıre olamıyorumki insan her saniye ölüme giderken bu zamanın bu kadar akmasını istermi demekki bu kadar değerli ve kıymetli

kızlar adetime 1-2 gün var ama ateşli bi hastalık geçirdim ve bi dünya ilaçtan sebep acaba hamilemiyim,ona göre ilaç kullanayım dedim ve kan tesiti yaptırdım hcg 25.08 çıktı,tecrübelrinize dayanarak hamileliğim mümkün müdür?

suan hamilesin yeni baslangici tutunma asamasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…