Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar merhaba ben adetime 6 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı yani negatifti ama 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım fakat dün tuvalette çok hafif kanlı bir akıntı geldi adet oluyorum sandım akşamda çok çok az geldi sadece tuvalette geldi iç çamaşırıma akmamış ve daha gelen giden yok adet olmadım acaba bu kist felan mıdır korkmaya da başladım yoksa yerleşme kanaması felan mı geç döllenme olsaydıda kanda adete 6 gün varken çıkmaz mıydı

ins hersey yolunda gider son adet tarihin kacti

Son adet 15 haziran
27 haziran catlatma ignesi
10 temmuz hcg 93
14 temmuz hcg 395
Kimyasal gebelik olmaz degilmi?
Bir de baslangicta goguslerim sismisti hafif aciyodu. Simdi sondu ve acimiyo. Umarim bisey olmaz.yarin tekrar baktircam.pazatesi de doktora gitcem.

Merhabalar,

Son adet tarihim 12.06.2014'dir

08.07.2014 tarihinde Beta HCG test sonucu 39
10.07.2014 tarihinde Beta HCG test sonucu 126
12.07.2014 tarihinde Beta HCG test sonucu 305 (bu ayki adet tarihine denk geliyor)
14.07.2014 tarihinde Beta HCG test sonucu 634

Sağlıklı bir gebelik için yukarıdaki değerler uygun mu? Ya da nasıl yorumlanabilinir.

Dış gebelik şüphesi olabilir mi?

Degerlerin artisi cok iyi. Dis gebeligi dusundurecek bir durum yok. Herslde ben de 2gune bir test yaptirirsam kafam rahat edicek.

guzel artislar olmaz iciniferah tut hamilesin erken test yapsinsin hepsi o kadar guzel bir gebelik olur ins korkma

benim 2 aylik yeni sisti bence gogusle alakasi yok korkma tutunmustur sana birakmaz ins

ohhhhhhhhhhhhhh pazarteside gorurusun umarim masallah

canını sıkma sağlıklı değerler bunlar..

merhaba arkadaşlar benim bat 20 temmuzdu şimdi kan tahlilimi aldım bende hamileymişim
Ama bir şey sormak istiyorum 21 inde verdim kanı hcg 54.24 çıktı daha yüksek olması gerekmez miydi?
Doktor daha tutunmaya çalışıyo dedi bu normal mi? ben çok korkuyorum :18:
Benim gibi olan var mı acaba?

Merhaba Bayanlaaar. Rabbim herkeslere gönlüne göre versin hayırlısıyla

Benim 12 Temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadım. biraz bekledim idrar testi yaptım evde silik çıktı iki kere daha tekrarladım onlarda çift çizgi çıktı ama silikti. son yaptığım gün diğerlerine göre daha koyuydu. Kan tahlili yaptırdım dün bende 112,62 çıktı beta hcg. bugün doktora gittim alttan muayene etti birşey göremedi. geç döllenme olabilir dedi. bugün de kan verdim. bugünkü sonuçlarında bir fikir verebilir dedi ama asıl perşembe günü netleşir dedi. Sizce nedir bu durum. ne kadar sevinmiştim kanda çıkınca şimdi ihtimaller, şüpheler belkiler le hevesim kursağımda kaldı. İnşallah sorun yoktur, değerler yükselir. :18:

20 haziran demek demek istedin galiba erken daha merak etme bekle biraz daha son donemde kalmis olabilirsin 10 temmuzda falan anca cikar

erken ben 8 haftalik gittim alttan yapip oyle gordu cok erken gidiyorsunuz en az 2 ay beklemek lazim yoksa test ustune test yaparsiniz agriniz kanamaniz yoksa cok erken gitmeyin

erken ben 8 haftalik gittim alttan yapip oyle gordu cok erken gidiyorsunuz en az 2 ay beklemek lazim yoksa test ustune test yaparsiniz agriniz kanamaniz yoksa cok erken gitmeyin

Haklısın aslında ya. 10 gün geçince üstünden birde evdeki testler de çift çizgiyi görünce heyecan yaptım hemen koşturdum kan tahliline. Beklemek lazım sabredip, rabbim nasip edecekse edecektir nasılsa. Sende baya geç öğrenmişsin. 8 haftalıkken belirti varmıydı sende merak ettim. Bende hiç belirti falanda yok. Sadece göğüslerde biraz renk değişimi var gibi. Koyulmuşlar gibi. Başkada belirti yok.

Kızlar benim bhcg 13,91 çıktı ama adetime 6 gün kala kan testini yaptım pozitif cıktı ama suan cok yeniymiş hücreymiş değişebilirmişde 10 gün sonra tekrar kan testi yapalım dedi sizce bebeğim suan var gibiyken 10 gün sonra hayal kırıklığı yasarmım

Kızlar bhcg kan tahlili güzel birşey özel hastane bebek bir günse bile belli oluyor dedi bende adetime 6 - 7 gün kala gittim devlet hastanesi kan tahilil yaptım sonuç pozitif cıktı bhcg 13,91 ama değişebilirde daha hücre bir iki günlük dedi ama değerlerim artmasa hamile olmayacağım galiba bhcg 3000 civarına kadar yükselmelıymıs 10 gün sonra değerim yükselirse ultrasyondanda bakılacak simdi ise korkuyorum sonuç pozitifken hayal kırıklığı yaşamakdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…