Herşey güzel olur inş ilkler hep heyecanlı olur erken test yapmanın dezavantajı ama sonrası büyük bir mutluluk
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar en son 15 haziranda adet olmuştum. 27 haziranda çatlatma iğnesi oldum. 10 temmuz hcg 93.86 cıktı. normal bir değermi. bazı arkadaşlarrın çok yüksek çıkmış. kaç haftalık oluyo bu değere göre. pazartesi tekrar baktırcam inşallah zaman çabuk geçer.
Amin canim cok sagol.Aslinda ilk gebeligim degil ilki gecen sene olmustu ama dusukle sonuclanmisti.Klomen kullandigim.icin sonucu biraz erken ogrendim:) Dedigin gibi erken ogrenmenin dezavantaji cok fazla.InsaAllah buyuk mutluluk olur.Sende bende ve tum bebek bekleyenlerde yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaAllah:)
Çok iyi bir değer adetine az kalmış normal bu değerler herkeste farklı çıkıyor korkma inş birşey çıkmaz
Cok korkuyorum.daha once de umutlanip husranla sonuclanmisti. Elim hep goguslerimde. Pkolu aldugum icin adet belirtilerini cok yasamam. Ilk defa goguslerim sisti ve aciyo. Ama bu aksam birden sondu sanki. Anlayacagin iyice sinirlerim bozulmus. Tek dilegim zaman cabuk gecsin bende akibetimi bileyim
Korkma ilkler hep öyle olur eşim bana test yapmak için 6 tane idrar testi almıştı hepsini yapma önümüzde ki aylarda da lazım olur en iyisini seç gerisini götürüp vereceğim demişti ben 6 sını birden yaptım hamile olduğuma inanamamıştım 2 aylık olunca herşeyini görmüştük oğlumun üzülme iyi bir değerdesin tutacak inş pempe akıntı geldi mi sende
Insallah. Pembe akinti gelmedi hatta hic akintim yok suan. Ilk hamileligimide gecen yil bugun ogrenmistim ama bos gebelikti maalesef.onda da olmadi pembe akinti.
Benimde lk gebeliğim boş gebelikti bende yoğun beyaz sümüksü bir akıntı var benim ki iki aylık her kadında olmuyor korkma bol bol Ya Varis oku 707 kere
Arkadaslar bu SAT ve BAT ne oluyo?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu sefer inş olur aynı acıları ben de yaşadım şimdi bir oğlum var çok yakışıklı iki yaşında birde yeni hamilelik kısmet Allah tüm isteyenlere versin
BENDE GİTTİM BUGÜN KESEYİ GÖRDÜK 7 HAZİRAN DEDİ SAT PERŞEMBE TEKRAR ÇAĞIRDI :)Hayırlı Olsunnn....Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah......
Çok iyi bir değer adetine az kalmış normal bu değerler herkeste farklı çıkıyor korkma inş birşey çıkmaz
beta hcg 140 çıktı kızlarr hamileyim darısı tüm isteyenlerin başınaaaaa :)))
50 nin üstünde çıkması bazen 30 40 bile olabilir. İki günde bu değeri ikiye katlaması gerekir
Canim kanda hamile cikmak icin hcg nin kac cikmasi gerekir bilgi verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?