Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Herşey güzel olur inş ilkler hep heyecanlı olur erken test yapmanın dezavantajı ama sonrası büyük bir mutluluk

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim cok sagol.Aslinda ilk gebeligim degil ilki gecen sene olmustu ama dusukle sonuclanmisti.Klomen kullandigim.icin sonucu biraz erken ogrendim:) Dedigin gibi erken ogrenmenin dezavantaji cok fazla.InsaAllah buyuk mutluluk olur.Sende bende ve tum bebek bekleyenlerde yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaAllah:)

arkadaşlar en son 15 haziranda adet olmuştum. 27 haziranda çatlatma iğnesi oldum. 10 temmuz hcg 93.86 cıktı. normal bir değermi. bazı arkadaşlarrın çok yüksek çıkmış. kaç haftalık oluyo bu değere göre. pazartesi tekrar baktırcam inşallah zaman çabuk geçer.

Çok iyi bir değer adetine az kalmış normal bu değerler herkeste farklı çıkıyor korkma inş birşey çıkmaz

Bu sefer inş olur aynı acıları ben de yaşadım şimdi bir oğlum var çok yakışıklı iki yaşında birde yeni hamilelik kısmet Allah tüm isteyenlere versin

Çok iyi bir değer adetine az kalmış normal bu değerler herkeste farklı çıkıyor korkma inş birşey çıkmaz

Cok korkuyorum.daha once de umutlanip husranla sonuclanmisti. Elim hep goguslerimde. Pkolu aldugum icin adet belirtilerini cok yasamam. Ilk defa goguslerim sisti ve aciyo. Ama bu aksam birden sondu sanki. Anlayacagin iyice sinirlerim bozulmus. Tek dilegim zaman cabuk gecsin bende akibetimi bileyim

Korkma ilkler hep öyle olur eşim bana test yapmak için 6 tane idrar testi almıştı hepsini yapma önümüzde ki aylarda da lazım olur en iyisini seç gerisini götürüp vereceğim demişti ben 6 sını birden yaptım hamile olduğuma inanamamıştım 2 aylık olunca herşeyini görmüştük oğlumun üzülme iyi bir değerdesin tutacak inş pempe akıntı geldi mi sende

Insallah. Pembe akinti gelmedi hatta hic akintim yok suan. Ilk hamileligimide gecen yil bugun ogrenmistim ama bos gebelikti maalesef.onda da olmadi pembe akinti.

Insallah. Pembe akinti gelmedi hatta hic akintim yok suan. Ilk hamileligimide gecen yil bugun ogrenmistim ama bos gebelikti maalesef.onda da olmadi pembe akinti.

Benimde lk gebeliğim boş gebelikti bende yoğun beyaz sümüksü bir akıntı var benim ki iki aylık her kadında olmuyor korkma bol bol Ya Varis oku 707 kere

Dua etmekten baska elden bisey gelmiyor zaten.

Amin canım çok sağol,Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın cümlemize inşaAllah.MaşaAllah Allah cc. sana bağışlasın evlatlarını :)

Bugun hcg olcturdum tekrar. 395 cikti. 10 temmuz 93 tu. Tam 4e katlamis gibi. Umarim hersey yolunda gider. Az degil degilmi ?

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

50 nin üstünde çıkması bazen 30 40 bile olabilir. İki günde bu değeri ikiye katlaması gerekir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…