Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah hayal kırıklığı yaşamamak için kaptıramıyorum kendimi,3 senedir bekliyorum çünki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 antibiyotik,ateş düşürücü ve ishal ilacı

2 antibiyotik,ateş düşürücü ve ishal ilacı

birsey olmaz bence bende disi yaptirmistim ilk haftasina denk geliyor korkma ins tutunur beklemek cok zor bende 3 yil bekledim ins yakinda gorursun bebegini

Umarım senin bebiş oldumu peki

sende benim gibimisin benimkide cok yeni daha bir iki günlük felan dedi doktor ama değişebilir sonuc

Canin sana bisey surucam benim dun penbemsi bir damla akintim oldu. Yerlesme brlirtidu diye onemsemedim. Uzun bi yola ciktim ve ailemin yanina geldim. Bugunde bir damla kadar ole akintim oldu ama simdi belim agriyo. Sende bole oldu mu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegin yerleşiyor olabilir bence progesteron kullan, düşük tehdidi varsq önlemesi açısından,

Bebegin yerleşiyor olabilir bence progesteron kullan, düşük tehdidi varsq önlemesi açısından,

Doktordan simdi geldim kan tahlilleri iyi cikti ama daha cok kucuk oldugu icin ultrasonda gorunmedi. Simdilik bisey diyemiyorum dedi doktor haftaya tekrar gidecrgim o zaman belli olacak. Haftaya insallah keseyi gormek nasip olur. Kendime dikkat etmem gerektigini soledi ilaca gerek yok dedi. Bende yatiyorum artik 😞

Kan degerlerin kaca cıkmış söyledimi doktor, bol bol dinlen tuvalet ihtiyacı dışında ayaga kalkma ve bol süt ürünleri tüket Allah yavrunu sana bagışlasın,

Hanımlar bana dua edin 1 saat sonra 2. beta hcg sonucumu alcam umarım yükselmiştir 🙏🙏🙏

Kan degerlerin kaca cıkmış söyledimi doktor, bol bol dinlen tuvalet ihtiyacı dışında ayaga kalkma ve bol süt ürünleri tüket Allah yavrunu sana bagışlasın,

Amin canim cok saol.Evet sonucu soyledi ptesi 54,24 tu simdiki 436 cikti. Rabbim herseyin hayirlisini bilir 😌

Hanımlar bana dua edin 1 saat sonra 2. beta hcg sonucumu alcam umarım yükselmiştir 🙏🙏🙏

Canim aldinmi sonucunu insallah güzel haberler almissindir ☺

17,5 çıktı farklı bi yerde yaptırdım ama genede yükselmesi gerekirdi,düşük olcak sanırım :'(

17,5 çıktı farklı bi yerde yaptırdım ama genede yükselmesi gerekirdi,düşük olcak sanırım :'(

Ilk degerin kacti ki ? Insallah dayanir canim bebisin birakmaz seni...

25 küsürdü dün,bugünde 17 küsür

Düşme olunca gebelik bitiyomş diye okudum umarım mucize olur 🙏🙏

25 küsürdü dün,bugünde 17 küsür

Canim farkli yerde yaptirdim demistin ondan olabilir. Bence birkacgun sonra ilk yaptirdigin yerde yaptir. Ama en onemlisi moral, sen dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…