İnşallah hayal kırıklığı yaşamamak için kaptıramıyorum kendimi,3 senedir bekliyorum çünki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 antibiyotik,ateş düşürücü ve ishal ilacı
sende benim gibimisin benimkide cok yeni daha bir iki günlük felan dedi doktor ama değişebilir sonuc
Canin sana bisey surucam benim dun penbemsi bir damla akintim oldu. Yerlesme brlirtidu diye onemsemedim. Uzun bi yola ciktim ve ailemin yanina geldim. Bugunde bir damla kadar ole akintim oldu ama simdi belim agriyo. Sende bole oldu mu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegin yerleşiyor olabilir bence progesteron kullan, düşük tehdidi varsq önlemesi açısından,
Doktordan simdi geldim kan tahlilleri iyi cikti ama daha cok kucuk oldugu icin ultrasonda gorunmedi. Simdilik bisey diyemiyorum dedi doktor haftaya tekrar gidecrgim o zaman belli olacak. Haftaya insallah keseyi gormek nasip olur. Kendime dikkat etmem gerektigini soledi ilaca gerek yok dedi. Bende yatiyorum artik 😞
Hanımlar bana dua edin 1 saat sonra 2. beta hcg sonucumu alcam umarım yükselmiştir 🙏🙏🙏
Kan degerlerin kaca cıkmış söyledimi doktor, bol bol dinlen tuvalet ihtiyacı dışında ayaga kalkma ve bol süt ürünleri tüket Allah yavrunu sana bagışlasın,
Amin canim cok saol.Evet sonucu soyledi ptesi 54,24 tu simdiki 436 cikti. Rabbim herseyin hayirlisini bilir 😌
Masallahcok güzelmiş degerlerin darısı basımıza inşallah
Hanımlar bana dua edin 1 saat sonra 2. beta hcg sonucumu alcam umarım yükselmiştir 🙏🙏🙏
17,5 çıktı farklı bi yerde yaptırdım ama genede yükselmesi gerekirdi,düşük olcak sanırım :'(
25 küsürdü dün,bugünde 17 küsür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?