Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim adetime 7 gun vardi 13.91 cikmisti 7 gun sonra 1001 oldu bana.gore endiselenecek hic birsey yok.ama taktir Allahın Allah anali babali buyutsun

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim senin bebeğinede sağlık versin inşallah

Canlarim nolur suna bi bakin normalde 3 temmuzda regli oldum 4 gun sürmesi gerekirken 2 gun sürdü sonra ki regl tarihim 31 temmuz olmalıydı ama 2 gun surunce belki kaymistir. Alttada kan testim var bi bakarmisiniz normal mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406875823796.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 144

Canim sonuc gayet yuksek insallah bebis verdir, bende yeni hamileyim dorduncu haftamda buna yakin degerim vardi ☺☺

Canim sonuc gayet yuksek insallah bebis verdir, bende yeni hamileyim dorduncu haftamda buna yakin degerim vardi ☺☺

Tebrik ederimmm canim :)))) cok sevindim ugurlu geldi temmuz ayi

Tebrik ederimmm canim :)))) cok sevindim ugurlu geldi temmuz ayi

Evet canim rabbim bekleyen herkese en kisa zamanda nasip eder ibsallah 😀😍

Merhabalar ben yeni katıldım 22 Haziran son adetimin ilk günüydü ama ben hala adet olmadım test sonuçlarım negatif çok şaşkınım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

super bir deger hamilesin canim gozun aydin

Tesekkurler canim ama beni cok korkuttular daha 3 haftalikmis bebek sayilmazmis bakalim tutmayabilitmis fln filan

kim dedi bekle gitme doktora bosuna kan testi yapmayin kanaman olmazsa 2 aylik olana kadar bekle ben 2 aylik olunca gittim herseyini gordum hic heycan yapmadim 2 aylik dedim doktora oda bana 6 haftalik olnugunu soyledi demek ki once gitsem saglikli degil bekle kan ver diyecekti

Hm ya hic bilmiyorum ki haftalikmis fln ben doktoru aradim kan degerim bu dedim p.tesi olan randevumu çarşambaya aldi :) neyse bi gidip konusalim bakalım

hm ya hic bilmiyorum ki haftalikmis fln ben doktoru aradim kan degerim bu dedim p.tesi olan randevumu çarşambaya aldi :) neyse bi gidip konusalim bakalım

sıkıntı yapma ıns bırsey yoktur erken gıdınce meraklanıyorsun ıkıncı bebekte tecrube kazanırsın benım ıkıncı bebeyım

sıkıntı yapma ıns bırsey yoktur erken gıdınce meraklanıyorsun ıkıncı bebekte tecrube kazanırsın benım ıkıncı bebeyım

Cok sevindim cnm ya bizim evde en son cocuk benim :) o yuzden ne bebek gordum ne hamile inanilmaz yabanciyim. Okuyorum araştırıyorum da her kafadan bi ses cikiyor. Kan verdim 530 cikti. Doktor o yüzden carsambaya aldi randevuyu cok iyi sonuc fln dedi de bilmiyorum of 1 ay bekledik 3 gun daha bekleriz )

kızlarrrrrrrrrr acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

benımde geldı yerlesme kanaması olabılır adete bır kac gun kala gelıyor

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney

Sat 2 temmuz du arkadaşlar 31 temmuzda beta hcg 76,02 çıktı 2 ağustosta 154 çıktı sizce değerler nasıl.cuma randevum var.dr aradım bidaha test yapayımmı diye gerek yok dedi ama düşükmü acaba değerlerim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.çok istiyoruz bu bebişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…