benim adetime 7 gun vardi 13.91 cikmisti 7 gun sonra 1001 oldu bana.gore endiselenecek hic birsey yok.ama taktir Allahın Allah anali babali buyutsun
Canlarim nolur suna bi bakin normalde 3 temmuzda regli oldum 4 gun sürmesi gerekirken 2 gun sürdü sonra ki regl tarihim 31 temmuz olmalıydı ama 2 gun surunce belki kaymistir. Alttada kan testim var bi bakarmisiniz normal mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sonuc gayet yuksek insallah bebis verdir, bende yeni hamileyim dorduncu haftamda buna yakin degerim vardi ☺☺
Tebrik ederimmm canim :)))) cok sevindim ugurlu geldi temmuz ayi
Kizlar siz anliyorsunuz sanirim bugun regli olmam gerekiyordu ama ben 2 gun once idrarla test yaptim pozitif cikti. Bugün kan verdim 530 cikti ne diyorsunuz kimyasal fln filan değildir dimi
super bir deger hamilesin canim gozun aydin
Günaydın kızlar,
Adetime 6 gün kala kanda beta değerim 96,11 çıktı sizce değer normal mi yarın tekrar test yaptıracağım ama merak ettim
Tesekkurler canim ama beni cok korkuttular daha 3 haftalikmis bebek sayilmazmis bakalim tutmayabilitmis fln filan
kim dedi bekle gitme doktora bosuna kan testi yapmayin kanaman olmazsa 2 aylik olana kadar bekle ben 2 aylik olunca gittim herseyini gordum hic heycan yapmadim 2 aylik dedim doktora oda bana 6 haftalik olnugunu soyledi demek ki once gitsem saglikli degil bekle kan ver diyecekti
hm ya hic bilmiyorum ki haftalikmis fln ben doktoru aradim kan degerim bu dedim p.tesi olan randevumu çarşambaya aldi :) neyse bi gidip konusalim bakalım
sıkıntı yapma ıns bırsey yoktur erken gıdınce meraklanıyorsun ıkıncı bebekte tecrube kazanırsın benım ıkıncı bebeyım
super bence guzel yukselir ins
kızlarrrrrrrrrr acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?