Merhabalar ;
Benimde 28 günlük döngümden en son 6 temmuzda olmuştum 2 gün geçti bugun idrar ve kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.. ama kaç haftalık onu öğrenemedım 272 normal bir değer mi sizce?
Merhaba,
14aylık evliyim ocak ayında 50günlük gecikmeyle doktora gittim pco, tsh ve prolaktin yüksekliği tanısı kondu 6ay doğum kontrol hapı kullandım gecen ay ilacı bıraktırdı doktorum 29haziran son adet tatihimdi bu ay adet görmedim her zamanki gibi gecikmedir diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim ilac kullanırken düzenliydi adetim 27temmuzda olmam gerekiyordu olmadım 3agustosta tatile cıkıcaktım olmayınca geciktirici kullanayım dedim iyiki kullanmamışım ve arkadaşım doktora götürmüş 31temmuzda gebelik testi yaptım pozitif cıktı tedavimi sürdürdüğüm doktorumu aradım izinliymiş hemen başka bi doktordan randewu aldım kan testi yaptırayım diye vajinal muayenede kese görünmedi rahimde kalınlaşma var hamilesin dedi kan testi yaptık 83.72 cıktı hamilesin 2günde bir 2katına cıkacak ama test yapmaya gerek yok sürekli evham yapma 10gün sonra tekrar görüşelim diyerek cok olumlu konuştu ben tedavimi sürdüren doktoruma telefonla ulaştım oda hamilesin ama henüz cok küçük 2günde bir test yaptır 2katına cıkması lazım dedi onu dinledim 1agustosta tekrar yaptırdım 129.5 cıktı doktorumu aradım mükemmel bir artış değil 2günde bir bakılarak takip edilmeli henüz cok erken dış gebelikte olabilir dedi kendi burda olmadığı için bir arkadaşına yönlendirdi beni bugün için ama ben dün tatile cıktım kendisinede söyledim gittiğin yerde yaptır o zaman dönünce görüşelim yapacak birsey yok şimdilik dedi 2sonuc farklı laboratuvarlara ait bu arada tabi ben bu konuşmadan sonra yıkıldım😔 eşim kızdı tabiki doktorun olumsuz konuşmalarına rahat ol oluruna bırak diyo ama bırakamıyorum tatilden zevk alamıyorum dönmek istiyorum cumartesi dönücem ve hemen doktora gidicem sizce değer düşükmü belimde agrı oluyor fazlaca akıntım var su gibi bazen karnımada hasta olucakmışım gibi agrı giriyo devamlı gidip bakıyorum oldummı acaba diye😔😔😢
Mrb arkadaslar kan tahlili yaptrdm dun deger 0.1 27 panic yaziyor hc bise anlmdm sizce nedir?
Sat 2 temmuz du arkadaşlar 31 temmuzda beta hcg 76,02 çıktı 2 ağustosta 154 çıktı sizce değerler nasıl.cuma randevum var.dr aradım bidaha test yapayımmı diye gerek yok dedi ama düşükmü acaba değerlerim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.çok istiyoruz bu bebişi :)
daha bastasin tabi ki guzel bekle biraz sabretmek zor ama kalp atisini duyunca buna degecegini goreceksin ben heycandan olmek uzereydim
27 ne pki onu anlmdm neden ble cktihamle degilsin en az 10 cikmasi lazim doktora gostere bilirsin aklina takildiysa
bence normal bekle sonra gidersin doktora simdi gozukmez
daha bastasin tabi ki guzel bekle biraz sabretmek zor ama kalp atisini duyunca buna degecegini goreceksin ben heycandan olmek uzereydim
Kizlar siz anliyorsunuz sanirim bugun regli olmam gerekiyordu ama ben 2 gun once idrarla test yaptim pozitif cikti. Bugün kan verdim 530 cikti ne diyorsunuz kimyasal fln filan değildir dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
27 ne pki onu anlmdm neden ble ckti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetim 6 gün gecikti, normalde düzenli olarak 31 günde adet görüyorum ama bugün 37. günüm. Nişanlımla geçtiğimiz ay içerisinde beraber olduk ama prezervatifle korunuyoruz ayrıca boşalmadan önce geri çekiliyor. Ama yinede adetim geciktiği için çok fazla endişe duyuyoruz, bir bebeğe hazır değiliz. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde 4 hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Adetimin geciktiğini düşünerek maydanoz suyu içtim geçtiğimiz 3 günde, adet söktürücü etkisi için. İlk defa denedim bunu, zaten o da fayda etmedi. Şuan belirti olarak çok fazla akıntım var ve şişkinliğim var, bu bi kaç gündür devam ediyor ama bunları hamileliğe mi adete mi yormam gerektiğini bilmiyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim...
Kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım. Benden kan tahlili ile beraber tiroid ve kansızlık testide istedi.
Sonuçları yarın alıcam. Tiroid testini sizden de istediler mi?
Adetim 6 gün gecikti, normalde düzenli olarak 31 günde adet görüyorum ama bugün 37. günüm. Nişanlımla geçtiğimiz ay içerisinde beraber olduk ama prezervatifle korunuyoruz ayrıca boşalmadan önce geri çekiliyor. Ama yinede adetim geciktiği için çok fazla endişe duyuyoruz, bir bebeğe hazır değiliz. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde 4 hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Adetimin geciktiğini düşünerek maydanoz suyu içtim geçtiğimiz 3 günde, adet söktürücü etkisi için. İlk defa denedim bunu, zaten o da fayda etmedi. Şuan belirti olarak çok fazla akıntım var ve şişkinliğim var, bu bi kaç gündür devam ediyor ama bunları hamileliğe mi adete mi yormam gerektiğini bilmiyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim...
Merhabalar, madem emin değilsin norlevo içsmeyi deneseydin belki bi kaç ay adet dönemini değiştiricek ama en güvenli yoldu bence.
En iyisi betahcg ye baktırman.
hamile misin hamileysen bu testleri zaten yapiyorlar bebegin sagligi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?