Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba,
14aylık evliyim ocak ayında 50günlük gecikmeyle doktora gittim pco, tsh ve prolaktin yüksekliği tanısı kondu 6ay doğum kontrol hapı kullandım gecen ay ilacı bıraktırdı doktorum 29haziran son adet tatihimdi bu ay adet görmedim her zamanki gibi gecikmedir diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim ilac kullanırken düzenliydi adetim 27temmuzda olmam gerekiyordu olmadım 3agustosta tatile cıkıcaktım olmayınca geciktirici kullanayım dedim iyiki kullanmamışım ve arkadaşım doktora götürmüş 31temmuzda gebelik testi yaptım pozitif cıktı tedavimi sürdürdüğüm doktorumu aradım izinliymiş hemen başka bi doktordan randewu aldım kan testi yaptırayım diye vajinal muayenede kese görünmedi rahimde kalınlaşma var hamilesin dedi kan testi yaptık 83.72 cıktı hamilesin 2günde bir 2katına cıkacak ama test yapmaya gerek yok sürekli evham yapma 10gün sonra tekrar görüşelim diyerek cok olumlu konuştu ben tedavimi sürdüren doktoruma telefonla ulaştım oda hamilesin ama henüz cok küçük 2günde bir test yaptır 2katına cıkması lazım dedi onu dinledim 1agustosta tekrar yaptırdım 129.5 cıktı doktorumu aradım mükemmel bir artış değil 2günde bir bakılarak takip edilmeli henüz cok erken dış gebelikte olabilir dedi kendi burda olmadığı için bir arkadaşına yönlendirdi beni bugün için ama ben dün tatile cıktım kendisinede söyledim gittiğin yerde yaptır o zaman dönünce görüşelim yapacak birsey yok şimdilik dedi 2sonuc farklı laboratuvarlara ait bu arada tabi ben bu konuşmadan sonra yıkıldım😔 eşim kızdı tabiki doktorun olumsuz konuşmalarına rahat ol oluruna bırak diyo ama bırakamıyorum tatilden zevk alamıyorum dönmek istiyorum cumartesi dönücem ve hemen doktora gidicem sizce değer düşükmü belimde agrı oluyor fazlaca akıntım var su gibi bazen karnımada hasta olucakmışım gibi agrı giriyo devamlı gidip bakıyorum oldummı acaba diye😔😔😢

Merhabalar ;
Benimde 28 günlük döngümden en son 6 temmuzda olmuştum 2 gün geçti bugun idrar ve kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.. ama kaç haftalık onu öğrenemedım 272 normal bir değer mi sizce?

Merhabalar ;
Benimde 28 günlük döngümden en son 6 temmuzda olmuştum 2 gün geçti bugun idrar ve kan testi yaptırdım her ikiside pozitif.. ama kaç haftalık onu öğrenemedım 272 normal bir değer mi sizce?

bence normal bekle sonra gidersin doktora simdi gozukmez

her doktor farkli konusuyor olumlu dusun tatilinin keyfini cikar Allah ne nasip ederse o kendini uzme kismet

daha bastasin tabi ki guzel bekle biraz sabretmek zor ama kalp atisini duyunca buna degecegini goreceksin ben heycandan olmek uzereydim

daha bastasin tabi ki guzel bekle biraz sabretmek zor ama kalp atisini duyunca buna degecegini goreceksin ben heycandan olmek uzereydim

sağlıklı olduğunu bi duysam ay nasıl rahatlıcam yüreğim pır pır atıyo cumayı bekliyemiyorum.kendimi hiç bişeye veremiyorum.dağıldım resmen oysa biz bu bebeği çok bekledik.

bence normal bekle sonra gidersin doktora simdi gozukmez

Kizlar benim de ayni sekilde SAT tarihi 3 temmuz 31 temmuzda kan verdim 530 cikti cok farkli sonuclarimiz benimki nedir ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değildir canım.

Kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım. Benden kan tahlili ile beraber tiroid ve kansızlık testide istedi.
Sonuçları yarın alıcam. Tiroid testini sizden de istediler mi?

Son düzenleme:
Adetim 6 gün gecikti, normalde düzenli olarak 31 günde adet görüyorum ama bugün 37. günüm. Nişanlımla geçtiğimiz ay içerisinde beraber olduk ama prezervatifle korunuyoruz ayrıca boşalmadan önce geri çekiliyor. Ama yinede adetim geciktiği için çok fazla endişe duyuyoruz, bir bebeğe hazır değiliz. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde 4 hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Adetimin geciktiğini düşünerek maydanoz suyu içtim geçtiğimiz 3 günde, adet söktürücü etkisi için. İlk defa denedim bunu, zaten o da fayda etmedi. Şuan belirti olarak çok fazla akıntım var ve şişkinliğim var, bu bi kaç gündür devam ediyor ama bunları hamileliğe mi adete mi yormam gerektiğini bilmiyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim...

sperm hic kacmadigi ise hamile degilsin gebelik testi pozitif cikiyor 2 -3 kala yaparsanda silik cizgi cikiyor en iyisi kan testi yaptir kesin sonuc

Kızlar merhaba bugün gebelik testi yaptırdım. Benden kan tahlili ile beraber tiroid ve kansızlık testide istedi.
Sonuçları yarın alıcam. Tiroid testini sizden de istediler mi?

hamile misin hamileysen bu testleri zaten yapiyorlar bebegin sagligi icin

Merhabalar, madem emin değilsin norlevo içsmeyi deneseydin belki bi kaç ay adet dönemini değiştiricek ama en güvenli yoldu bence.
En iyisi betahcg ye baktırman.

Merhabalar, madem emin değilsin norlevo içsmeyi deneseydin belki bi kaç ay adet dönemini değiştiricek ama en güvenli yoldu bence.
En iyisi betahcg ye baktırman.

Aslına bakarsanız emin olmadığım bir konu yok ama çok küçük bir ihtimal dahi olsa ilk defa adeti geciken birisi olarak endişeleniyorum. En kısa zamanda kan testi yaptırıcam zaten, stresten yemek yiyemiyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…