- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aslına bakarsanız emin olmadığım bir konu yok ama çok küçük bir ihtimal dahi olsa ilk defa adeti geciken birisi olarak endişeleniyorum. En kısa zamanda kan testi yaptırıcam zaten, stresten yemek yiyemiyorum çünkü...
bilirim onun stresini eczaneye gidip gebelik testi istemekten utanır olmuştum artık
Bugün kan testi yaptırdım, sonuç negatifadetim 7 gün gecikti, bu kadar gecikmeye kesin sonuçtur değil mi? Ultrasondan da baktı bişeycikler yok
Bu arada 5 haftalığım. Son regl tarihime göre değerim normal mi?
BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0
Niye kimse cevap vermiyor. Aşk olsun emii :)
Kişiden kişiye hafta değerleri değişiyor oğluma hamileyken adetim 3 gün geciktiginde değerim 147 idi. Geç dollenmeymis. Ama boş gebeligimde 2 gün geciktiginde 420 idi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neye göre oluyor acaba kafam çok karıştı. Umarım değerim normaldir.
kizlar merhaba,2 agustos adet tarihimdi 31 temmuzda hafif bi lekelenme gecirdim sonra leklnme devam etti.dun doktora gittim beta hcg degerim 679.2 yani hamileyim.vajinal ultrasonla bakti doktor kucucuk bir kese gordu.cok sevindim.ama rahimin icinde degil.dediki 2 gun sonra yine gel degerine bakalim yukselmismi.dis gebelikmi normalmi anlayalim dedi.cok korkttum.size sorum gec dollenme ne demek oluyo tuptemi gordu acaba doktor?yoksa daha cokmu kucuk?kafam cok karisik.SAT 4 temmuz.ne yapmam gerek?
Döllenme ye göre işte. 2.gebeligimde ilişkiden 5-6 gün sonra döllenme olmuş mesela. Mucize gibi. Kalp atışları falan duyulunca Dr zaten gerçek haftasını hesaplar şimdiden boşa stres yapma. 20 gün önce bile ilişki olsa belki 15 gün önce döllenme olmuştur bunu net bilmek imkansız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dış gebelik direk rahim dışında olur ama rahim disindaysa Sayet hcg değerlerinin bi önemi yokki. Geç döllenme şu demek hani 14-16-18 de yumurtluyor ya bayanlar bu tarihlerden daha sonra döllenme olmuş tanı adet yakını döllenme olmuş demek oluyor. Sakin ol hayırlısını dile inşallah ve kafana takılan bişey varsa Dr değiştir
sagol cnm cevabin icin.bugun yine doktora gittim.ustten goremedi vajinal ultrasona bakti.kese rahimin icinde.disardan iceriye gitmis bizimkiyani hamileyim.hcg ye gerek yok dedi zaten keseyi gorduk.2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi.cok mutluyum ama yinede korkuyrum hafif agrilarim var kasiklarda.tatildeyim gezemiyorum.bisey olur diye.
her doktor farkli konusuyor olumlu dusun tatilinin keyfini cikar Allah ne nasip ederse o kendini uzme kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?