Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bilirim onun stresini eczaneye gidip gebelik testi istemekten utanır olmuştum artık

Bugün kan testi yaptırdım, sonuç negatif adetim 7 gün gecikti, bu kadar gecikmeye kesin sonuçtur değil mi? Ultrasondan da baktı bişeycikler yok

yok tabiki de, ultrasonda gözükmezdi zaten ancak alttan bakınca keseyi görebilirdi.
gözün aydın diyelim o zaman için rahat olsun

BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0

Sonucum nasıl sizce bu ne demek oluyor kızlar değerim nasıl sizce :26:

Son düzenleme:
Bu arada 5 haftalığım. Son regl tarihime göre değerim normal mi?

BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0

kizlar merhaba,2 agustos adet tarihimdi 31 temmuzda hafif bi lekelenme gecirdim sonra leklnme devam etti.dun doktora gittim beta hcg degerim 679.2 yani hamileyim.vajinal ultrasonla bakti doktor kucucuk bir kese gordu.cok sevindim.ama rahimin icinde degil.dediki 2 gun sonra yine gel degerine bakalim yukselmismi.dis gebelikmi normalmi anlayalim dedi.cok korkttum.size sorum gec dollenme ne demek oluyo tuptemi gordu acaba doktor?yoksa daha cokmu kucuk?kafam cok karisik.SAT 4 temmuz.ne yapmam gerek?

Adet gecikmem olmadı yarın ya da en gec 2 gün sonraya kadar adet görmem lazım
Bugün kan testi yaptırdım saat 12 de sonuc:10,89
Saat 15:30 da sonuç 10,09
Ilk testi acilde 2.sini tıp merkezinde yaptırdım sizce sonuç nasıl yorumlanmalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Niye kimse cevap vermiyor. Aşk olsun emii :)

Kişiden kişiye hafta değerleri değişiyor oğluma hamileyken adetim 3 gün geciktiginde değerim 147 idi. Geç dollenmeymis. Ama boş gebeligimde 2 gün geciktiginde 420 idi

Neye göre oluyor acaba kafam çok karıştı. Umarım değerim normaldir.

Neye göre oluyor acaba kafam çok karıştı. Umarım değerim normaldir.

Döllenme ye göre işte. 2.gebeligimde ilişkiden 5-6 gün sonra döllenme olmuş mesela. Mucize gibi. Kalp atışları falan duyulunca Dr zaten gerçek haftasını hesaplar şimdiden boşa stres yapma. 20 gün önce bile ilişki olsa belki 15 gün önce döllenme olmuştur bunu net bilmek imkansız

Dış gebelik direk rahim dışında olur ama rahim disindaysa Sayet hcg değerlerinin bi önemi yokki. Geç döllenme şu demek hani 14-16-18 de yumurtluyor ya bayanlar bu tarihlerden daha sonra döllenme olmuş tanı adet yakını döllenme olmuş demek oluyor. Sakin ol hayırlısını dile inşallah ve kafana takılan bişey varsa Dr değiştir

Şimdi birazda olsa anladım sanırım :) Ultrasonda gözükünceye kadar beklemek lazım. Off sevmiyorum beklemeyi heyecanlıyım :)

merhaba bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyordum formu.. Benim sat 11 temmuz 28 temmuzda ovulasyon testinin en koyu oldugu zamandı. 6 agustosta pembe akıntım oldu iki gün sonrada bir iki damla koyu kırmızı bir kanama.. hemen kan testi yaptırdım ama negatif cıktı. yani yumurtlama günüme bakarsam aradan 10 gün geçince yapptırdığım için çıkmamıs olabilir mi acaba ? şiddetli bel agrım ve arada mide bulantım var. yarında adet günüm.. hamilelik olabilir mi acaba ??

her doktor farkli konusuyor olumlu dusun tatilinin keyfini cikar Allah ne nasip ederse o kendini uzme kismet

Ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda olmadı sevincimiz 10gün sürdü tatilden döner dönmez cumartesi doktora gittim 5+6 olması gerektiği halde kese görünmüyor bozulmuş gebelik dendi salı yada persembeye kadar bekliyelim yinede tekrar bakalım olmazsa müdahale edicez dedi beta hcg tekrar baktı sadece 334e yükselmişkese görünmediği için dış gebelik olabilir mi dedim öyle oldugunu düşünmüyorum dedi emin olamamakla birlikte şuanda tek duam dış gebelik olmaması için kendi doktorum izinden döndü bugün ona gidicem sonuç belli tabi süreç hızlansın bu psikolojiden cıkmak istiyorum artık Allah hiç kimseye yaşatmasın

canim gecmis olsun umarim dis gebelik degildir uzulme Allah saglikli sekilde bir bebek kismet etsin kimyasal gebelikse onumuzde ki ay hamile kalman cok yuksek benimde oyle olmustu dis gebelik olmadi icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…