Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba kızlar adet günlerimi ve kaç gun surduklerını yazdım buna gore ben bu ay kaç gun sonra adet olucam son ay sapıtttı ıyıce çunku

6 şubat
5 mart 27 gun
1 nisan 27 gun
28 nisan 27 gun
24 mayıs 26 gün
21 hazıran 28 gün
15 temmuz 24 hgun

Selam kizlaarrr... ben de gebe kalmak osteyen, baska topikten bunu surduren bir hamis adayiyim.. insallah allah hepimize en hayirli zamanda hayirli evlatlar verir...

Benim bi sorum var, fikir verirseniz sevinirim..

Bayramdan beri ara ara gelen mide bulantim ve bas donmem var..gecen hafta en sonunda saglik ocagina gittim.. reglim 15 i, o yuzden ben hic gebelige yormuyor, usutuyorum diye dusunuyordum. Ama aile hekimi baya baya gebelikten suphelendi. Hatta dedim, hemen bulanti olur mu diye, olur dedi cok net.. Cuma sabahtan kan verdik ama ne olur ne olmaz diye bi dunya tahlil istedi ve bugun sonuclandi.. biz de heveslendik haftasonu da umutlu umutlu gecirmeyelim diye hastaneye gittik, tekrar kan verdik..

Simdi kafami karistiran su, saglik ocagindaki sonuc 0,10 un altinda gorunuyor ancak hastane sonucu 0,30. Iki sonucin da negatif oldugunu biliyorum ama Ayni gun 1 saat arayla verilen kan boyle farkli olabilir mi? Umutlanmak degil niyetim tabi ama kafam karisti.. yardimci olursaniz valla cok mutlu olurum..

beta hcg 0,100

gebelikk yok değil mii arkadaşlar
yalnız sunuda söylemek ıstıyorum.. adetimin günü belli değil..
geçen ay adet dışı kanamam olunca doktorr adet sökturucu verdi.. suann ne zaman adet olucam bılyıorum.. hala adet olmadım.. bende kan testı yaptırdım.. sonuc bu cıktı..

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorumki canım bende yarın dr. gitcem tekrardan bakalım ne olacak.
Benim sat ıma göre de muhtemel doğum tarihi 15.04.2014 Fakat çok garip bi ağırlık ta var karnımda.Bu ağırlık sanki tokmak yutmuşum gibi,hani içine bişey oturur gibi.Hcg de sanki yüksek gibi geldiği için bir aksilik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum

kimse cvp vermicekmi arkadaşlar, benim gibi olupta sonradan değeri artan varmı?*

bende 5 haftalık hamileyim,4+5 ve 3 gün önce öğrendiğimde hcg 1167 idi.Çok mu fazla azaba?
canını sıkma canım erken döllenmiştir belki
kimse cvp vermicekmi arkadaşlar, benim gibi olupta sonradan değeri artan varmı?*
ben adetime 2 gün kala 8 ağustos hcg yaptrıdım sonuç:10,89
10 ağustos sonuç: 23,45
11 ağustos sonıç :30,71
saatleri farklı tabiki ama düzenli aertış var.sen de adet gecikmeni falan bekle testni tekrarla hemen umudunu kesme

Canm sonradan degeri artar mi bilmiyorum ama su an negatif maalesef

tşk ederim canım.. bütün belirtilerim var ama .. hayırlısı olsun.. belkide cok erken test yaptırdım.. adetım ne zaman ınanınkı onu bıle bılmıyorum kafam aallah bullak oldu ..
herseyın hayırlısı olsun.. beklıcezz artık

Merhaba kızlar,

Benım son adet tarihim 12 temmuz
Yumurtlamam 28 temmuzda oldu bugun kan tahlılı yaptırdım beta hcg 161 cıktı normal dimi?

Merhaba kızlar,

Benım son adet tarihim 12 temmuz
Yumurtlamam 28 temmuzda oldu bugun kan tahlılı yaptırdım beta hcg 161 cıktı normal dimi?
kaç günde bir adet görüyorsun.yumurtlama tarihini yumurtlama testleri yaptıın için mi net olarak biliyorsun.döllenmeden sonra 9-12 gün içinde salgılanmaya başlarmış hcg normaldir inşallah

kaç günde bir adet görüyorsun.yumurtlama tarihini yumurtlama testleri yaptıın için mi net olarak biliyorsun.döllenmeden sonra 9-12 gün içinde salgılanmaya başlarmış hcg normaldir inşallah

Evet ovulasyon testi ile takip ettim bu ay. 28ınde gordum cift cızgıyı. Normalde her ayın 12sınde hastalanıyorum yanı normalde yarın hastalanmam gerek. 1 gun kala yaptırdım kan tahlilini. Ama doktor bu hafta bakmayalım haftaya gel keseyı gorelım dedı baskada bısey demedi.

inşallah normaldir her şey.sen kafana takılan bişey varsa artışını kontrol edersin testle.benim boş gebelikte adetim 1-2 gün geçince 420 çıktı ama artış düzensizdi.döllenmeden sonra 2 günde bir 2 katına çıkıyor.hesaplamanı yaparsın

benimde 11 agustosta adet tarihimdi ovulasyon testi 28 de çizgiyi net gösterdi 9 gün sonra falan pembe akıntı geldi bir gün sonrada koyu bir iki damla kan lekesi hemen kan testi yaptım ama negatif cıktı sanırım cok erken yaptırdım.. Bugün adet günüm olmadım bekliyorum testte yaptırmadım. bakalım

Merhabalar

Yardımınıza ihtiyacım var kızlar.
Adetim 4 gün gecikti. 3 gün önce idrarda gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı, pozitif oluyormuş. Bugün de kan testi yaptırmak istiyorum. Yalnız işimden izin alamıyorum şu ara özel hastanede yaptırayım diyorum ama karar veremiyorum.
Özelde istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz tahlili bilginiz var mı? İşten çıkıp gidebileceğim ancak yani 6:30 u geçecek hastaneye gidişim. Saat sorun olur mu acaba?
Bir de direkt gidip gebelik için kan testi istiyorum mu demek gerekiyor, yoksa doktor mu istiyor tahlili? İlla o hastanenin kadın doğum doktoruyla mı görüşmek lazım? Benim gitmeyi istediğim başka bir doktor var ama cumartesi gidebileceğim ona. Sabırsızlandığım için testi şimdiden yaptırmak istiyorum. O doktorun mu istemesi lazım tahlili bir bilen yardım etsin lütfen..

hastane danısmasına kan testi yaptıracağınızı söyleyince sizi yönlendiriyor 1 saat içinde alıyorsunuz sonucları ama saati hakkında bilgim yok malesef..

2 günde bir hcg artması gerekiyormuş zaten ama sen bir dr. görün ihmal etme mutlaka tatlım

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
umarım işine yarar canım.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…