bende 5 haftalık hamileyim,4+5 ve 3 gün önce öğrendiğimde hcg 1167 idi.Çok mu fazla azaba?Niye kimse cevap vermiyor. Aşk olsun emii :)
bende 5 haftalık hamileyim,4+5 ve 3 gün önce öğrendiğimde hcg 1167 idi.Çok mu fazla azaba?
Benim sat ıma göre de muhtemel doğum tarihi 15.04.2014 Fakat çok garip bi ağırlık ta var karnımda.Bu ağırlık sanki tokmak yutmuşum gibi,hani içine bişey oturur gibi.Hcg de sanki yüksek gibi geldiği için bir aksilik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorumHiç bilmiyorumki canım bende yarın dr. gitcem tekrardan bakalım ne olacak.
beta hcg 0,100
gebelikk yok değil mii arkadaşlar
yalnız sunuda söylemek ıstıyorum.. adetimin günü belli değil..
geçen ay adet dışı kanamam olunca doktorr adet sökturucu verdi.. suann ne zaman adet olucam bılyıorum.. hala adet olmadım.. bende kan testı yaptırdım.. sonuc bu cıktı..
Canm sonradan degeri artar mi bilmiyorum ama su an negatif maalesefkimse cvp vermicekmi arkadaşlar, benim gibi olupta sonradan değeri artan varmı?*
canını sıkma canım erken döllenmiştir belkibende 5 haftalık hamileyim,4+5 ve 3 gün önce öğrendiğimde hcg 1167 idi.Çok mu fazla azaba?
ben adetime 2 gün kala 8 ağustos hcg yaptrıdım sonuç:10,89kimse cvp vermicekmi arkadaşlar, benim gibi olupta sonradan değeri artan varmı?*
Canm sonradan degeri artar mi bilmiyorum ama su an negatif maalesef
kaç günde bir adet görüyorsun.yumurtlama tarihini yumurtlama testleri yaptıın için mi net olarak biliyorsun.döllenmeden sonra 9-12 gün içinde salgılanmaya başlarmış hcg normaldir inşallahMerhaba kızlar,
Benım son adet tarihim 12 temmuz
Yumurtlamam 28 temmuzda oldu bugun kan tahlılı yaptırdım beta hcg 161 cıktı normal dimi?
kaç günde bir adet görüyorsun.yumurtlama tarihini yumurtlama testleri yaptıın için mi net olarak biliyorsun.döllenmeden sonra 9-12 gün içinde salgılanmaya başlarmış hcg normaldir inşallah
inşallah normaldir her şey.sen kafana takılan bişey varsa artışını kontrol edersin testle.benim boş gebelikte adetim 1-2 gün geçince 420 çıktı ama artış düzensizdi.döllenmeden sonra 2 günde bir 2 katına çıkıyor.hesaplamanı yaparsınEvet ovulasyon testi ile takip ettim bu ay. 28ınde gordum cift cızgıyı. Normalde her ayın 12sınde hastalanıyorum yanı normalde yarın hastalanmam gerek. 1 gun kala yaptırdım kan tahlilini. Ama doktor bu hafta bakmayalım haftaya gel keseyı gorelım dedı baskada bısey demedi.
Evet ovulasyon testi ile takip ettim bu ay. 28ınde gordum cift cızgıyı. Normalde her ayın 12sınde hastalanıyorum yanı normalde yarın hastalanmam gerek. 1 gun kala yaptırdım kan tahlilini. Ama doktor bu hafta bakmayalım haftaya gel keseyı gorelım dedı baskada bısey demedi.
Merhabalar
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar.
Adetim 4 gün gecikti. 3 gün önce idrarda gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı, pozitif oluyormuş. Bugün de kan testi yaptırmak istiyorum. Yalnız işimden izin alamıyorum şu ara özel hastanede yaptırayım diyorum ama karar veremiyorum.
Özelde istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz tahlili bilginiz var mı? İşten çıkıp gidebileceğim ancak yani 6:30 u geçecek hastaneye gidişim. Saat sorun olur mu acaba?
Bir de direkt gidip gebelik için kan testi istiyorum mu demek gerekiyor, yoksa doktor mu istiyor tahlili? İlla o hastanenin kadın doğum doktoruyla mı görüşmek lazım? Benim gitmeyi istediğim başka bir doktor var ama cumartesi gidebileceğim ona. Sabırsızlandığım için testi şimdiden yaptırmak istiyorum. O doktorun mu istemesi lazım tahlili bir bilen yardım etsin lütfen..
Benim sat ıma göre de muhtemel doğum tarihi 15.04.2014 Fakat çok garip bi ağırlık ta var karnımda.Bu ağırlık sanki tokmak yutmuşum gibi,hani içine bişey oturur gibi.Hcg de sanki yüksek gibi geldiği için bir aksilik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum
Hiç bilmiyorumki canım bende yarın dr. gitcem tekrardan bakalım ne olacak.
Hiç bilmiyorumki canım bende yarın dr. gitcem tekrardan bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?