Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum.. Size bi sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim benim daha adetime 5 gun var bugun kan testi yaptirdim beta hcg sonucum 0.49 cikti bu bes gun icinde bunun yukselme ihtimali varmidir acaba cok merak ediyorum lutfen acil cvp bekliyorum...

1199 cikti bnm de dun ama doktorun bana da solemedi kacvhaftalik oldugunu

0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemis

1199 cikti bnm de dun ama doktorun bana da solemedi kacvhaftalik oldugunu
Mrb efsax, değerlerimiz çok yakınmıs, adet günün geçmiş miydi? Sol kasığımda sık sık batmalar oluyor, sanki adet olup sökülüp gidecek gibi Allah korusun. Sende var mı böyle ağrılar? Doktor muayenesine ne zaman gideceksin, kese ne zaman görünür sence?

Keseyi alti haftalikken cok net goruyolar bildigim kadariyla canim

0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemis
Evet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda

Evet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda

yinede sonuc yuksek cikar diye dusunuyorum ama benim düsüncem tabi bilmiyorum hic gormedim duymadim okumadim biraz bekle bence zaman gecsin oyleyaptir tekrar

Adet günüm bir gün geçmişti canm benim öyle çok kasik agrim yok sadece bel agrisi ve hafif bi bulantim var
bilmiyorum cnm adetin gelmezse tekrarla testi

Kzlar beta hcgm duzenli olrak iki katna ckmyo ama kesem var. Hatta kesem iki gunde bi buck mm buyuyo. Acaba bnm beta hcgm bu sklde mi gdyo ?? Blmyorm anlamadm. 5.haftam suan rahm icnde kesem var 7.5 mm falan.yrdm edn bana kafam karman corman

Slm ya bildigim kadariyla belli bi sureden sonra ve ozelllikle hamilelikte risk gozukmuyosa seri beta hcg ölçümler ine gwrek yok. Ki senin ultrasinda gorulen bi gebelik oldugu icin icini ferah tut bence artik onemli olan senin ultrason takiplerin ve 1-2hafta içinde bebisin kalp atislarini duyman. Bende 6haftaligim bu arada. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kzlar beta hcgm duzenli olrak iki katna ckmyo ama kesem var. Hatta kesem iki gunde bi buck mm buyuyo. Acaba bnm beta hcgm bu sklde mi gdyo ?? Blmyorm anlamadm. 5.haftam suan rahm icnde kesem var 7.5 mm falan.yrdm edn bana kafam karman corman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…