- 14 Ağustos 2014
- 11
- 3
- 3
- 31
Bana da kimse cevap vermedi canım. Inan ben de bilmiyorum inşallah artiyordur.Kimse cavep vermicekmi yaaaa
İnsallah ya benim ikimci cocugum olcak eger olursa ama cok istiyorum allah herkese nasip etsin ama gerckten merak icindeyim bole olupta sinucu yukselen varmi acabaBana da kimse cevap vermedi canım. Inan ben de bilmiyorum inşallah artiyordur.
Ne güzel Allah bağışlasın, darısı başımıza. :)İnsallah ya benim ikimci cocugum olcak eger olursa ama cok istiyorum allah herkese nasip etsin ama gerckten merak icindeyim bole olupta sinucu yukselen varmi acaba
Amin canim allah o duyguyu isteyen herkese tattirsin..Ne güzel Allah bağışlasın, darısı başımıza.
1199 cikti bnm de dun ama doktorun bana da solemedi kacvhaftalik oldugunuMrb hanımlar ben de aranıza katıldım. Sat 15 temmuzdu. Normalde döngüm 32 gündür. Bugün dayanamadim adet tarihim geçmese de kan tahliline gittim beta hcg 1136.3 çıktı. Doktor hafta için bir yorum yapmadı önümüzdeki hafta rahme yerleşir dedi. Çok uzun geldi bana süre. Değer adet geçmeden böyleyse yerleşmemiş midir hala? Bana yakın sonucu olanlar kaç haftaliksiniz acaba?
0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemisMerhaba arkadaslar ben yeni uye oldum.. Size bi sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim benim daha adetime 5 gun var bugun kan testi yaptirdim beta hcg sonucum 0.49 cikti bu bes gun icinde bunun yukselme ihtimali varmidir acaba cok merak ediyorum lutfen acil cvp bekliyorum...
Evet ama yukselirmi acaba biraz erken yptirdim testi malum0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemis
Mrb efsax, değerlerimiz çok yakınmıs, adet günün geçmiş miydi? Sol kasığımda sık sık batmalar oluyor, sanki adet olup sökülüp gidecek gibi Allah korusun. Sende var mı böyle ağrılar? Doktor muayenesine ne zaman gideceksin, kese ne zaman görünür sence?1199 cikti bnm de dun ama doktorun bana da solemedi kacvhaftalik oldugunu
Keseyi alti haftalikken cok net goruyolar bildigim kadariyla canimMrb efsax, değerlerimiz çok yakınmıs, adet günün geçmiş miydi? Sol kasığımda sık sık batmalar oluyor, sanki adet olup sökülüp gidecek gibi Allah korusun. Sende var mı böyle ağrılar? Doktor muayenesine ne zaman gideceksin, kese ne zaman görünür sence?
Evet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemis
Evet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda0-5 arasındaki değerlerde gebelik yok diye biliyorum sizinki 0 a yakin bi degger adet doneminizde gecikmemis
yinede sonuc yuksek cikar diye dusunuyorum ama benim düsüncem tabi bilmiyorum hic gormedim duymadim okumadimEvet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda
Zaten 19 unda adet olmam gerekiyo adetten 3 gun sonra falan yaptirsam cikarmi acaba net sonucyinede sonuc yuksek cikar diye dusunuyorum ama benim düsüncem tabi bilmiyorum hic gormedim duymadim okumadimbiraz bekle bence zaman gecsin oyleyaptir tekrar
Adet günüm bir gün geçmişti canm benim öyle çok kasik agrim yok sadece bel agrisi ve hafif bi bulantim varMrb efsax, değerlerimiz çok yakınmıs, adet günün geçmiş miydi? Sol kasığımda sık sık batmalar oluyor, sanki adet olup sökülüp gidecek gibi Allah korusun. Sende var mı böyle ağrılar? Doktor muayenesine ne zaman gideceksin, kese ne zaman görünür sence?
bilmiyorum cnm adetin gelmezse tekrarla testiEvet ama bunun adetten sonraki donemde yukselme ihtimali varmidr onu merak ediyorum gec dollenmeden dolayi yukselirmi boyle once negatif sinra pozitif sonuc alan yokmu aranizda
Kzlar beta hcgm duzenli olrak iki katna ckmyo ama kesem var. Hatta kesem iki gunde bi buck mm buyuyo. Acaba bnm beta hcgm bu sklde mi gdyo ?? Blmyorm anlamadm. 5.haftam suan rahm icnde kesem var 7.5 mm falan.yrdm edn bana kafam karman corman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?