- 29 Temmuz 2013
- 271
- 35
- 323
canım yarın tekrar baktır değerin 2 ye katlandıysa kanaman da devam etmezse canını sıkma sakın.değern artarsa her şey yolundadırslm kızlar cevaplarsanız çok memnun olurum benim sat 10 temmuz dün betahcg yaptırdım sonuç 87.33 çıktı doktor gebelik var dedi ama 1 kaç gün sonra tekrarla dedi bu sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kanla geldi gerisi yok acaba değerim iyimi kafam çok karışıkgeçen senede kimyasal gebelik yaşadım budamı kimyasal olucak
Gebelik Haftası Beta HCG Değerikızlar yardım edermisiniz beta hcg degerim 239.3 daha adetim 5 günj geçikti henüz kadın doguma gitmedim bu degerler normalmi yardımcı olurmusunuz
tatlım hamileyim pozitif çıktı degerim ama deger düşükmü yüksekmi anlamadım buradaki tabloya göre kaç haftalık olıyor anlamadımGebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Hamile gibi gorunuyorsunana bi dr a gitmende fayda var
canım ben ogrendgmde 46,8 dı :) doktor gec dollenme oldugunu bılmedgı ıcın dusuk yaparsın demıstı suan 15000lerı gectıSlm kizlar pazartesi günüc midemden dahiliyeye ciktim doktor pazar gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadigim için doktor beni kadin doğuma gönderdi ultrason da doktor bebeği göremedi ama kanda bhcg 345,52 cikti ve doktorun gebelik olduğunu ama değerin düşük olduğunu soledi 24 temmuza kadar korunuyorduk son adet tarihimde 11 temmuz acaba çok erken olduğu için mi düşük cikti sizin ilk ogrendiginizde degeriniz kaç cikti doktor saglikli olup olmadigini bilmiyoruz demesiyle içi me kurt dustu
Umarim benimde yükselir degerimcanım ben ogrendgmde 46,8 dıdoktor gec dollenme oldugunu bılmedgı ıcın dusuk yaparsın demıstı suan 15000lerı gectı
degerın cok guzel canım canını sıkmana gerek yok sen sıjılmakı bebegınde sıkılmasınUmarim benimde yükselir degerim
Sağol cnm bugünde kan testi yaptirdim 1199.36 cikti cnm 3.5 kat gibi bi artis olmuş ya çok şükür doktor yine bi yorum yapmadi haftaya cagirdidegerın cok guzel canım canını sıkmana gerek yok sen sıjılmakı bebegınde sıkılmasın
ohh cok guzel gozun aydın.aramızda bı hafta var haftaya kesen obur haftaya bebegnın kalp atıslarını duyarsın :)Sağol cnm bugünde kan testi yaptirdim 1199.36 cikti cnm 3.5 kat gibi bi artis olmuş ya çok şükür doktor yine bi yorum yapmadi haftaya cagirdi
Sağol Cnm benim ya inşallah haftaya gorurum keseyi Rabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnmohh cok guzel gozun aydın.aramızda bı hafta var haftaya kesen obur haftaya bebegnın kalp atıslarını duyarsın
amın hepımıze nasıp olur ınsallah su her yazının altında su kadarlık hamıleym dıye yapılan sey nasıl yapılıyo bılıyomusunSağol Cnm benim ya inşallah haftaya gorurum keseyi Rabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm
amın hepımıze nasıp olur ınsallah su her yazının altında su kadarlık hamıleym dıye yapılan sey nasıl yapılıyo bılıyomusun
Sağol cnm bugünde kan testi yaptirdim 1199.36 cikti cnm 3.5 kat gibi bi artis olmuş ya çok şükür doktor yine bi yorum yapmadi haftaya cagirdi
Öyle oldu cnm önlem aliyorduk ama Rabbim nasip etti çok şükür inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsibne mutlu sana daha yeni evlisin hemen kavuşmuşsun bebişine Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?