Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar cevaplarsanız çok memnun olurum benim sat 10 temmuz dün betahcg yaptırdım sonuç 87.33 çıktı doktor gebelik var dedi ama 1 kaç gün sonra tekrarla dedi bu sabahta wc de peçeteye 3,4 damla kanla geldi gerisi yok acaba değerim iyimi kafam çok karışık geçen senede kimyasal gebelik yaşadım budamı kimyasal olucak

canım yarın tekrar baktır değerin 2 ye katlandıysa kanaman da devam etmezse canını sıkma sakın.değern artarsa her şey yolundadır

dün kendi doktoruma gittim hamilelikten ümidini kes sağlıksız bir gebelik bu dedi cumartesi yaptırdığım beta 334.2 idi dün doktorum tekrar yaptı 389du kürtaj taraftarı değil nedenini anlayamadım adetin henüz 15gün geçmiş vücut bunu mutlaka atacaktır 1 hafta 10gün daha bekleyelim kanaman olmazsa o zaman müdahale ederiz şu aşamada sana hiç bir zararı yok çünkü hiç gelişmemiş çok küçük diyor kendi doktorumda dış gebelik olmadığını düşünüyor %100 olmamakla beraber ona seviniyoruz en azından eger kürtaj olursam zaten sonuc patolojiye gidecek dış mı değil mi bakılacak beta takibi yapılacak süreç uzun yani şuan beta ile takipteler kürtaj olmak istemiyorum korkuyorum kanamam olsun diye dua ediyorum 10gün öncesine kadar kanamam olursa diye korkarken hayat işte..(

kızlar yardım edermisiniz beta hcg degerim 239.3 daha adetim 5 günj geçikti henüz kadın doguma gitmedim bu degerler normalmi yardımcı olurmusunuz

kızlar yardım edermisiniz beta hcg degerim 239.3 daha adetim 5 günj geçikti henüz kadın doguma gitmedim bu degerler normalmi yardımcı olurmusunuz
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Hamile gibi gorunuyorsun :) ana bi dr a gitmende fayda var

tatlım hamileyim pozitif çıktı degerim ama deger düşükmü yüksekmi anlamadım buradaki tabloya göre kaç haftalık olıyor anlamadım

Slm kizlar pazartesi günü midemden dahiliyeye ciktim doktor pazar gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadigim için doktor beni kadin doğuma gönderdi ultrason da doktor bebeği göremedi ama kanda bhcg 345,52 cikti ve doktorun gebelik olduğunu ama değerin düşük olduğunu soledi 24 temmuza kadar korunuyorduk son adet tarihimde 11 temmuz acaba çok erken olduğu için mi düşük cikti sizin ilk ogrendiginizde degeriniz kaç cikti doktor saglikli olup olmadigini bilmiyoruz demesiyle içi me kurt dustu

Kzlar bmmde beta hcgm yavas ilerlyor. Dun 700 du ve kese görüldü. Doktr takip edlm yoksa kurtaj dedi. Canm ck skkn. Iki katna ckmyor ama yuzdr altms ilerlyr. Boyle olup gebelgi devm edn vrmi

canım ben ogrendgmde 46,8 dı :) doktor gec dollenme oldugunu bılmedgı ıcın dusuk yaparsın demıstı suan 15000lerı gectı

Sağol cnm bugünde kan testi yaptirdim 1199.36 cikti cnm 3.5 kat gibi bi artis olmuş ya çok şükür doktor yine bi yorum yapmadi haftaya cagirdi
ohh cok guzel gozun aydın.aramızda bı hafta var haftaya kesen obur haftaya bebegnın kalp atıslarını duyarsın :)

Sağol Cnm benim ya inşallah haftaya gorurum keseyi Rabbim sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah cnm
amın hepımıze nasıp olur ınsallah su her yazının altında su kadarlık hamıleym dıye yapılan sey nasıl yapılıyo bılıyomusun

Mrb hanımlar ben de aranıza katıldım. Sat 15 temmuzdu. Normalde döngüm 32 gündür. Bugün dayanamadim adet tarihim geçmese de kan tahliline gittim beta hcg 1136.3 çıktı. Doktor hafta için bir yorum yapmadı önümüzdeki hafta rahme yerleşir dedi. Çok uzun geldi bana süre. Değer adet geçmeden böyleyse yerleşmemiş midir hala? Bana yakın sonucu olanlar kaç haftaliksiniz acaba?

Mrb hanımlar ben de aranıza katıldım. Sat 15 temmuzdu. Normalde döngüm 32 gündür. Bugün dayanamadim adet tarihim geçmese de kan tahliline gittim beta hcg 1136.3 çıktı. Doktor hafta için bir yorum yapmadı önümüzdeki hafta rahme yerleşir dedi. Çok uzun geldi bana süre. Değer adet geçmeden böyleyse yerleşmemiş midir hala? Bana yakın sonucu olanlar kaç haftaliksiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…