Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Tam olarak aynı durumdayım.. adetim 2 gün geçti Beta HCG 10 larda çıktı, 2 gün sonra bidaha kan verdim 25 e çıktı.. Üstüne adet gördüm ( 4 gün gecikti adetim, tatil uzun yol sıcak hava vs...) şu anda Beta HCG takibindeyiz yükseliyor ama yavaş yükseliyor geç döllenme olduğu için,,,
Öncelikle güvenilir ve rahat edebileceğiniz bir doktor bulun,

yakın şeyler yaşıyoruz ....
öncelikle sakin ol ve güvenebileceğin düzgün bir doktor bul, kimsenin o şekilde terslemeye hakkı yok, terbiyesizlik yapmış.
benimki de planlı beklenen gebelik ayında, regl 2 gün gecikti gittim kan verdim 10 larda çıktı, 2 gün sonra bidaha verdim 23 lere çıkmıştı, adet gecikmemin 4.gününde regl oldum, bekledik tekrar kan verdim yükselmeye devam etti, sat 17 temmuz almıştık sat 21 ağustos aldık, şu anda beklemedeyiz, geç döllenme olduğu için değerler biraz yavaş artıyor, dış gebelikte olabilir ama doktor kontrolünde gittiği için ondada sıkıntı yok müdahale edilir zamanında,,, ardından kontrollü birşekilde olur tekrar... ben şu an beklemedeyim bu ay sonuna doğru netleşecek inşallah durumum....
Tabi inşallah herşey normal gider, güzel haberler veririm bende ama ama panik olmayın doktor çok önemli kesinlikle....
üstüne görmede yaşıyor olabilirsiniz, gebe olup adette görebilirsiniz, normal şartlarda 48 saatte 2 ye katlar beta HCG değeri ama herkeste böyle olacak diye birşey de yok, sizin artışınızda gayet normal...
1500 leri görmeden gebe kabul etmiyorlar evet doktorlar ama 1500 lerde bile kese tam gözükmüyor, ultrasyon muayenesinde rahim içi durumundan teşhisini koyuyor doktor....
tekrar tekrar nacizane tavsiyem sakin olun ve doktorunuzu araştırın bulun ...
gelişmeleri de paylaşın lütfen ....

Merhabalar, ben yeni üye oldum. Sitede gebelik ile ilgili yazılanları okuyorum. Benim durumumda olan var mı merak ettim.

Ben en son 1 Ağustosta regl oldum. 30'unda tekrar olmam gerekiyordu, fakat olmadım. Her ne kadar pek çok idrar testini tekrarladıysam da negatif çıktı, erken gebelik testi hariç. Onda iki çizgi çıktı. Geçen cuma kan testi yaptırdım. Sonuç 0,465 çıktı. Bu gün tekrarladım 1,63 çıktı. Yani iki günde iki kat artışı olmuş ama değer hala düşük. Bu arada iki gündür çook açık pembe renkli akıntı oldu. Yani sadece peçeteyle sildiğim zaman geldi, çok uçuk bir pembe. Ayrıca 1 haftadır sol kasığım ağrıyor ve son iki gündür göğüslerim çok acıyor. Bu arada bundan daha önceki aylarda yaptırdığım tüm testlerde istisnasız hep sonuç 0,1 çıkmıştı. İlk defa böyle oluyor.

Böyle çok düşük değerlerden başlayıp test sonuçları yükselen hamile kalan var mı?

hcg 21.65 benimde hamile olabilir miyim? bakan doktor jinekolog değildi net birşey söylemedi

hcg 21.65 benimde hamile olabilir miyim? bakan doktor jinekolog değildi net birşey söylemedi

doktorlar kesin konuşamıyor çünkü bazı kadınlarda bu değer hamile değilkende çok yüksek olabiliyor. banada 40.78le kesin birey söylemedi olabilirde olmayabilirde dedi. ama benim zaten normalde düşük olduğu için hamilelik havalarına girdim. geçen ayki tahlil sonucum 1.2 idi. ama ablam hamile değildi onunki 18 küsür çıkmıştı. 3. gün sonraya randevu aldım tekrar test yaptıracağım.

Gunaydin kizlar bisey sorcam yaa iki gun once kan verdim beta hcg 106 cikti ertesi gunu sabah hafif kanamam oldu dr aeadim progestan baslatti kanamam durdu su an hic yok dun verdigim iki gun sonra tekrar kan verdim deger 93 indi dr iki gun sonra tekrar ver dedi geri cikma ihtimali varmi yoksa dusuklemi sonlanacak lutfen cvp atin benim gibi olan varmi

İnşallah yolunda gider herşey, ilacını iç mutlaka ve mümkünse dinlen bol bol, kan testinide aynı yerde ve aynı saattlerde yaptır, psikolojini de çok etkilemesine izin verme, herşey kafada bitiyor, bende belirsizlik içinde bekliyorum, düşecekmi, dış gebelikmi, normal gebelikmi netleşmedi hiçbirşey, aksi bir durum olsa bile bunun için şu anda müsayit olmayabilir bünyen, birdahaki daha sağlıklı olacaktır, doktor kontrolünde devam et ve iyi şeyler düşünelim iyi olsun herşey....
Moral bozmak yok kesinlikle !!!

A
Sagol cnm yaa ins sende bebegini saglikli sihatli kucagina alirsin Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.cok tesekkur ederimm

Cnm ne yaptin benimde benimde degerim dustu tekrar cikarmiki diye merak ediyodumki senin yazini gordum dr gittinmi ne dedi Allah yardimcin olsun cnm

Kzlar bmmde beta hcgm yavas ilerlyor. Dun 700 du ve kese görüldü. Doktr takip edlm yoksa kurtaj dedi. Canm ck skkn. Iki katna ckmyor ama yuzdr altms ilerlyr. Boyle olup gebelgi devm edn vrmi

öyle olup gebeliği devam eden arkadaşlarım var... moral bozmayın sakın psikolji inanılmaz etkiliyor, rahat olun, herkesin değeri 2 günde bir ikiye katlayacak diye birşey yok 3 gündede katlar 4 gündede...
doktor içinize sinmediyse başka bir doktora da gidin mutlaka...

iğne genelde tercih ediliyor ama iyi araştırın tabi, doktorunuz içinize sinmediyse gidin başka bir doktora, arkadaşımda 4 ay önce iğneyle dış gebelik sonlandırıldı, şimdi 2 aylık hamile ve herşeyide gayet normal...

Merhaba,
Herkese aynı şeyi yazıyorum şu psikoloji ile ilgili ama yapmayın lütfen, sandığınızdan daha fazla etkiliyor bu olumsuz düşünceler yapmayın nolur...
Şükredinki bir doğurganlık durumunuz var, çevremde örnekleri çok, uğraştılar iğneler ilaçlar çatlama iğneleri, stresin haddi hesabı yok, en son doktoru gidin bi tatil yapın tatile gidemiyorsanız başka uğraşlar bul el işi yap, yazı yaz, resim yap, kafanı dağıt dedi.... bu şekilde 2 ay içinde gebe kaldı ve bebeği 1,5 yaşında şu anda...
geç döllenme var ise test için erken gibi, bekleyin sakin birşekilde biraz zaman geçince tekrarlayın kan testini, eczanelerdeki testlerle de moral bozmayın %70 i para tuzağı başka birşey değil o testlerin ...

Merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala yani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi acaba?

Merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala yani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi acaba?

hayırlısı olsun, gebelik var sanırım,
geç döllenme muhtemelen, 2-3 gün arayla aynı saatlerde kan testinizi tekrarlayın minimum 2 ye katlar, sonucu paylaşın lütfen, 40 - 50 lerde doktora gitsenizde folik asit başlayıp gönderir 1500 lerden önce kesin konuşmuyorlar,

Cnm bencede gebelik var deger çok normal 48 saat sonra tekrar kan ver bakalım ins yükselmeye devam eder

Arkadaşlar benim değer cuma günü 38 di. Salı günü yani 4 gün sonra 409 oldu :)) kesin hamileyim artık:)) ama deger cok mu artmısç aklıma takıldı.

Kızlar Bende yarın tekrar kan vercem inş değerim yükselmiştir yani hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…