- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
meehaba arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz? 2 eylulde adetime iki gun kala kanda beta hcg yaptirdim 11,24 cikti. Iki doktora gosterdim cok yeni hamile oldugumu soylediler. Sonra karin agrim basladi adet olmaktan korktum ama olmadim. 4 eylulde tekrar beta hcg yaptirdim. 44,67 Cikti. Bu sefer baska bir doktora gosteedim. Kizdi bagirdi cagirdi. Bu degerler hamile olamaz dedi 50 nin alti gebe degildir hamile falan degilsin dedi. Moralim cok bozuldu. Siz ne dusunuyosunuz. Yarin tekrar test yaptircam artis var mi diye.
meehaba arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz? 2 eylulde adetime iki gun kala kanda beta hcg yaptirdim 11,24 cikti. Iki doktora gosterdim cok yeni hamile oldugumu soylediler. Sonra karin agrim basladi adet olmaktan korktum ama olmadim. 4 eylulde tekrar beta hcg yaptirdim. 44,67 Cikti. Bu sefer baska bir doktora gosteedim. Kizdi bagirdi cagirdi. Bu degerler hamile olamaz dedi 50 nin alti gebe degildir hamile falan degilsin dedi. Moralim cok bozuldu. Siz ne dusunuyosunuz. Yarin tekrar test yaptircam artis var mi diye.
Tebrik ederim :) ne güzel anne adayları çoğalıyor. .. Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin....bugün sonucumda 40.78 çıktı.
hcg 21.65 benimde hamile olabilir miyim? bakan doktor jinekolog değildi net birşey söylemedi
Gunaydin kizlar bisey sorcam yaa iki gun once kan verdim beta hcg 106 cikti ertesi gunu sabah hafif kanamam oldu dr aeadim progestan baslatti kanamam durdu su an hic yok dun verdigim iki gun sonra tekrar kan verdim deger 93 indi dr iki gun sonra tekrar ver dedi geri cikma ihtimali varmi yoksa dusuklemi sonlanacak lutfen cvp atin benim gibi olan varmi
Sagol cnm yaa ins sende bebegini saglikli sihatli kucagina alirsin Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin.cok tesekkur ederimmİnşallah yolunda gider herşey, ilacını iç mutlaka ve mümkünse dinlen bol bol, kan testinide aynı yerde ve aynı saattlerde yaptır, psikolojini de çok etkilemesine izin verme, herşey kafada bitiyor, bende belirsizlik içinde bekliyorum, düşecekmi, dış gebelikmi, normal gebelikmi netleşmedi hiçbirşey, aksi bir durum olsa bile bunun için şu anda müsayit olmayabilir bünyen, birdahaki daha sağlıklı olacaktır, doktor kontrolünde devam et ve iyi şeyler düşünelim iyi olsun herşey....
Moral bozmak yok kesinlikle !!!
Cnm ne yaptin benimde benimde degerim dustu tekrar cikarmiki diye merak ediyodumki senin yazini gordum dr gittinmi ne dedi Allah yardimcin olsun cnmbenden de haberler kötü kızlar moralim çok bozuk sanırım bende dış gebelik geçiriyorum bugün kü son kontrolde doktorum bu kanıya vardı iğne vurup düşürelim dedi ben kabul etmedim çıktım hastaneden başka doktora gitmeyi düşünüyorum oda aynı şeyi söylerse sonlandırıcaz sizi ilk baştan itibaren betahcg değerlerimi yazıyorum. sat 10 temmuz 11 ağustos betahcg 87.33 12 ağustos 3.4 damla kan gerisi yok 13 ağustos betahcg 67.91 15 ağustos betahcg 140.93 yükselişe geçti doktorum gayet iyi bir hafta bekle dedi 23 ağostos aşırı sancı ve biraz kanama betahcg 565.21 alttan ultrason kese gözükmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor25 ağustos lekelenme var betahcg 855.75 yine alttan ultrason ve yine gözükmeyen kese 28 ağustos lekelenme yine devam betahcg 1924 doktorda bende şoktayız umutlandık geç döllenmedir dedik 31 ağustos pazar günü arada 3.4 damla gelen kan arada kahverengi lekelenme 2 eylül yani bugün betahcg 2891.86 doktor artışı beğenmedi 6 bin lerde olması lazımdı dedi ultrasonda yine kese yok hiç bişi yok bu gebeliği iğneyle sonlandıralım dedi dış gebelik kanısına vardı ben iğne vurulmayı kabul etmedim başka doktora daha gidicem sizlerden yorum bekliyorum arkadaşlar ben şimdi napim kararsızım hepinize şimdiden tşk ederim
Kzlar bmmde beta hcgm yavas ilerlyor. Dun 700 du ve kese görüldü. Doktr takip edlm yoksa kurtaj dedi. Canm ck skkn. Iki katna ckmyor ama yuzdr altms ilerlyr. Boyle olup gebelgi devm edn vrmi
benden de haberler kötü kızlar moralim çok bozuk sanırım bende dış gebelik geçiriyorum bugün kü son kontrolde doktorum bu kanıya vardı iğne vurup düşürelim dedi ben kabul etmedim çıktım hastaneden başka doktora gitmeyi düşünüyorum oda aynı şeyi söylerse sonlandırıcaz sizi ilk baştan itibaren betahcg değerlerimi yazıyorum. sat 10 temmuz 11 ağustos betahcg 87.33 12 ağustos 3.4 damla kan gerisi yok 13 ağustos betahcg 67.91 15 ağustos betahcg 140.93 yükselişe geçti doktorum gayet iyi bir hafta bekle dedi 23 ağostos aşırı sancı ve biraz kanama betahcg 565.21 alttan ultrason kese gözükmüyor dış gebelikten şüpheleniliyor25 ağustos lekelenme var betahcg 855.75 yine alttan ultrason ve yine gözükmeyen kese 28 ağustos lekelenme yine devam betahcg 1924 doktorda bende şoktayız umutlandık geç döllenmedir dedik 31 ağustos pazar günü arada 3.4 damla gelen kan arada kahverengi lekelenme 2 eylül yani bugün betahcg 2891.86 doktor artışı beğenmedi 6 bin lerde olması lazımdı dedi ultrasonda yine kese yok hiç bişi yok bu gebeliği iğneyle sonlandıralım dedi dış gebelik kanısına vardı ben iğne vurulmayı kabul etmedim başka doktora daha gidicem sizlerden yorum bekliyorum arkadaşlar ben şimdi napim kararsızım hepinize şimdiden tşk ederim
Kızlar bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dün iğnenin 14.günüydü kan tahlilim 2,30 çıktı yani negatif. Eve geldim bütün gece ağladım yine hüsran tekrar ilaçlar tedavi çok yoruldum artık gelmiyor bebeğimburda okuduğum bazı şeylerde bana ümit oldu benim adetlerim hep 35 - 40 gün arası olur sat 04 ağustos yumurtalamam muhtemelen 22 ağustosa falan denk geldi sizce test için erken midir? bu değer yükselir mi?
Merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala yani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi acaba?
Cnm bencede gebelik var deger çok normal 48 saat sonra tekrar kan ver bakalım ins yükselmeye devam ederMerhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım sonuc 0.100 çıkmıştı adetime 3 gün kala yani bugün testi yeniledim 18.59 çıktı. Bu değer normal mi acaba?
Arkadaşlar benim değer cuma günü 38 di. Salı günü yani 4 gün sonra 409 oldu :)) kesin hamileyim artık:)) ama deger cok mu artmısç aklıma takıldı.
Süper cnm Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sülalede ikiz varmı ikizde olabilirArkadaşlar benim değer cuma günü 38 di. Salı günü yani 4 gün sonra 409 oldu :)) kesin hamileyim artık:)) ama deger cok mu artmısç aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?