Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar 28 agustos ıtıbarı ıle bebegımı kaybettım. fıtıl ıle dusuk yapptrdılar gebelık kesesı 8 haftalık yerıne 4 haftalık gopzukyordu cunku .. ınsalllah sızlerın keyflerı yerındedır bızımkısı sımdlk askıda kaldı (

Cuma günü doktora gittim gelişmeleri yazarım. Siz hamile misiniz? Takip edemedim kendi derdimden..

Ben hamileyim inşallah yani değerler öyle diyor ama yükseliş biraz yavaş ve dengesizdi dış gebelik şüpheside var bu ayın 18 i gibi belli olacak inşallah, bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah hepimiz

Selam kizlar.bizim de bu aralar çocuk düşüncemiz var fakat aklima takilan seyler de var yardimci olun bana da yaa.. Benim adet tarihlerim duzenlidir.gununden 1 gun önce olurum fakat geçen ay Normal olmam gereken tarihten 5 gun erken oldu.bir program var telefonumda ondan yumurtlama tarihine bakarak esimle birliktelik yaşadık.simdi ben adet tarihimi neye göre hesaplayacagim? Yani cts gunu kan testi yaptirsam cikarmi? Son iliskiden 12 gun geçmis oluyor o gün.iki hastane aradim biri 10 gun olmadan yapmayalim dedi diğeri ise gecikme olmadan kan testi yapamayiz dedi offf ne zormus bu dönem((

merhaba,
telefonlardaki programlar ne yazıkkı doğruyu vermiyor her zaman, yumurtlama tarihim benim bildiğimden 5 gün sonraymış mesela...
benimde düzenlidir ama geçen ay 4 gün geç oldu,
(tatil yolculuğu sıcaklar vs. erken yada geç olabiliyor bu aylarda normal yani )

adet tarihini bekle diycem ama bukadar aklına takılmışken duramıyacaksın o kesin... en azından 20 sini bekle bi 10 gün daha geçsin, aile sağlığı merkezleri yapmayabilir ki yapmak zorundalar bu senin isteğin ve senin kararın yapmama gibi bir durum sözkonusu olamaz, adet gününü beklemeden yaptıracaksan git özel bir klinikte kan ver yarım günde alırsın sonucunu,

öncelikle sakin ol ve iyi şeyler düşün, unutma oluşmakta olan bir bebiş var ise kesinlikle etkileniyor her olumsuz halinden o nedenle stres yapmadan sakin sakin geçir bu süreci...

kan testlerini yaptırdınmı ? gebelik planması için doktora gittinmi, folik asit almadıysan başlayabilirsin 400 mg lık olandan ...

Hayir canim hiçbirsey yapmadim ben sürekli kan veririm gerçi esim hepatit tasiyicisiydi igneler falan.oldum .tuttu mu diye test yaptilar bir sorun olmadi şükür kan testinde sıkınti olsaydi o zaman çıkardı sanirim..folik asit almaya baslayacagim ...ama cok zor donem yaa.. Burada adet tarihinden önce idrar testi yapip olumlu sonuc gorenler olmuş ben gecen ay erken oldugum icin ne kadar kaldi onu bilmiyorum:)) erken mi olacak acaba yine yoksa gununde mi olacak? Pufff

Gebelik için canım kan testleri, doktorun yazar verir neler istediğini, bazı değerlere bakılması önemli, mesela bi değer var düşükse eğer ilaç başlıyor normal değerine yükseliyor, düşük yapma riski var mesela o değerin dengesizliği halinde diğerleride vitaminler vs...

Muhtemelen adetin son adet tarihinde olur erken olmaz diye düşünüyorum.. ne zamandı sat ?
Nacizane tavsiyem Eczanelerde satılan testlerede itimat etme, bünyelerde be gebelik oluşumları farklıdır sonuç negatif çıkar üzülürsün durduk yere, biraz daha sabret bu süreçte beslenmene dikkat et stres yapma, asitli içeceklerde uzak dur, eşinle normal hayatınıza devam edin kafanız rahat olsun...
Garanti olan kan testi,,,,
Sonucunu yazarsın mutlaka ...

Kizlar kan sonucum belli oldu ama iki kati degil once 106 sonra 93 simdi 130 anlamadim

Geç döllenme mümkünde,
Sonuçlara görede laboratuvar hatası gibi gözüküyor, aynı yerdemi yaptırdın ? aynı yerde yaptırdıysan, doktoruna bi görün derim gerçi 130 larda net konuşamaz bekliycez diycek büyük ihtimalle,

Ayni yerde yaptirdim cnm dr beklicez haftaya kadar dedi

Merhaba cnm once idrar testi yapsana ben oyle yapmistim gebelik varsa silikte olsa cikabilir

8 ağustos 21.61
10 ağustos 66.7 hcg.
normalde iki günde iki katına çıkması gerekmiyo muydu?

Tam 48 saat sonramı verdin cnm saatlerde önemli ama çok güzel yükselmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada Eylül ayındayız :)
kafam neredeyse :) evt eylü olucakt. 40 saa filan sonrayaptırdm ama fazla yüksememiş mi iki kat olmas erekmiyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…