Ayy olabilir mi acaba ne dersiniz? İkiz olup olmadığı ne zaman nasıl anlaşılır ki?süpermiş :) ikiz olabilirmi acaba :) normalin biraz üstünde artmış...
Babaannem iki defa ikiz dogum yapmış :) heyecanlandım şimdi:)Süper cnm Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sülalede ikiz varmı ikizde olabilir
Ayy olabilir mi acaba ne dersiniz? İkiz olup olmadığı ne zaman nasıl anlaşılır ki?
Ayy olabilir mi acaba ne dersiniz? İkiz olup olmadığı ne zaman nasıl anlaşılır ki?
Cuma günü doktora gittim gelişmeleri yazarım. Siz hamile misiniz? Takip edemedim kendi derdimden..Keseyi görmeleri gerekiyor sanırım ama maşallah değerler öyle gibi, haberlerini bekliyorum :)
Cuma günü doktora gittim gelişmeleri yazarım. Siz hamile misiniz? Takip edemedim kendi derdimden..
Selam kizlar.bizim de bu aralar çocuk düşüncemiz var fakat aklima takilan seyler de.var yardimci.olun bana.da.yaa .. Benim.adet tarihlerim duzenlidir.gununden 1 gun önce olurum fakat geçen ay. Normal olmam gereken tarihten 5 gun erken oldu.bir program var telefonumda ondan yumurtlama tarihine bakarak esimle birliktelik yaşadık.simdi ben adet tarihimi neye göre hesaplayacagim? Yani cts gunu kan testi yaptirsam cikarmi? Son iliskiden 12 gun geçmis oluyor o gün.iki hastane aradim biri 10 gun olmadan yapmayalim dedi diğeri ise gecikme olmadan kan testi yapamayiz dedi offf ne zormus bu dönem((
Hayir canim hiçbirsey yapmadim ben sürekli kan veririm gerçi esim hepatit tasiyicisiydi igneler falan.oldum .tuttu mu diye test yaptilar bir sorun olmadi şükür kan testinde sıkınti olsaydi o zaman çıkardı sanirim..folik asit almaya baslayacagim ...ama cok zor donem yaa.. Burada adet tarihinden önce idrar testi yapip olumlu sonuc gorenler olmuş ben gecen ay erken oldugum icin ne kadar kaldi onu bilmiyorum:)) erken mi olacak acaba yine yoksa gununde mi olacak? Pufff
Kizlar kan sonucum belli oldu ama iki kati degilonce 106 sonra 93 simdi 130 anlamadim
Ayni yerde yaptirdim cnm dr beklicez haftaya kadar dediGeç döllenme mümkünde,
Sonuçlara görede laboratuvar hatası gibi gözüküyor, aynı yerdemi yaptırdın ? aynı yerde yaptırdıysan, doktoruna bi görün derim gerçi 130 larda net konuşamaz bekliycez diycek büyük ihtimalle,
Merhaba cnm once idrar testi yapsana ben oyle yapmistim gebelik varsa silikte olsa cikabilirSelam kizlar.bizim de bu aralar çocuk düşüncemiz var fakat aklima takilan seyler de var yardimci olun bana da yaa.. Benim adet tarihlerim duzenlidir.gununden 1 gun önce olurum fakat geçen ay Normal olmam gereken tarihten 5 gun erken oldu.bir program var telefonumda ondan yumurtlama tarihine bakarak esimle birliktelik yaşadık.simdi ben adet tarihimi neye göre hesaplayacagim? Yani cts gunu kan testi yaptirsam cikarmi? Son iliskiden 12 gun geçmis oluyor o gün.iki hastane aradim biri 10 gun olmadan yapmayalim dedi diğeri ise gecikme olmadan kan testi yapamayiz dedi offf ne zormus bu dönem((
Tam 48 saat sonramı verdin cnm saatlerde önemli ama çok güzel yükselmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada Eylül ayındayız :)8 ağustos 21.61
10 ağustos 66.7 hcg.
normalde iki günde iki katına çıkması gerekmiyo muydu?
kafam neredeyse :) evt eylü olucakt. 40 saa filan sonrayaptırdm ama fazla yüksememiş mi iki kat olmas erekmiyor muydu?Tam 48 saat sonramı verdin cnm saatlerde önemli ama çok güzel yükselmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada Eylül ayındayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?