- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
kafam neredeyse :) evt eylü olucakt. 40 saa filan sonrayaptırdm ama fazla yüksememiş mi iki kat olmas erekmiyor muydu?
Benim de 38 iken 4 gün sonra 409 oldu:)) ben de senin gibi düşünüyorum niye diye:)) burdaki arkadaşlar ikiz olabilir diyo :)) benim tanıdıklarım da ilk zamanlar hızlı yükselir normalde diyo. Oluruna bırakalım en iyisi :))kafam neredeyse :) evt eylü olucakt. 40 saa filan sonrayaptırdm ama fazla yüksememiş mi iki kat olmas erekmiyor muydu?
Dua edelim sağlıklı sıhhatli oluruz inş. Biz de bebişlerimiz de..Ben hamileyim inşallah yani değerler öyle diyor ama yükseliş biraz yavaş ve dengesizdi dış gebelik şüpheside var bu ayın 18 i gibi belli olacak inşallah, bakalım hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah hepimiz
Sagol canım inşşş yaa işte tamamen sıfır cıkınca acaba dedimMerhaba,
1 hafta kadar bekle, geç döllenme ise çıkmayabilir. Bu sürede adet olursan zaten bişey yoktur... 1 hafta 10 gün sonra kan testini tekrarla
Sagol canım inşşş yaa işte tamamen sıfır cıkınca acaba dedim
İnşalaah 2 3 gundur şiddetli ağrılarım vardı adet sancısı gibi ama bugun yok umıtlenmek de ıstemıyorum cok ama elımde ddilBu sürede normal hayatınıza devam edin, beklemeye almayın kendinizi, beslenmene dikkat et, stres yok, asitli içeceklerden uzak dur, 400 mg ilk folik asit almaya başla :)
İnşalaah 2 3 gundur şiddetli ağrılarım vardı adet sancısı gibi ama bugun yok umıtlenmek de ıstemıyorum cok ama elımde ddil
Çok saol desteğine:)Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur moral bozmak yok , bu havalardan vs genelde var bi dengesizlik,,, bukadar niyetine girkten sonra gerisi gelir inşallah ... Folik asite başlayabilirsin ama onda bi sıkıntı yok aksine faydalı olacaktır...
Çok saol desteğine:)
İnşallahhh hayırlı haberlerini bekliyorum cnmmmRica ederim.. İçini ferah tut iyi düşün iyi şeyler olsun...
Benim sat 17 Temmuz'du 19 Ağustos'ta kan testi 9 çıktı 21 Ağustos'da regl oldum, geç döllenme üzerinden gidelim dedik. En son 2 Eylül'de 113 lerdeydik, bu sabah kan verdim tüpü düşürmüşler :/ yarın bidaha kan vericem 2600 - 3000 leri görürsek inşallah süper olacak yoksa dış gebelik şüphemiz var... 18 indede randevum var :/
Neyse iyi geceler sana, güzel haberlerle yazarız inşallah yakın zamanda...
Rica ederim dediğin gibi olsan bile üzülme canını sıkma sana en güzel süprizi yapsın bebeğin :)
merhabaCanimmerak etme
Bence tam 48 saat sonra tekrar kan ver değere bak ona göre söktürücüyü iç derim ama Dr öyle dediyse bilemiyorum ben olsam böyle yaparım cnmm sonucu buraya tekrar yaz merak ettim inş vardırhanımlar merhaba forumu nette araştırırken gördüm benimde tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak ne olur yardım edinaklım çok karıştı benim dün kan tahlilinde beta hcg 5,50 çıktı fakat doktor hanım gebelik falan yok dedi normalde adetim düzensiz doğum kontrol hapı kullanıyordum ama bıraktım bi ay önce adetim de hapın gününe göre 10 gün geçti adet söktürücü antibiyotik ve fitil verdi netten araştırdığım kadarıyla 5,00 üstü pozitif sayılıyor ne yapsam bi kaç gün bekleyip tekrar kan testi mi yaptırsam ne dersiniz
Cnm beklemek gerçekten çok zor belirtiler gebelik var gibi inş vardır cnm 11 gün geçtiyse kanda çıkar insan çok merak ediyo ve zaman geçmiyoooooKizlar günaydın..inşallah hayirli haberlerinizi aliriz..ben de psikolojik midir nedir her bir olayi hamilelige yormaya başladım:)) ama dun aksam akintim gelmeye başladı..size de oldu mu bilmiyorum ama boyle sumuksu gibi ama bir kac damla da süt.gibi bildiğiniz akiskan beyaz..ama kesik degl.bir de belim cok ağrıdı dün aksam.regl olacakmisim gibi hissettm agrilardan..bir de evin ordan geçerken biri galiba kurban kesmis o kokuyu duyunca birden bire ogurmeye basladim..son iliskiden 11 gun gecti acaba etkileri gösterir mi simdiden?? Çok heyecanliym beklemek cok zooooor:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?