Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar dün aksam doktora gittim hatırlarsanız 4 gun önce kan testi yaptırmıştım 36 çıkmıştı.dun aksam yaptırdık 336 cikti ama doktor yine de cok yeterli bulmadi sizce de cok mu düşük bu değer?

Mer

Merhaba canım. Cuma günü gittim kese oluşmuş ama bebeği görmek için erken dedi. 10 gün sonra yine gel dedi. Tahliller de normal çıktı. Sen ne yaptın?

benim durum belirsiz halen...
kan testi takibine girdik yeniden, kese yok gebeliğe dair herhangi bir bulguda yok, değer 1000 üzerinde olmadığı için dış gebelikte denemiyor, kan değerimde yavaş artıyor şu anda normale göre, kan sonuçlarına göre bakılacak duruma, geç döllenme geç yerleşme vs ise zaten şu anda görememek normal ama sabırla bekliycez bir süre daha...
Kanama vardı ama kanama kabul edilmiyor benimki öyle kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olmasını umud ediyorum...
sağlıklı olmayacaksa durmaz zaten vücut her şekilde atar şu süreçte,,,

Umarı
Umarım sağlıklı ilerler gebeliğin. Olumlu düşünmeye çalış. Bence de yerleşme kanaması dır o. Hayırlısı olsun inş.

Kizlar dün aksam doktora gittim hatırlarsanız 4 gun önce kan testi yaptırmıştım 36 çıkmıştı.dun aksam yaptırdık 336 cikti ama doktor yine de cok yeterli bulmadi sizce de cok mu düşük bu değer?
Cnm nasıl yani bu degere Dr azmı dedi anlamadım ??asıl deger yüksek bile çıkmış regl olmamıştım daha demi ne zaman olcan?

hanımlar kan testim bu gün 238,73 çıktı doktor gebelik var dedi haftaya ultasonla bakalım dedi çok mutlu oldum darısı diğer hanımların başına

hanımlar kan testim bu gün 238,73 çıktı doktor gebelik var dedi haftaya ultasonla bakalım dedi çok mutlu oldum darısı diğer hanımların başına
cnm regl günün geçmişmiydi merak ettim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş

cnm regl günün geçmişmiydi merak ettim çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş

evet geçmişti 6 aydır diane 35 kullanıyordum bırakmıştım normalde 2 eylülde regl olmam gerekiyordu ama olmadım adet düzensizliği diye korktum önce ama idrar testinde iki kere silik çizgi çıkmıştı bu günde doktor hanım gebelik var haftaya ultrasonla bakalım dedi çok şükür teşekkür ederim cümleyle beraber inş

Ayy cnm benim degerin super yukseliyo esin ikiz esiyse buyuk ihtimal ikiz geliyo bence ben bile cok merak ediyorum cnm Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin :)

Günaydın lütfen biri bana yardım etsin. sat 17 agustos dün kanda beta Hcg baktırdım 17.97 sizce hamilemiyimmm 3 yıldır bekliyorum tedavi oldum hep negatif sonuç aldım. ilk defa bu ay adetim geçti ve beta Hcg 17.97

günaydın ,

değerin pozitif gözüküyor ama bekle biraz daha, 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte beta hcg baktır, ortalama 2 günde bir ikiye katlaması yada ortalama % 60 artmış olması gerekiyor ... dün baktırdıysan cuma günü 34 lerde çıkması gerekiyor... ona göre gidersin doktora ama doktor 34 de teşhis koymaz, git 10 gün sonra gel der bilgine...

aminnnn :) cumartesi kese görünür mü ki?

sizinki ne kadarlık benimki benim hesabıma göre 2-3 haftalık ama son adet tarihe göre hesaplıyorlar o zaman 6 haftalık çıkıyor bu kadar küçükken kese görünür mü acaba yani 2-3 haftalıkken doktor haftaya bakalım dedi ama bilemedim görünür mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…