Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
Merhaba bayanlar.. Daha önce iki düşük yaşamış biri olarak doktorumun isteğiyle kan testini adet tarihimden önce yaptırdım.. Bazı belirtilerim vardı ve testimin değeri adet tarihimden 4 gün önce 72,8 çıktı.. Haftasonu yaptırdığım için doktoruma yrn ulaşabileceğim bundan önceki gebeliklerimde hep adet tarihimden sonra 1000 üzeri sonuç aldığımdan bu sonuç bana çook düşük geldi.. Bir sorun mu vardır acaba normal bir sonuç mudur?
Canım ben 2 gun önce yaptırdım 113 çıktı deger normal mı bu deger daha doktora gitmedim
Hayır sana yüksek gelmesin ilk haftalar 2 katından fazla arttığı da olabilirmiskızlar hcg m fazla yükseliyor sanki bi bakar mısınız
8 eylül - 21.61
10 eylül - 66.7
13 eylül - 307.52
Cnm bencede degerin gayet normal stres yook hamissin Rabbim Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinMerhaba bayanlar.. Daha önce iki düşük yaşamış biri olarak doktorumun isteğiyle kan testini adet tarihimden önce yaptırdım.. Bazı belirtilerim vardı ve testimin değeri adet tarihimden 4 gün önce 72,8 çıktı.. Haftasonu yaptırdığım için doktoruma yrn ulaşabileceğim bundan önceki gebeliklerimde hep adet tarihimden sonra 1000 üzeri sonuç aldığımdan bu sonuç bana çook düşük geldi.. Bir sorun mu vardır acaba normal bir sonuç mudur?
Deger gayet iyi bence cnm Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etdinCanım ben 2 gun önce yaptırdım 113 çıktı deger normal mı bu deger daha doktora gitmedim
Cnm cizgi varsa gebelik kabul ediliyo ins hamişsindir kan testi yapinca yazardin :)hanımlar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı ama çizgi var yani belli baya ne yapayım şimdi umutlanayım mı hata payı olabilir mi bilemedim
Âmin canım ya :)Deger gayet iyi bence cnm Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etdin
Arkadaslar sonuclariniz masallah cok guzel stres yapip kendinizi yipratmayin.Ben adet tarihimin bir gun oncesinde test yaptim silik cizgi cikmisti, adetimin olmasi gereken gunden bir gun sonra tahlil yaptirdim ve sonuc 54 tu cok sukurki bebegim benimle, insallah sizinkilerde sizinledir. Kendinize cok dikkat edin, agir kaldirmayin, ani hareket yapmayin, en onemlisi stres yapmayin. Insallah bekleyen herkese nasip olur
Cnm bencede degerin gayet normal stres yook hamissin Rabbim Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
eceğim hayırlısıyla rabbim nasip etsin tüm isteyenlereCnm cizgi varsa gebelik kabul ediliyo ins hamişsindir kan testi yapinca yazardin :)
Bugün 25.gün kızlar kan testi yaptırsam acaba çıkar mı çok merak ediyorum
çok erken olursa çıkmıyor kanda da idrar testinde de benimde aşağı yukarı o kadar zaman oldu ama benim kandaki değerim 5,50 çıktı doktor yok dedi ama ben araştırdır 5 sınırmış gebelik testinde de ikinci çizgiyi silik te olsa gördüm yarın kan testi yapılacak bakalım bence biraz daha bekle zira varsa bile hemen çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?