Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım ben 2 gun önce yaptırdım 113 çıktı deger normal mı bu deger daha doktora gitmedim

Arkadaslar sonuclariniz masallah cok guzel stres yapip kendinizi yipratmayin. Ben adet tarihimin bir gun oncesinde test yaptim silik cizgi cikmisti, adetimin olmasi gereken gunden bir gun sonra tahlil yaptirdim ve sonuc 54 tu cok sukurki bebegim benimle, insallah sizinkilerde sizinledir. Kendinize cok dikkat edin, agir kaldirmayin, ani hareket yapmayin, en onemlisi stres yapmayin. Insallah bekleyen herkese nasip olur

Cnm bencede degerin gayet normal stres yook hamissin Rabbim Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

hanımlar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı ama çizgi var yani belli baya ne yapayım şimdi umutlanayım mı hata payı olabilir mi bilemedim
Cnm cizgi varsa gebelik kabul ediliyo ins hamişsindir kan testi yapinca yazardin :)

Cnm bencede degerin gayet normal stres yook hamissin Rabbim Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Cevaplar için sağolun bayanlar.şimdi doktoru da arıcam bakalım.. İnşallah bu sefer olumsuz bir durum olmaz

Cnm cizgi varsa gebelik kabul ediliyo ins hamişsindir kan testi yapinca yazardin :)
eceğim hayırlısıyla rabbim nasip etsin tüm isteyenlere

inş çok teşekkür ederim salı günü tekrar bi test daha yapacağım çarşamba günü kan testi için doktora gid

kızlar yaaaa değerim geri 92 düşmüş çarşamba regl günüm bakalım hayırlısı neyse o olsun cumada dr gitcem

erken olursa çıkmıyor kanda da düşük çıkıyor biraz daha bekle bence benimde o kadar zaman oldu yarın kan testine gidecem gebelik testinde ikinci çizgiyi çok silik gördüm bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…