benim durum belirsiz halen...
kan testi takibine girdik yeniden, kese yok gebeliğe dair herhangi bir bulguda yok, değer 1000 üzerinde olmadığı için dış gebelikte denemiyor, kan değerimde yavaş artıyor şu anda normale göre, kan sonuçlarına göre bakılacak duruma, geç döllenme geç yerleşme vs ise zaten şu anda görememek normal ama sabırla bekliycez bir süre daha...
Kanama vardı ama kanama kabul edilmiyor benimki öyle kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olmasını umud ediyorum...
sağlıklı olmayacaksa durmaz zaten vücut her şekilde atar şu süreçte,,,
Günaydın lütfen biri bana yardım etsin. sat 17 agustos dün kanda beta Hcg baktırdım 17.97 sizce hamilemiyimmm 3 yıldır bekliyorum tedavi oldum hep negatif sonuç aldım. ilk defa bu ay adetim geçti ve beta Hcg 17.97
merhaba sizinkide 4 haftalık galiba keseyi görebildiniz mi benimde haftaya gel dedi doktor ultrason için
benimde adet hesabına göre iki aylık benim hesabıma göre 4-5 haftalık. beta hcg değeri 5000 i geçince kese görünüyor diyolar.internettede 6 haftalık olunca görünür yazıyor.sizinki ne kadarlık benimki benim hesabıma göre 2-3 haftalık ama son adet tarihe göre hesaplıyorlar o zaman 6 haftalık çıkıyor bu kadar küçükken kese görünür mü acaba yani 2-3 haftalıkken doktor haftaya bakalım dedi ama bilemedim görünür mı
Kızlar 25.gün kan verdim 6.60 dı bi gün durdum gene aynı saatte aynı yerde verdim 34.90 iyi mi artış sizce daha reglim geçmedi
SAT 18 ağustos
15 eylül BHCG 183.0
18 eylül bhcg 468.1
Değerler normal mi sizce
Kızlar kan değerim 40 lara indi progestanı bıraktım regl olmayı bekliyorum kimyasal gebelik yaşıyormuşum
sizinki ne kadarlık benimki benim hesabıma göre 2-3 haftalık ama son adet tarihe göre hesaplıyorlar o zaman 6 haftalık çıkıyor bu kadar küçükken kese görünür mü acaba yani 2-3 haftalıkken doktor haftaya bakalım dedi ama bilemedim görünür mı
Merhaba,
Tarihlerimiz çok benzer...
Benimde 2 Eylülde regl olmam gerekiyordu. Silikçizgi çıktı. Kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı. Bu arada Suudi Arabistandayım. Kan testi sonucunda değer vermemişlerdi. Sadece pozitif. Mutluluktan ayrıntıyı sormamıştık. 3 gün önce kanamam başladı. Progestron verdi. Burada doktorlar ultrasonda bakamıyor. Ayrı bir uzman bakıyormuş. Dün uzman karından ultrasonla baktı ve kese görünmüyor dedi.... Son regl tarihime göre 6. Haftadayım ve iki gün önce yani çarşamba günü beta hcg 680 çıktı. Bu akşam tekrar kan testi yaptırıcaz.... Çok üzgünüm... Sizce bebek düşüyor mu???
merhaba
bebek düşüyor dememiz için önceki kan değerlerinizi bilmemiz gerekir önceki değerlerden tutarlı bir şekilde artıyorsa bu iyi demek oluyor sanırım araştırdığım kadarıyla ama önceki değerlerinizden aşağı doğru bi düşür varsa bu da sanırım düşük demek oluyor geçmiş olsun burda da bi hanım aynı ilacı kullanıyordu ona da sorabilirsiniz bu arada çarşamba günün benimde kese görünmedi çok ufak olduğu için görünmüyormuş haftaya çarşamba tekrar gideceğim doktor hanım tekrar bakalım dedi
Bu akşamki kan testinde değerler yarıya düşmüştü. Yani kesin düşük... Hayırlısı dedik. En kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik diliyorum isteyen herkese... Tecrübesi olan arkadaşlar; kan değerleri sıfıra düşerse kürtaja gerek kalmıyor mu? Buralarda çok korkuyorum kürtaj içintecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Hayırlı olsun hamileliğin. Normalde 2 günde bir ikiye kutlaması isteniyor. Artış az görünüyor ama kötü düşünmeyin düşüş olmadıkça korkmayın. İyi düşünün ki iyi olsun.kızlar biri banada yardım etsin 14.de adet olmam gerekti olmadım ve pazartesi 15.de kanda beta hcg ölçtürdük 68 çıktı dün 19.da tekrar ölçtürdük 138 çıktı sizce artışı nasıl 4 günde bu kadar biraz az değil mi doktor çok kötü değil ama düşük haftaya tekrar ölçtüreceğiz sizce nasıl artışı ??
kızlar biri banada yardım etsin 14.de adet olmam gerekti olmadım ve pazartesi 15.de kanda beta hcg ölçtürdük 68 çıktı dün 19.da tekrar ölçtürdük 138 çıktı sizce artışı nasıl 4 günde bu kadar biraz az değil mi doktor çok kötü değil ama düşük haftaya tekrar ölçtüreceğiz sizce nasıl artışı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?