Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba sizinkide 4 haftalık galiba keseyi görebildiniz mi benimde haftaya gel dedi doktor ultrason için

Gebelik var ama yeni 2 günde bir tekrar et cnm

benimde adet hesabına göre iki aylık benim hesabıma göre 4-5 haftalık. beta hcg değeri 5000 i geçince kese görünüyor diyolar.internettede 6 haftalık olunca görünür yazıyor.

Kızlar 25.gün kan verdim 6.60 dı bi gün durdum gene aynı saatte aynı yerde verdim 34.90 iyi mi artış sizce daha reglim geçmedi

Dr ma yazdım cmrtesi tekrar la asıl bundan sonrası önemli dedi ufff içime kurt düştü bekle şimdi cmrtesi gelsin ( geçen ler debi gebelik yaşadım kese gözükmedi tekrar aynısını yaşamaktan korkuyorum (

merhaba kızlar biraz önce yakınlardaki tıp merkezine gittim kan vereyim diye sagolsun ordaki kadın doğumcu dr moralimi çok bozdu gerçi doğruları söyledi ama canım sıkıldı değerin inip çıkması normal değil büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyosun dedi ve progestanı bırakmamı söyledi en son kan sonucuna göre bakacaz eğer yükselme yoksa kendi de sorarak bırakacam .regl günüm geçtide kızlar progestanı kullanırken düşük olcaksa dusermi yoksa progestan düşüşü geciktirirmi sizce

Kızlar kan değerim 40 lara indi progestanı bıraktım regl olmayı bekliyorum kimyasal gebelik yaşıyormuşum

Merhaba,
Tarihlerimiz çok benzer...

Benimde 2 Eylülde regl olmam gerekiyordu. Silikçizgi çıktı. Kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı. Bu arada Suudi Arabistandayım. Kan testi sonucunda değer vermemişlerdi. Sadece pozitif. Mutluluktan ayrıntıyı sormamıştık. 3 gün önce kanamam başladı. Progestron verdi. Burada doktorlar ultrasonda bakamıyor. Ayrı bir uzman bakıyormuş. Dün uzman karından ultrasonla baktı ve kese görünmüyor dedi.... Son regl tarihime göre 6. Haftadayım ve iki gün önce yani çarşamba günü beta hcg 680 çıktı. Bu akşam tekrar kan testi yaptırıcaz.... Çok üzgünüm... Sizce bebek düşüyor mu???

merhaba

bebek düşüyor dememiz için önceki kan değerlerinizi bilmemiz gerekir önceki değerlerden tutarlı bir şekilde artıyorsa bu iyi demek oluyor sanırım araştırdığım kadarıyla ama önceki değerlerinizden aşağı doğru bi düşür varsa bu da sanırım düşük demek oluyor geçmiş olsun burda da bi hanım aynı ilacı kullanıyordu ona da sorabilirsiniz bu arada çarşamba günün benimde kese görünmedi çok ufak olduğu için görünmüyormuş haftaya çarşamba tekrar gideceğim doktor hanım tekrar bakalım dedi

Bu akşamki kan testinde değerler yarıya düşmüştü. Yani kesin düşük... Hayırlısı dedik. En kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik diliyorum isteyen herkese... Tecrübesi olan arkadaşlar; kan değerleri sıfıra düşerse kürtaja gerek kalmıyor mu? Buralarda çok korkuyorum kürtaj için tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

geçmiş olsun doktor kesin düşük dedi mi hayırlısı olsun cümlemizin hakkında

kızlar biri banada yardım etsin 14.de adet olmam gerekti olmadım ve pazartesi 15.de kanda beta hcg ölçtürdük 68 çıktı dün 19.da tekrar ölçtürdük 138 çıktı sizce artışı nasıl 4 günde bu kadar biraz az değil mi doktor çok kötü değil ama düşük haftaya tekrar ölçtüreceğiz sizce nasıl artışı ??

Hayırlı olsun hamileliğin. Normalde 2 günde bir ikiye kutlaması isteniyor. Artış az görünüyor ama kötü düşünmeyin düşüş olmadıkça korkmayın. İyi düşünün ki iyi olsun.

Allah razı olsun iyi düşünüyorum inşallah iyide olacak rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım bekle ... Doktorunun yönlendirdiği güvenilir biyerde test yaptır... Şimdi müsayit değilim.. Yazarım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…