- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
Beklemek istemiyorsan o zaman gebelik testi al yap hemen atma çıkmasa bile bir iki saat sonra bekle varsa çok silik çizgi oluyo bankada haber cnmAyy bilmiyorum gebelik testi alip yapsammi acaba bu defa da hayal kırıklığına ugramak istemiyorumbeklemek de istemiyorum ne yapicam ben yaa (
Ayyy cnm benim cok sevindim testte silikse kanda kesin cikarrr sonuc ne zaman cikiyo guzel haberlerini bekliyoruz cnmmTest yaptim cok silik çizgi cikti:)))) hemen hastaneye kostum kan verdim sonucu bekliyorum dua edin))) cok heyecanlıyım yaaa:)
Amin cnm cok sevindimm darisi tum hamislerekızlar bugün bebişimn kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin
Ayy ben demistimmm cnm cook sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinKızlar kan testi sonucum 36 daha gecikme bile olmadi simdi ben hamile miyim yani:s
amin cnm inşAyy ben demistimmm cnm cook sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Eveeet :) benim de adetime 4 gün kala 38 di sonra yükseldi. Hayırlı ugurlu olsun..Kızlar kan testi sonucum 36 daha gecikme bile olmadi simdi ben hamile miyim yani:s
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı haftada duydun kalp atışını?kızlar bugün bebişimn kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin
7.haftada duydum amin cnm Allah herkeze nasip etsinHayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Kaçıncı haftada duydun kalp atışını?
kızlar hcg m fazla yükseliyor sanki bi bakar mısınız
8 eylül - 21.61
10 eylül - 66.7
13 eylül - 307.52
Çizgi varsa gebelik mutlaka vardır. Hayırlısı olsun..hanımlar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı ama çizgi var yani belli baya ne yapayım şimdi umutlanayım mı hata payı olabilir mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?