Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayy bilmiyorum gebelik testi alip yapsammi acaba bu defa da hayal kırıklığına ugramak istemiyorum beklemek de istemiyorum ne yapicam ben yaa(

Ayy bilmiyorum gebelik testi alip yapsammi acaba bu defa da hayal kırıklığına ugramak istemiyorum beklemek de istemiyorum ne yapicam ben yaa(
Beklemek istemiyorsan o zaman gebelik testi al yap hemen atma çıkmasa bile bir iki saat sonra bekle varsa çok silik çizgi oluyo bankada haber cnm

hanımlar bişey soracağım benim beta hcg değeri 5,50 ama buradaki bazı hanımların 40,50 hatta 1000 olduğu falan yazıyor benimki niye küsüratlı anlamadım

kızlar hcg m fazla yükseliyor sanki bi bakar mısınız
8 eylül - 21.61
10 eylül - 66.7
13 eylül - 307.52

hanımlar dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı ama çizgi var yani belli baya ne yapayım şimdi umutlanayım mı hata payı olabilir mi bilemedim

Merhaba bayanlar.. Daha önce iki düşük yaşamış biri olarak doktorumun isteğiyle kan testini adet tarihimden önce yaptırdım.. Bazı belirtilerim vardı ve testimin değeri adet tarihimden 4 gün önce 72,8 çıktı.. Haftasonu yaptırdığım için doktoruma yrn ulaşabileceğim bundan önceki gebeliklerimde hep adet tarihimden sonra 1000 üzeri sonuç aldığımdan bu sonuç bana çook düşük geldi.. Bir sorun mu vardır acaba normal bir sonuç mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…