Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım değerlerim 1.19 çıktı sizce hamilemiyim yardım ltfn

Mrb kizlar ben bu ay serephone adli yumurta gelistirici ilaci kullandım ve adetten tam bi hafta once kahverengi lekelenmeler basladi kan testi yaptirdim ancak sonic negatif 1.20 cikti. Tabi oda tam bi hafta onceydi. Lekelenme hala devam ediyo adetime de 2 gun var daha. Kesin gebelik yok mudur yoksa cok mu erken test yaptirdim bilemedim

Biraz uzun olacak ama mutlaka okuyun 4 ay önce ilacı bıraktım ve bir türlü hamile kalamıyodum geçen ay kesin dedim çünkü adet gecikmesi mide bulantısı kasık ağrısı ve bütün hamilelik belirtileri vardı 2 defa kanda 15 defa evde yaptım çıkmadı geç döllenme dedim kesin var dedim 1 hafta sonra hastalandım bu ay kendime söz verdim Son güne kadar hiç bir şekilde hiç test yapmıycam diye ve gayet rahatım incir ve havuç suyunu deneyrcektim üşendim sadece 1defa yumurta çatlayacağı tarihte soğan suyu içtim bide havuçla inciri içtim sadece 1defa yumurtlama günüm 5 -15 arasında ilişki sayım 4 defa sadece ama inanın çocuk niyetiyle yapmadım hiç onu düşünmedim gayet rahatım bu ay 24 eylülde olmam lazımdı hiç bir şekilde belirti yoktu ve ayın 23 yaptım çok net bi şekilde çıktı demem o ki ne kadar stres yaparsanız o kadar olmaz Allah herkese hayırlı evlatlar nasipetsin

cnm çok sevindim süper Bi haber Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok doğru stres ve varmı yokmular çok etkiliyo inş isteyen herkesin bebişi olur :)

arkadaşlar ben az önce idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.miratech marka test erken gösterenlerden.
yarın kan vermeyi düşünüyorum da kan için kadın doğuma gidince doktor muayene ediyor mu acaba?

canım 2 günde değerin düzenli olarak ikiye katlanıyosa normal bi gebelik
Ben son adet tarihimden 14 gun sonra iliskiden 6 gun sonra yaptirdim kan testi. Baska bi sikayet icin gittim ona da bakti <1.20 cikti. Yani varsa da artik daha rahme yerlesmedigi icin cikmaz zaten. 5 gun sonra tekrar yaptirsam cikar mi acaba (son adeimin ilk gununden 20 gun iliskiden 10 gun sonra). Yani en azindan artisi gorebilir miyim ki

Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben daha kan tahlili bile yaptırmadım bugün kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah hiç bi sorun olmadan duyarız

Kadın doğuma gitmene gerek yok acildende isteyebiliyolar k.doğuma gidersen çok küçük olursa muayene etmez bildiğim kadarıyla

Degerim 15.34den 2.95e dusmus adetim 4 gun gecikti anlamiorum ben bu isi ya

cnm bence adet tarihini bekle sabır sabır sabır inş iyi haberler alırsın cnm ama sabredemezsen ilişkiden 10 12 gün sonra kanda çıkma ihtimali varmış o zaman 5 gün sonra Bi kan ver bakalım inş hamişsindir

kızlar yetişin deliricem 51.46 beta hcg değeri diyor ne anlamalıyım iş yerinden çıkamıyorum
hayırlı olsun bu değer hamile olduğunu gösteriyor 2 gün sonra tekrar ölçtür 2 ye katlaması lazım.
benim ilk 29,01 çıktı sonraki 103,3 doktor 4-4,5 haftalık hamilesin dedi.bhcg 10 ve üzeri pozitif oluyor

Arkadaşlar yeni hastaneden geldim dün kan tesi yaptırmıştım 55.0 çıktı pozitif dediler ama şimdi kese görünmedi doktor geç Döllenme olabilir dedi de böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…