Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

CANIM AZ ÖNCE PEMB
EMSİ SONRA ÇAMURUMSU AKINTIM OLDU ŞİMDİ İSE KIRMIZILAŞTI NE YAPAYIMMM

BU DURUMU YAŞADIN MI BEN TÜM AİLEME HABER VERMİŞTİM NASIL SEVİNDİLER AMA

Arkadaşlar yeni hastaneden geldim dün kan tesi yaptırmıştım 55.0 çıktı pozitif dediler ama şimdi kese görünmedi doktor geç Döllenme olabilir dedi de böyle bir durum yaşayan var mı?
daha yeni olduğu için görünmez benim 19 eylüdeki bhcg değerim 103,3 tü doktor ultrasonda baktı rahimde yatacağı yeri oluşturmuş dedi 2 ekime randevu verdi o zaman göreceğim inşallah.biraz bekle değerin yükselmesi lazım

Anladım canım rabbim bizden ayırmasın inş isteyen herkese nasip etsin..

Aşağı tarafa Bebeğin muhtemel doğacağı tarihi nasıl eklediniz ben bulmamadım da?

I
cnm hayırlısı olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın arkası sağlıklı bir gebelik olurmuş,inş öyle olur hemen hamiş kalırız
ins canim inss valla ne kadar cok istersek o kadar aksilik oluo oluruna birakalim dioz onuda yapamioz hayirlisi bakalim

hanımlar bugün ultrasona gittim doktor hanım kese gelişimi ve bebek gelişimi güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışları net duyulur dedi bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğiz hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben daha kan tahlili bile yaptırmadım bugün kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah hiç bi sorun olmadan duyarız
maşallah inşalah duyabilirsiniz o güzel sesi ben daha kesesini bile göremedim bnm değerim 970.06 çıkmıştı 2 gün önce dr bayramdan sonra gelin dedi sanırım 1-1.5 hafta kadar bekleyeceğim ben ..

selam herkese aranıza yeni katıldım sat 3 eylül dün yani 30 eylül de beta hcg 20,8 çıktı mide bulantısı koku hassasiyeti kasık ağrısı göğüs ağrısı var ama çok korkuyorum neden anlamadım sevinemiyorum değilsem diye

şuan pozitif gibi yarın tekrar ölçtür 2 ye katlarsa hamilesindir rahat rahat sevin
benim 29,01 çıktı ilk pozitif dedi doktor.ikincide 103,3 çıktı.

selam, benimde sat 3 eylüldü. bu pazartesi kan verdim 89,9 cıktı. adet günüm bugün normalde, 20-8 cıktıysa hamilesindir, bana göre biraz daha geç hamile kalmıssındır. doktor bana 3- 3,5 haftalık var dedi, demekki senin de 2 haftalık falan. bence 2 gün sonra tekrar et testi. bak bakalım artıyor mu değer

Vallhi sabredemiyor insan. Ben bundan 4 yul once hamile kalmistim hem de geri cekilmisti esim nasil oldu anlamadik ama aldirdim. 4 yildan sonra ilk kez bu ay korunmadik yaşım kücük 24 yasindayim cabuk kalirim diye dusundum ama insan forumlari okuyunca stres oluyo. Bu kadar isteyecegimi dusunmezdim yumurtlama tarihim 20-28 arasiydi bu arada 4 kere denedik. Niyetim bayramdan once belli olmasiydi ama olmayacak galiba cunku ne kadar takarsan olmuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…