- 29 Şubat 2012
- 86
- 21
- 298
EMSİ SONRA ÇAMURUMSU AKINTIM OLDU ŞİMDİ İSE KIRMIZILAŞTI NE YAPAYIMMMhayırlı olsun bu değer hamile olduğunu gösteriyor2 gün sonra tekrar ölçtür 2 ye katlaması lazım.
benim ilk 29,01 çıktı sonraki 103,3 doktor 4-4,5 haftalık hamilesin dedi.bhcg 10 ve üzeri pozitif oluyor
hayırlı olsun bu değer hamile olduğunu gösteriyor2 gün sonra tekrar ölçtür 2 ye katlaması lazım.
benim ilk 29,01 çıktı sonraki 103,3 doktor 4-4,5 haftalık hamilesin dedi.bhcg 10 ve üzeri pozitif oluyor
canım doktora git bence bana doktorum aşırı ağrı ya da kanama olursa randevuyu bekleme hemen gel demişti.CANIM AZ ÖNCE PEMB
EMSİ SONRA ÇAMURUMSU AKINTIM OLDU ŞİMDİ İSE KIRMIZILAŞTI NE YAPAYIMMM
yok bende hiç kanama olmadıBU DURUMU YAŞADIN MI BEN TÜM AİLEME HABER VERMİŞTİM NASIL SEVİNDİLER AMA
daha yeni olduğu için görünmez benim 19 eylüdeki bhcg değerim 103,3 tü doktor ultrasonda baktı rahimde yatacağı yeri oluşturmuş dedi 2 ekime randevu verdi o zaman göreceğim inşallah.biraz bekle değerin yükselmesi lazımArkadaşlar yeni hastaneden geldim dün kan tesi yaptırmıştım 55.0 çıktı pozitif dediler ama şimdi kese görünmedi doktor geç Döllenme olabilir dedi de böyle bir durum yaşayan var mı?
Anladım canım rabbim bizden ayırmasın inş isteyen herkese nasip etsin..daha yeni olduğu için görünmez benim 19 eylüdeki bhcg değerim 103,3 tü doktor ultrasonda baktı rahimde yatacağı yeri oluşturmuş dedi 2 ekime randevu verdi o zaman göreceğim inşallah.biraz bekle değerin yükselmesi lazım
Aşağı tarafa Bebeğin muhtemel doğacağı tarihi nasıl eklediniz ben bulmamadım da?daha yeni olduğu için görünmez benim 19 eylüdeki bhcg değerim 103,3 tü doktor ultrasonda baktı rahimde yatacağı yeri oluşturmuş dedi 2 ekime randevu verdi o zaman göreceğim inşallah.biraz bekle değerin yükselmesi lazım
amin canım inşallahAnladım canım rabbim bizden ayırmasın inş isteyen herkese nasip etsin..
kişisel bilgilerin kısmında var hamilelik takvimi diye benimkinde hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın kısmına tıkla yönlendiriyor zatenAşağı tarafa Bebeğin muhtemel doğacağı tarihi nasıl eklediniz ben bulmamadım da?
Teşekkürler buldumkişisel bilgilerin kısmında var hamilelik takvimi diye benimkinde hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın kısmına tıkla yönlendiriyor zaten
cnm hayırlısı olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın arkası sağlıklı bir gebelik olurmuş,inş öyle olur hemen hamiş kalırızKanamam oldu canim iki gundur sancim var parca düsüyo kimyasal gebelik dedi doktor
ins canim inss valla ne kadar cok istersek o kadar aksilik oluo oluruna birakalim dioz onuda yapamioz hayirlisi bakalimcnm hayırlısı olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın arkası sağlıklı bir gebelik olurmuş,inş öyle olur hemen hamiş kalırız
maşallah inşalah duyabilirsiniz o güzel sesi ben daha kesesini bile göremedim bnm değerim 970.06 çıkmıştı 2 gün önce dr bayramdan sonra gelin dedi sanırım 1-1.5 hafta kadar bekleyeceğim ben ..Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben daha kan tahlili bile yaptırmadım bugün kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah hiç bi sorun olmadan duyarız
şuan pozitif gibi yarın tekrar ölçtür 2 ye katlarsa hamilesindir rahat rahat sevinselam herkese aranıza yeni katıldım sat 3 eylül dün yani 30 eylül de beta hcg 20,8 çıktı mide bulantısı koku hassasiyeti kasık ağrısı göğüs ağrısı var ama çok korkuyorum neden anlamadım sevinemiyorum değilsem diye
sağol cnm inş dediğin gibi olur allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinşuan pozitif gibi yarın tekrar ölçtür 2 ye katlarsa hamilesindir rahat rahat sevin
benim 29,01 çıktı ilk pozitif dedi doktor.ikincide 103,3 çıktı.
rica ederim canımsağol cnm inş dediğin gibi olur allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
selam, benimde sat 3 eylüldü. bu pazartesi kan verdim 89,9 cıktı. adet günüm bugün normalde, 20-8 cıktıysa hamilesindir, bana göre biraz daha geç hamile kalmıssındır. doktor bana 3- 3,5 haftalık var dedi, demekki senin de 2 haftalık falan. bence 2 gün sonra tekrar et testi. bak bakalım artıyor mu değerselam herkese aranıza yeni katıldım sat 3 eylül dün yani 30 eylül de beta hcg 20,8 çıktı mide bulantısı koku hassasiyeti kasık ağrısı göğüs ağrısı var ama çok korkuyorum neden anlamadım sevinemiyorum değilsem diye
Vallhi sabredemiyor insan. Ben bundan 4 yul once hamile kalmistim hem de geri cekilmisti esim nasil oldu anlamadik ama aldirdim. 4 yildan sonra ilk kez bu ay korunmadik yaşım kücük 24 yasindayim cabuk kalirim diye dusundum ama insan forumlari okuyunca stres oluyo. Bu kadar isteyecegimi dusunmezdim yumurtlama tarihim 20-28 arasiydi bu arada 4 kere denedik. Niyetim bayramdan once belli olmasiydi ama olmayacak galiba cunku ne kadar takarsan olmuyomuscnm bence adet tarihini bekle sabır sabır sabır inş iyi haberler alırsın cnm ama sabredemezsen ilişkiden 10 12 gün sonra kanda çıkma ihtimali varmış o zaman 5 gün sonra Bi kan ver bakalım inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?