Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yumurtlamanin uzerinden asagi yukari 12 gub gecmis oluyor normal bence. Sonucta insanlar genelde adeti geciktikten sonra test yaptiklari icin degerleri seninkine gore yuksek

Sagol cnm cevabın icin ben de cozemedim, ya , sevindem mi üzülsem mi bilemedim, inş pozitifirr

Sagol cnm cevabın icin ben de cozemedim, ya , sevindem mi üzülsem mi bilemedim, inş pozitifirr
rica ederim benim ilk 17 eylülde 29,01 çıktı sonra 19 eylülde 103,3 çıktı pozitif demişti doktor bugün kontrole gitcem
seninki daha yüksek pozitif bence olumlu düşünelim olumlu olsun hayırlı olsun hamileliğin

Cok tesekkurler senin de hayırlı olsun, olumlu cevabınla içime su serptin...folik asit verdiler mi sana , kullanıyormusun, cok da gerekli mi bilemedim, ben bebek düşündüğümüzü soylediğimde doktorum sorgusul sualsiz baslattı beni gunde 1 ad..

tşk ederim. ben hamile kalmadan 15 gün önce kullanmaya başladım hamileliği öğrendiğimde doktor elevit diye bi vitamin ilacı var onuda verdi ikisini de kullan dedi.folik asit bebek için çok faydalıymış kullan bir şey olmaz.

Tamam canım cok sagol, adetimin geciktiği 4. Gundeyim henuz, zaman ilerleyince kontrole gidecegim.. Bu testi de gecıkmenın 2. Gununde yaptırdım..bakalım her sey allahtan, saglıkla inş.

bugün kan verdim saat 15:30 da çıkacam benim için dua edin kızlar allahtan hayırlısı gelsin hepimiz için

Evet hamilesin, iyi bir sonuc hem de.. ordaki negatif senin degerin icin degil. 4ten kucuk deger negatiftir diyor.. sen ortalama 3- 3,5 haftalik hamile olmalisin..

Cok tsk ederim, senin de yeni sanırım dogru mu, cok tebrık ederim, doktorumla konusabıldım sonunda, keseyi gorebilmek icin biraz zaman gectıkten sonra cagırdı, bu donemde nelere dıkkat etmelıyız, cok yormamalıyız kendımızı sanırsam

Evet benimde 4 haftalik yaklasik.. bugun test yaptirdim 422 cikti.. haftaya carsamba keseyi gormeye gidecegim. Umarim bir sorun olmaz.. beslenmene dikkat et simdiden, bir de egzersizlere basla, hafif spor yap.. buarada en bayramda annebabalara soyleyim diyordum ama doktor bence keseyi gormeyi bekle dedi. Okadarda heveslenmistim ama yine de soyleyecegim ssnirim..

Seninle aynı durumdayızz. Ama ben anneme soledim ,durmadım napıyım. Kayınvalidelere soylemek ıcın keseyı bekleyelim diyorum da eşim heyecan yapıyor illa söyle diye..mumkun oldugunda olumlu dusunmeye calısıyorum, kafama takmamaya calısıyorum ne olcak , kese gorunecek mi va. Diye.. Allah ınsallah saglıkla nasib eder ikimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…