Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben de annemlere ve kayinvalidemlere soylemeyi dusunuyorum,, ama kimseye soylemeyin simdilik dicem, kese gorununce soyleyebilirsiniz dicem, sabretsinler biraz :)olumsuz bisey olursa da uzuntumu paylasirlar..sonucta onlar ailemiz..

Ben de annemlere ve kayinvalidemlere soylemeyi dusunuyorum,, ama kimseye soylemeyin simdilik dicem, kese gorununce soyleyebilirsiniz dicem, sabretsinler biraz :)olumsuz bisey olursa da uzuntumu paylasirlar..sonucta onlar ailemiz..

Kesinlikle oyle , sana katılıyorum.. Beslenme olarak da bol su içmeye calısıp bır de yumurta , badem falan yiyorum

Biraz önce aldım sonucu ve 53,98 olmuş artmış ama hala korkuyorum yarın tekrar yaptıracam

Sat 3 Eylül cnm bat den 1 gün sonra neden senin kaçtı

Tamam gayet iyi, doktorum dusunme ve stres yapma demişti. cok başında cok erken daha..gonlunu ferah tut ama stres yapma derken de bir yandan Stres yapmamamız mumkun mu..olumlu dusunelim olumlu olsun... Ben de bunu uygulamaya calısıyorum..stres hormonu iyi gelmiyormus.vucut ısın nasıl, o da ne kadar yuksek seyrederse okadar iyiymiş diye duydum.

Mrb aranızda yeniyim dün kan testi yaptırdım adetime 5 gün vardı sonuç 5.7 cıktı Dayanamayıp bugun tekrar test yaptırdım sonuç 8.19 sizce hamile miyim?

sat 11 eylül ilişki 17-20-22-25-28 eylül bugün kan testi yaptırmaya gidiyim miiii????
Acil yardım ona göre çıkıcam evden

Arkadaslar adetim gecmedi henuz ama beta hcg 45.4 cikti normal mi sizce

Arkadaslar adetim gecmedi henuz ama beta hcg 45.4 cikti normal mi sizce

Adetin henuz gecmedıgı ıcın bence normal cnm. Ben geçince yaptırmıstım 300lerde cıkmıstı
Asıl deger artışı adet gecince oluyor, inş katlanarak artar seninki de

4-5 haftalık arkadaslar , uykunuzda artma yaşıyor musunuz, buldugum koltukta uyuyorum valla , sizde durum nee

Es

Bugun tekrar kan vermeye gidicez ins artis wardir kasik grilarim dewam ediyor. Ve merak ettigim bisey war umarim soruyu anlanack sekilde sorabilirim.
Simdi benm adetm 28 gunde bir olur yani gecen ayin 7 sinde oldum bu ayin 5 inde olmam gerekiyordu. Fakat hastanedeki doktorlar gebelik durumunda adeti 30 gunde hi hesapliyolarmis yani onlara gore benim adetim gecen ayin 7 si oldugu gibi bu ayinda 7 si olark hesapliyolarms umarm anlatabilmisimdir bugunde bgunde ayin 6si olduguna gore benim adetime 1 gun mu var yoksa 1 gun gecmis mi. Ayni matematik sorusu gibi oldu kusura bakmaaa :) :) :)

Bilemedim ki, duymamıstım böyle bırsey , ama sen normalde onceki aylarda hangi gunde yani kacıncı gunde goruyorduysan bence ona gore hesaplamalısın, yani beklenen gunun normal şartlarda ne idiyse onu geçince anlarsın, sen 30 gunu fln düşünme bence..sen evde test yaptın mı, ne cıktı...

Bencede dedigin gibi ypiyim :) Ewet cnm ewde 2 tane yaptm ikiside pozitif.

Arkadaslar adet günüm 2gün geçti kan tahlili yaptirdim sonuc1.20yani negatif yaptirali3 gun oluyor adet olmadim psikolojikde olabilir hamileyim gibi hissediyorum acaba tahlil yanlis olabilir mi?

Arkadaslar adet günüm 2gün geçti kan tahlili yaptirdim sonuc1.20yani negatif yaptirali3 gun oluyor adet olmadim psikolojikde olabilir hamileyim gibi hissediyorum acaba tahlil yanlis olabilir mi?

Psikolojik de olabilir ama evde test yap bence, erken testlerden al, o değer kucukse bıle belli ediyor.

Merhaba ,
Nacizane tavsiyem bir süre bekle on gün kadar geçsin adet olmazsan yaparsın ne gerekiyorsa... Şu anda testler vs üzme kendini ...

20 negatif olmuyr ki bildigm kadaryla 5 in ustu pozitif duye biliyorum yanlismiyim. Ben 44 le ogrendm hamile oldugumu 3 gun sonra test yaptrdim tekrar 164 e cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…