- 28 Eylül 2011
- 108
- 24
- 48
Ben de annemlere ve kayinvalidemlere soylemeyi dusunuyorum,, ama kimseye soylemeyin simdilik dicem, kese gorununce soyleyebilirsiniz dicem, sabretsinler biraz :)olumsuz bisey olursa da uzuntumu paylasirlar..sonucta onlar ailemiz..Seninle aynı durumdayızz. Ama ben anneme soledim ,durmadım napıyım. Kayınvalidelere soylemek ıcın keseyı bekleyelim diyorum da eşim heyecan yapıyor illa söyle diye..mumkun oldugunda olumlu dusunmeye calısıyorum, kafama takmamaya calısıyorum ne olcak , kese gorunecek mi va. Diye.. Allah ınsallah saglıkla nasib eder ikimize de
Ben de annemlere ve kayinvalidemlere soylemeyi dusunuyorum,, ama kimseye soylemeyin simdilik dicem, kese gorununce soyleyebilirsiniz dicem, sabretsinler biraz :)olumsuz bisey olursa da uzuntumu paylasirlar..sonucta onlar ailemiz..
Biraz önce aldım sonucu ve 53,98 olmuş artmış ama hala korkuyorum yarın tekrar yaptıracaminş hayırlı haber verirsin cnm heyecanla bekliyoruz :)
Sat 3 Eylül cnm bat den 1 gün sonra neden senin kaçtıCanım pardon sen bu sonucu , adet olman gereken kacıncı gunde aldın,
Biraz önce aldım sonucu ve 53,98 olmuş artmış ama hala korkuyorum yarın tekrar yaptıracam
Sat 3 Eylül cnm bat den 1 gün sonra neden senin kaçtı
Arkadaslar adetim gecmedi henuz ama beta hcg 45.4 cikti normal mi sizce
Adetin henuz gecmedıgı ıcın bence normal cnm. Ben geçince yaptırmıstım 300lerde cıkmıstı
Asıl deger artışı adet gecince oluyor, inş katlanarak artar seninki de
4-5 haftalık arkadaslar , uykunuzda artma yaşıyor musunuz, buldugum koltukta uyuyorum valla , sizde durum nee
Es
Bugun tekrar kan vermeye gidicez ins artis wardir kasik grilarim dewam ediyor. Ve merak ettigim bisey war umarim soruyu anlanack sekilde sorabilirim.
Simdi benm adetm 28 gunde bir olur yani gecen ayin 7 sinde oldum bu ayin 5 inde olmam gerekiyordu. Fakat hastanedeki doktorlar gebelik durumunda adeti 30 gunde hi hesapliyolarmis yani onlara gore benim adetim gecen ayin 7 si oldugu gibi bu ayinda 7 si olark hesapliyolarms umarm anlatabilmisimdir bugunde bgunde ayin 6si olduguna gore benim adetime 1 gun mu var yoksa 1 gun gecmis mi. Ayni matematik sorusu gibi oldu kusura bakmaaa :) :) :)
Bilemedim ki, duymamıstım böyle bırsey , ama sen normalde onceki aylarda hangi gunde yani kacıncı gunde goruyorduysan bence ona gore hesaplamalısın, yani beklenen gunun normal şartlarda ne idiyse onu geçince anlarsın, sen 30 gunu fln düşünme bence..sen evde test yaptın mı, ne cıktı...
Arkadaslar adet günüm 2gün geçti kan tahlili yaptirdim sonuc1.20yani negatif yaptirali3 gun oluyor adet olmadim psikolojikde olabilir hamileyim gibi hissediyorum acaba tahlil yanlis olabilir mi?
Arkadaslar adet günüm 2gün geçti kan tahlili yaptirdim sonuc1.20yani negatif yaptirali3 gun oluyor adet olmadim psikolojikde olabilir hamileyim gibi hissediyorum acaba tahlil yanlis olabilir mi?
20 negatif olmuyr ki bildigm kadaryla 5 in ustu pozitif duye biliyorum yanlismiyim. Ben 44 le ogrendm hamile oldugumu 3 gun sonra test yaptrdim tekrar 164 e ciktiArkadaslar adet günüm 2gün geçti kan tahlili yaptirdim sonuc1.20yani negatif yaptirali3 gun oluyor adet olmadim psikolojikde olabilir hamileyim gibi hissediyorum acaba tahlil yanlis olabilir mi?
20 negatif olmuyr ki bildigm kadaryla 5 in ustu pozitif duye biliyorum yanlismiyim. Ben 44 le ogrendm hamile oldugumu 3 gun sonra test yaptrdim tekrar 164 e cikti
Pardon ben sadece 20 sandmBüşracım merhaba,
1.20 yazmış arkadaş ...
Evet 5 in üstü pozitif kabul ediliyor.
Bakın kağıtta tam olarak böyle yaziyor<1.20 mlU/ml negative <5.0 tam olarak bu şekilde yazıyor ve şuan adetim tam bir hafta geciktiBüşracım merhaba,
1.20 yazmış arkadaş ...
Evet 5 in üstü pozitif kabul ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?