Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba ,
Nacizane tavsiyem bir süre bekle on gün kadar geçsin adet olmazsan yaparsın ne gerekiyorsa... Şu anda testler vs üzme kendini ...
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim 28yaşındayım ve iki çocuğum var üzülmekten değil sadece çok merak ediyorum bugün adetim geçeli 1hafta oldu evet sanırım dediğin gibi yapmalıyım:)

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim 28yaşındayım ve iki çocuğum var üzülmekten değil sadece çok merak ediyorum bugün adetim geçeli 1hafta oldu evet sanırım dediğin gibi yapmalıyım:)

Bir de vucut ısını kontrol et cnm bence, yuksek gıdıyorsa hamilelik olabilşr

merhaba kızlar arkadaşım üye olmadığı için onun adına size bir soru soracağım.
şimdi arkadaşım adet olmasına bir hafta var bthcg yaptırdı 2,8 çıktı sizce hamile olabilirmi
buarada evde idrar testi yaptık pozitif çıktı kafamız karıştı iyce

İdrarda yokken pozitif çıkmaz ama varken negatif çıkabiliyor bence hamiledir

Ilk degerim 44.1 di 3 gun sonra tekrar yaptirdim beta hcg 164 cikti bugun yine 3 gun gecti ama yaptirmadim tekrar. Tahminen kac hftaliktir ikidebir kan wermek istemiyorm cunku bebege giden kan azaliyor. Ama cok sbirsizlaniyorm. Kasik ve karin agrim war birde karnimda asiri siskinlik war ve nefes alis verisim cok degisti baska belirtim yok normal mi bu. Yoksa cok mu erken bu belirtiler.

Sat neydi senin canım, ona göre haftayı bulursun , bence degerlerine gore baya hamilesin işte, artış da olmus , tebrikler

Şuan dışardayım cnm eve gidince ilk işim bakmak olacak:)
Ateşölçerin pili bitmişdedigim gibi asiri usuyorum fakat soguk bisey ictgmde icimin yandigini hissedyrm arasira kasik agrilarm oluyo aksamlari kisa sureli mide bulantm oluyor bide herseye aglayasim geliyor ama dedigim gibi bunlarin hepsi psikolojikde olabilirbuarada evde camasir suyu testi yaptim fokurduyo kafayi yemeden ya adet olsam yada artik ogrensem

Kızlar sat 2 eylul
Betahcg 30eylul 300
10ekim 14700
Valla olması gerekenden fazla mı artış var nedir ben anlamadım

Kizlar size bisey sorucam bat 14-15 ekim yumos dönemlerinde denememiz olmuştu gece tuvalete ccikmalar başladı son günlerde hamilelimle beraber iğneye başlanan gerekiyor sizce kan testi yaptirayim mi erken öğrenmek adina cikar mi 3-4 gün kala

Geçmesini beklemek en doğrusu kesin sonuç olur ve şüphe duymazsin ben adetim iki gün gecikince yaptirdim negatif cikti bugun 11.günde adet oldum ve inanki bu 11gün her an düşünmekten başım agriyodu benim gibi sabirsiz olma ve bekle derim tabii bu bnm fikrim cnm sen bilirsin yinede

Kizlar benim SAT 5 eylül 7 ekimde idrar testinde silik çizgi cikti 9 ekimde beta yaptirdik sadece 175 fikri Dr çok düşük dedi bi hafta sonra tekrarini istedi çok mu düşük anladigim kadarıyla 5haftalik gebelikte 1000 alti yok gibi benim asidi düşük degerler

Kizlar bilgisi olan cevap verebilirmi benim iki seneden sonra cok sukur gebeligimo olustu simdilik 7 haftalik hamileyim benim ogrenmek istegim ben ilk kan testi yaptigimda 158 cikmisti ve 5 gun gecmisti 10 gun sonra 4500 oldu ikiz olma ihtimali varmi keseyi gorduk ama tek acaba bu degerlerde ikizi olan varmi 10 gun sonra bir daha gidecem aama o zamana kadarda beklemek zor zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…