Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ben de bi şey danışıcam, bugün itibariyle adetim 7 gün geçti. Kan verdim. Beta HCG 1.20 çıktı. Doktor negatif dedi ama, daha önceki kanlarım hep 0.01 çıkıyodu. İlk kez 1.20 olunca umutlandım. Sizce yükselme ihtimali çok mu düşük?

Meraba kizlar ben ayin 5inde catlama ignesi oldum bugun igneden sonraki 11.gun kan testim 2.83 cikti. Kesinles negatif mi acaba. Daha adetime 4-5 gun var. Doktor dusuk cikmis degerin 5in alti negatiftir ama degerinin yukselmesi yuzde 15 sans dedi.adet gunu tekrar yaptir bakalim kac cikicak dedi. Degeri boyle olup yukselen var mi

Cnm bnmde 1.20 cikti negatif maalesef Allah hayirlisiyla gönlüne göre versin insallah

Merhaba

Ben bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım.
<1.20 çıktı.
Üzüldüm tabi. Ilıski üzerinden 6 gün geçmişti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çarşamba günkü beta HCG 27 dünkü 33 bugün bi daha yaptirdim bekliyorum bat bugün dusuk geldi bana farklı hastanelerde yapildi ondan fark eder mi bi de bazi arkadaşlar asil artis adet tarihinden sonra oluyor demiş bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi

Peki aranizda adeti hep 6.7 gün sürüp de 2gün adet olan var mı,bnm bu ay ilk defa öyle oldu
D kontrol hapı kullandığım beri ve kürtaj yaptti
rdigimdan beri iyani 1 yıldır. Bu ay dk hapıni bıraktım bakalım. polikistikoverim var ondan olabilir dedi Dr ve tiroid hastasıyım . 2 gün yogun olursa sorun olmaz demişti Dr um.ama benim günde bir kere kanama oluyo ertesi günde biraz uçüncü güne hic gelmiyor.bu ay resmini çektim dr istemişti. Bu ay doğum kontrol hapı olmadan adet olmazsa doktora gideceğim . Inşallah hamileyimdir de bunun için giderim doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…