Cnm bnmde 1.20 cikti negatif maalesef Allah hayirlisiyla gönlüne göre versin insallahKızlar ben de bi şey danışıcam, bugün itibariyle adetim 7 gün geçti. Kan verdim. Beta HCG 1.20 çıktı. Doktor negatif dedi ama, daha önceki kanlarım hep 0.01 çıkıyodu. İlk kez 1.20 olunca umutlandım. Sizce yükselme ihtimali çok mu düşük?
Cnm bnmde 1.20 cikti negatif maalesef Allah hayirlisiyla gönlüne göre versin insallah
Benimde 1.20 den kucük çıktı. Acaba çok erken mi yaptım testi.Cnm bnmde 1.20 cikti negatif maalesef Allah hayirlisiyla gönlüne göre versin insallah
Çok erken yaptirmissin. Bi kac gun daha bekle benceMerhaba
Ben bugun dayanamayıp kan testi yaptırdım.
<1.20 çıktı.
Üzüldüm tabi. Ilıski üzerinden 6 gün geçmişti.
Cnm hemde çok erken yaptırman için adetinin geçmesi gerek,eğer hamile kalicaksan bile bukadar erkenden çıkmaz ve boşuna morelini bozmuş olursunÇok erken yaptirmissin. Bi kac gun daha bekle bence
Adetin geçmesini bekleyelim öyleyse. Umarım geçikir ve hamile yimdir :)Çok erken yaptirmissin. Bi kac gun daha bekle bence
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza :)
Hosgeldinmerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza :)
hoşbulduk cnm :) valla kendimi yanlız hissettim sayfada :)Hosgeldin
Hoşgeldinnnn bende yeniyim:)hoşbulduk cnm :) valla kendimi yanlız hissettim sayfada :)
Evet bncede öyle yap haber vermeyi unutma:) ben iki gün gecince yaptirdım ona bile erken diyorlardi arkadaşlarimAdetin geçmesini bekleyip tekrar yapacağım. Haber veririm :)
D kontrol hapı kullandığım beri ve kürtaj yapttiPeki aranizda adeti hep 6.7 gün sürüp de 2gün adet olan var mı,bnm bu ay ilk defa öyle oldu
Bende yeniyim.Eskiden kullaniyordum ama Şifremi kaybettim .Hoşgeldinnnn bende yeniyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?