Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar acil bakarmisiniz bhcg 8.86 çıktı dr. Hevesimi kursağımda bıraktı henüz dikkate alınacak bir değer değil dedi cuma gene tahlil istiyor bu durumu yaşayan varmi
Geç dölleme olabilir canım değerin yükseltikce gebe olduğunu söyler benim 2 iken 2 günde 24 oldu sende sabır ve dua et inşallah yükselir :)

arkadaşlar kan değerlerim geçen cuma 123 bugun ise 5203 ne diyosunuz artış nasıl ?

merhaba,

doktorunuz bu artışla ilgili ne dedi acaba merak ettim. Benimde 29 Ekimde 180 iken 3 Kasımda 1567 çıktı. Doktor olması gerekenden fazla yüksek dedi ve keseyi göremedi, tahlili tekrarlamamı istedi. ama içime şüphe düştü, sizin son durumunuz nedir acaba ?

Ya
Geç dölleme olabilir canım değerin yükseltikce gebe olduğunu söyler benim 2 iken 2 günde 24 oldu sende sabır ve dua et inşallah yükselir :)
zaten benim ovulayon testi 17. Gün pozitif çıktı adetim 26 günde bir oluyor ben de kendimce öyle dusundum

ikiz olabilir

Doktorum gayet iyi yükselmiş kontrole gel dedi bu değerlerden bir hafta sonra gittim 5+5 te keseyi ve bebegi ve kalp qtislarini gördük ama her kişide degisiyo 8 haftaya kadar herkeste degisknlik gösteriyi bence biraz bekledikten sonra tekrar git

doktor öyle bişey demedi ama netteki araştırmalarıma göre dış gebelikte olabilir.
korkuyorum açıkcası bugün tahlili tekrarladım 2300 çıktı dünkü değere göre artış normal sanki.
kaç haftalık olduğunu da bilmiyorum 180 çıktığında doktor 1-2 haftalık falandır demişti.

İlk tahlilde kac çıktı kac günlükken yaptirdin

O
olmaz inşallah içini ferah tut

M
Ben 3+3 ken yaptirdim 27 cikti iki gün sonra 123 bundan bir hafta sonra 5203 cikti bu değerden bi hafta sonra yani 5+5 te ultrason da kese bebek ve kalp atisi gördük
Masallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim büyük ihtimalle geç yumurtlama olduğu için yani 2 hafta olmadı bile ovulasyondan sonra

Adetime 3 yada 4 gün var idrarda pozitif cikinca kan tahlili yaptirdim 89 cikti doktor düşük dedi
Sana da düşük dediyse ben napim adet 2 gün gecikince gittim 8.86 çıktı cuma viraja çağırdı yani senin gecikme olmadan bu değer çıktıysa nasıl düşük oluyor

Kızlar iki gün önce beta hcg sonucum 464 çıkmıştı bugün 980 çıkmış 3 haftalık değer yüksek mi ?

Kızlar reglime 6 gün var lh testi yptım ovulasyon 2. çizgi silik çıktı sizce yumurtlama mı var yani ilişkiye girsem verimli olur mu demek bu?

Adetime 3 yada 4 gün var idrarda pozitif cikinca kan tahlili yaptirdim 89 cikti doktor düşük dedi
bence de düşük değil. büyük oğlumda adetim 0n gün geciktiğinde değerim 75 civarıydı. ikinci bebeğimde adetimden üç gün sonra 654 çıkmıştı. önemli olan değerinin iki günde iki katına çıkması. inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın

merhaba arkadaşlar
benim beta hcg değerim 5050 çıktı doktorum 5 hafta bir kaç günlük dedi ama ben adet dönemine göre 7 haftalığım. geç döllenme olmuştur dedi. sizce bu değerler nasıl

Sana da düşük dediyse ben napim adet 2 gün gecikince gittim 8.86 çıktı cuma viraja çağırdı yani senin gecikme olmadan bu değer çıktıysa nasıl düşük oluyor
bugün tekrar vericem bakalim katlamismi Allah hepimizin gönlüne gore versin canim ilk bebeği kaybedince bi panik oluyom her lafa

Sağol canim moral oldun bana hala inanamiyorum bisey olacak gibi kendimi kaptirmak istemiyorum bide bugün yaptiriyim bakalim kaç cikcak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…