Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kuşlar bugünde yaptirdim kan testi 232 dikti adete 2 gün var 89 dan cikti değer oradaki hemşire pazartesi doktora git diş gebelik falan olmasin dedi al sana bi giciklik daha

Arkadaşlar eylül 29da adet oldum ekim 29da olmadı 7 gün gecikti bu akşam kan testi yaptırdım 29.8 çıktı doktor açıklama yapıcak dediler hamilemiyim değer düşük geldi bana normalmi

Slm kızlar 21 ekimde son adet günümdü. Ve eşimle adet bittikten 5.gün ve 6. Gün toplam 3 kere korunmasız ilişki yaşadım. Dün kan testi yaptım 2.00 çıktı değer. Doktor on gün sonra yine gel dedi. Bi dahaki adet tarihim 18 kasım... Çok istiyorum sizce hamilemiyimdir

Kuşlar bugünde yaptirdim kan testi 232 dikti adete 2 gün var 89 dan cikti değer oradaki hemşire pazartesi doktora git diş gebelik falan olmasin dedi al sana bi giciklik daha
canı günaydın korkma değerin 2 kattan fazla artmış bu iyi birşey dış gebelik derken neye dayanarak diyorlar ki kanaman mı var ağrı mı korkma canım değerin güzel artış da güzel...doktorun en iyi cevabı verecektir zaten

Sağol canim moral oldun bana hala inanamiyorum bisey olacak gibi kendimi kaptirmak istemiyorum bide bugün yaptiriyim bakalim kaç cikcak .

Allah Allah değerin güzel artmış. bazı sağlıkçılar direk en kötüsünü söylüyor moralini bozma inşallah sağlıklı bir hamileliktir

Şu an belli olmaz cnm kan daki artısa bakmak lazım bir hafta sonra falan anca o zaman anlaşılır

kızlar merhaba
Dün yaptırdığım tahlilde beta hcg değerim 9,93 çıktı son adet tarihim 5 ekim bu değerlerle gebe kalan arkadaşlar var mı aramızda ? doktorum gebelikten bahsetmek için çok erken, olabilir de olmayabilir de sadece bekleyeceğiz dedi de işte bekleme konusu maalesef bu zamanlarda hem psikolojik hemde fizyolojik olarak yorucu bir süreç olabiliyor

Canım seninle günlerimiz ve çıkan bhcg sonuçları çok çok yakın. Benim de 8 ekim sat. 2 kasım bat. 3 kasımda iftarda cooook silik ikinci çizgiyi gördüm. Aslında doktora gitmicektim dayanamadım gittim 8.86 çıktı. Cuma bidaha gel dedi yani bugün tekrar kan tahlili yapıldı ve 85 çıktı. Doktor bu değere göre hamilesiniz dedi. Ama 1500 olmadan ultrasonda görünmez dedi haftaya cumaya bidaha çağırdı. Demem o ki yükselme ihtimali var Doktor lar heveslendirmek istemiyor sanırım.

Aynen öyle canım umutlanıp sonrasından hayal kırıklığı yaşamak daha kötü bende pazartesi idrar testinde ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm ama dün kontrolden sonra kendimi çok da heveslendirmek istemiyorum sonuçta tedavi aşamasında herşey ihtimal dahilinde sabretmek gerek Allah inşallah hayırlı haberler duymamızı nasip eder

kızlar benm de sat: 11 ekim..dün yani 8 kasımda tahlil yaptırdım..betahcg: 1459 çıktı...ya bi anormallik var bende ikiz falan mı hamileyim acaba:S

Merhaba Arkadaşlar;
Bugün sabah şüphelerim üzerine kan testi yaptırdım beta-hcg değeri 3,90 çıktı.5 in altında olduğu için hamile değilim sanırım.ama içimde bir şüphe ile yaptırdım testi zaten yani daha regl ortalama 10 gün var ama göğüslerim ağrımaya başladı kasıklarıma da ara ara ağrı giriyor ve inanılmaz bir tatlı yeme isteği.biliyorum bunlar regl döneminde yaşanan belirtiler ama ben regl da bile ağrı çekmem o yüzden hiç günümü bilmezdim çok hafif olmadan 1 gün önce belim ağrır o zmn regl olacağımı anlarım.Şimdi aslında benim size danışmak istediğim 1 hafta sonra tekrar test yaptırsam mı?bu değer artabilir mi?
çünkü içimde anlam veremediğim bir his hamile olduğumu söylüyor...offff bilemedim kafam karışık

kızlar benm de sat: 11 ekim..dün yani 8 kasımda tahlil yaptırdım..betahcg: 1459 çıktı...ya bi anormallik var bende ikiz falan mı hamileyim acaba:S

Merhaba Benimde Sat 13 Eylül idi. 15 Ekimde idrar testinde çift çizgiyi gördüm ve ayın 18'i gibi kan testi yaptırdım ilk değer 6389 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 9800 çıktı. Ayın 22'sinde doktora gittim. Tek kese gördük henüz çok küçük iki hafta sonra tekrar gel dedi. Cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde ise büyük bir süpriz ile karşılaştık İki kese iki bebek ve iki kalp atışımız vardı. Olabilir de ilk ultrasonda gözükmüyor belki ama ikincisinde yani 8. hafta içerisinde gösteriyorlar kendilerini :)))))

Benim sat 20 ekim bat 14 Kasım Bugün mecburen kan testi yyapıldır rahatsızlandım beta 0.810 çıktı doktor negatif kabul ediyoruz dedi bu değer ancak bir kıpırti var şüpheli dedi bu değeri görüp daha sonra pozitif çıkan varmi

ayyy ne güzel.hayırlı olsun canım.benımde hep ıstedığım ıkız bebek bır kız br erkek... çok sevındım senın adına:)

Arkadslr lutfen yardim edin ben adetimin 8. Gunu kan testim 0.517 cikti bugun yaptrdim 1.20 cikti degerlere gore sonuc negatif biliyorum ama arada azda olsa bi artis var bole olup degeri yukselen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…