Hayırlı olsun canımm değer hamile olduğunu gösteriyo :)merhaba benim bi sorum olacaktı ben eylülllll 25de adet oldum ekim 20de kan testi yaptırdm 0.100 cıktı gebelik yok dendi ekim 25de olmam gerekrdi olmadım bugun kan tahlili yptırdım 156.4 cıktı gebelik varmı siizce sut hormnumda biraz yuselmişş...
Kese için daha erken canım benim 1000 üzeri olunca kese göründü bide ben idrara sıkışık gittim öyle daha net görünüyo iki günde bir değerini ölçtürüyomusun?kese görünmedii ama
İlerleyen haftalarda keseyi görebilirsin. Bunu doktorununda söylemesi lazım 5 haftalıkta falan görülebiliryok bugun gıttımm ılk
merhaba benim bi sorum olacaktı ben eylülllll 25de adet oldum ekim 20de kan testi yaptırdm 0.100 cıktı gebelik yok dendi ekim 25de olmam gerekrdi olmadım bugun kan tahlili yptırdım 156.4 cıktı gebelik varmı siizce sut hormnumda biraz yuselmişş...
Canim son adet tarihin? Benimde sonuc 106 cikti doktorum gebelik lehine dedi ve yarin tekrar tes istedimerhabalar ben inanın heyecandan uyuyamıyorum bu gün kan verdim ve değerim 123 çıktı acildeki doktor gebelik var dedi ama inanamıyorum sanki umarımherşey yolunda gider ve temmuz ayında sağlıklabebeğimi kucağıma alırım...
14 ekim son adet tarihi seninki kaçtı ben daha doktora gitmeyi düşünmüyorum kese oluşmamıştır diyeCanim son adet tarihin? Benimde sonuc 106 cikti doktorum gebelik lehine dedi ve yarin tekrar tes istedi
14 ekim son adet tarihi seninki kaçtı ben daha doktora gitmeyi düşünmüyorum kese oluşmamıştır diye
farketmiyor canımkizlar kan testi icin ac karninaa ya da tok karnina gitmek farkediyor mu?
olabilir neden olmasın ama ögrenmek için malesef beklemek lazımSelamun aleykum arkadaşlar dun bel ve sirt agrisi idrarda yanma bas donmesi ve 39 derece ateşle gece acile gittim.son adet tarihin 24 ekim ve son ilişkim 4 gun onceydi Dr idrar kantahlili istedi ve beta HCG 3.16 yazıyordu son adetini bile sormadi acaba diyorum 2,3 günlük bisey olabilirim adet olmamada daha 11...12 gün var yükselme olurmu 5 yildir evliyim ve 1 asilama 2 tüp demedim hep negatiftir ve değerin her zaman koca 0 oluyordu bu sefer adete 12 gün varken 3.16 yi görünce acaba diyorum ne olur dua edin ve ozlemimiz son bulsun
valla canim beenim olabilir varsa bile 1kac gunlukdur 10gun sonra evde test yapBenimde adet tarihim 14 Kasım dün rahatsizlandim mecburen kanda gebelik bakildi 0.810 çıktı degerim negatif yani benimde sizin gibi olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?