Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

5 ay önce aynı şeyi bende yaşadım canım 10 gün adetim gecikti sonra kan verdim 0.42 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim 1.61 çıktı 2 günde bu artış normal değil hamile olsan 5.0 in üzerine çıkardı dedi ertesi gün de adet oldum zaten yıkılmıştim

Son düzenleme:
merhaba benim bi sorum olacaktı ben eylülllll 25de adet oldum ekim 20de kan testi yaptırdm 0.100 cıktı gebelik yok dendi ekim 25de olmam gerekrdi olmadım bugun kan tahlili yptırdım 156.4 cıktı gebelik varmı siizce sut hormnumda biraz yuselmişş...

Hayırlı olsun canımm değer hamile olduğunu gösteriyo :)

Benimde adet tarihim 14 Kasım dün rahatsizlandim mecburen kanda gebelik bakildi 0.810 çıktı degerim negatif yani benimde sizin gibi olabilirmi acaba

merhabalar ben inanın heyecandan uyuyamıyorum bu gün kan verdim ve değerim 123 çıktı acildeki doktor gebelik var dedi ama inanamıyorum sanki umarımherşey yolunda gider ve temmuz ayında sağlıklabebeğimi kucağıma alırım...

Arkadaslar bende iki gun once kan tahlili taptirdim beta hcg 106 cikti. Benimde sat 6 ekimdi sizce deger dusukmu yukselirmi kafam cok karisik

Canim son adet tarihin? Benimde sonuc 106 cikti doktorum gebelik lehine dedi ve yarin tekrar tes istedi

Canim son adet tarihin? Benimde sonuc 106 cikti doktorum gebelik lehine dedi ve yarin tekrar tes istedi
14 ekim son adet tarihi seninki kaçtı ben daha doktora gitmeyi düşünmüyorum kese oluşmamıştır diye

Selamun aleykum arkadaşlar dun bel ve sirt agrisi idrarda yanma bas donmesi ve 39 derece ateşle gece acile gittim.son adet tarihin 24 ekim ve son ilişkim 4 gun onceydi Dr idrar kantahlili istedi ve beta HCG 3.16 yazıyordu son adetini bile sormadi acaba diyorum 2,3 günlük bisey olabilirim adet olmamada daha 11...12 gün var yükselme olurmu 5 yildir evliyim ve 1 asilama 2 tüp demedim hep negatiftir ve değerin her zaman koca 0 oluyordu bu sefer adete 12 gün varken 3.16 yi görünce acaba diyorum ne olur dua edin ve ozlemimiz son bulsun

olabilir neden olmasın ama ögrenmek için malesef beklemek lazım

doktorum iyi degildi memnun kalmadim bisey demedide
Benimde adet tarihim 14 Kasım dün rahatsizlandim mecburen kanda gebelik bakildi 0.810 çıktı degerim negatif yani benimde sizin gibi olabilirmi acaba
valla canim beenim olabilir varsa bile 1kac gunlukdur 10gun sonra evde test yap

Kozlar bizde bugunnkeseyi gördük beta değerlerin 2 gün arayla 89-- 237--670 cikti 4gun sonra yani bugün 3104 cikti sujur kese göründü 10 gün sonra tekrar gitcem ne kadarlik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…