Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar Son adet tarihim 13 Eylül idi. 15 Ekimde test yaptım çift çizgi çıktı. dün akşam da kan testi yaptırdım hcg 6839 çıktı. Test değerlerine göre 5 haftalık hamile gözüküyorum. İki kaybım var daha öncelerden birinde 6 haftalıkken kalbi durdu aldılar. İkinci gebeliğim de ise 5. haftada düşük olmuştu. Umarım ümid ediyorum ve tüm kalbimle inanıyorum ki bu sefer Rabbim sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. :) Hepinize sevgiler

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

Arkadaşım gebelik olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum çünkü adetin çok gecikmiş. Stresten olabilir ya da hamile kalmak istiyorsan beklenti sürecindeki psikoloji ve gerginlik de adeti geciktiriyor. Doktor kontrolünde gebelik olmadığı kesinleşirse adet söktürücü verirler diye düşünüyorum. Rabbim gönlüne göre versin.

bunu bu forumda nasıl dicem bilemiyorum ama ben suan cocuk dusunmuyorum

merhaba arkadaşlar son adetim 27 eylül cuma günü belime ve kasıklarıma çatlayacak şekilde ağrı girmesinden dolayı acile gittim ve kan testi yapıldı beta hcg değerim 13.7 çıktı doktor belli belirsiz dedi cuma gününe dpoktor randevusu aldım ama o güne kadar tekrar kan testi yaptırsam mı acaba? sevinmeye ne zaman başlamalıyım?

Cnm çarşamba bida kan ver değerine bak cuma gittiginde zaten doktor isticek senden kan tahlili bide o zaman bakarsın değerin

Kızlar merhaba çok acil bilginize ihtiyacım var ben on gün önce kan tahlili yaptım sonuç 1.20 çıkmıştı. Şimdi yaptırdım 2.00 çıktı sonuç negatif ğeki neden yükselmiş bu nırmal mi yoksa geç döllenme olup ilerleyen haftalarda daha yükselir mi?

kızlar benimde son adet tarihim 10 ekimdi ve bir sonraki adet tarihimi bekleyemiyorum çok sabırsızlanıyorum ve bebek istiyoruz dayanamadım bugün kan tahlil yaptırdım sonuç 0.1 ve çok üzüldüm umutsuzluğa düştüm çok erken biliyorum adet tarihimin geçmesini beklemeliyim ama napimm heyecan işte

Transferin ;
11.gunu betahcg 125
13.gunu 298
15.gunu 610
Dr um pazartesi gel ultrason a dedi. Sizce anormal bir durum olabilir mi?

Merhaba kızlar;
28 ekimde kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG değerim 460.98'di. 2 gün sonra tekrar test yaptırdım. 714.500 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor gelişmesinin normal olduğunu söyledi fakat ben yine de sizlerden de bilgi almak istedim. sizce bu değerler normal mi? Yükseliş oranı iyi mi? Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Arkadaşlar acil bakarmisiniz bhcg 8.86 çıktı dr. Hevesimi kursağımda bıraktı henüz dikkate alınacak bir değer değil dedi cuma gene tahlil istiyor bu durumu yaşayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…