ya arkadaşlar doktor bana hç umutlu konuşmuyo ya geç dçllenme olabilir diyor ama dış gebelikte olabilir degerler düşük artıyo haftana göre diyor....yazıyorum lütfen yorum yazın..11ekim en son adet dönemimdi ama muhtemelen döllenme günüm ayın sonlarıydı hesaplamama göre...adetimin getiği 8.gün yani 20kasım 162 ...24 kasım 776...26 kasım 1488 çıktı değer..ama doktor 776da iken keseyi göremedi.yarın başka bir doktora gidecegim umarım 1500lerde kese gözükür.
İnşallah birsey olmaz dediğin gibi olur canım ya ama çok kötü agrim var ve kanama az az artıyor iyi düşünemiyorum artık herseyin hayırlısı çok zor bi durumÇok üzüldüm canım ama endişelenme rahat olmaya çalış. Kuzenim bütün hamileliğini kanama ve ağrılarla geçirdi. Şimdi kızı neredeyse 3 yaşında. Dinlen yorma kendini.
merhaba canım bende 4+4 de yani dün hastaneye gittim kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı ultrasonda baktı kese bile görünmedi kan testi yaptı 276 cıktı bu değerle görünmez zaten dedi 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yükselme nasıl diye5+4 hamileyim 7 gün sonra doktora gidicem.. sanki kalp atışını duyamıcakmışım gbi boşmuş gibi hissediyorum .. o kadar kötüyüm ki şuan .. neden böyle oldum anlamıyorum.. hiç bir hamilelik belirtim de yok..bunu önceden anlamanın bir yolu yokmu nolur bir fikir verin deliricem
canım ilk beta hcg ne zaman bakıldı?adetten kac gün sonra benimde adetten 4 gün sonra 276 cıktı yarın tekrar bakılcak artış nasıl diyebenimde ilk hcg 263tü iki gün sonra 780 oldu pazar günü. doktorumu bugün aradım şuan gelme iyi yükselmiş dedi perşembe gidicem sizce kese görünürmü
Canini sikma bende de ayni degerler. Pazartesiye kadar doktor 2000 olur dedi. Sali gunu gidip keseye bakcaz :) Ama keseyi gormek icin 1 hafta sonra kontrole git bence.canım ilk beta hcg ne zaman bakıldı?adetten kac gün sonra benimde adetten 4 gün sonra 276 cıktı yarın tekrar bakılcak artış nasıl diye
İnşallah birsey olmaz dediğin gibi olur canım ya ama çok kötü agrim var ve kanama az az artıyor iyi düşünemiyorum artık herseyin hayırlısı çok zor bi durum
ya arkadaşlar doktor bana hç umutlu konuşmuyo ya geç dçllenme olabilir diyor ama dış gebelikte olabilir degerler düşük artıyo haftana göre diyor....yazıyorum lütfen yorum yazın..11ekim en son adet dönemimdi ama muhtemelen döllenme günüm ayın sonlarıydı hesaplamama göre...adetimin getiği 8.gün yani 20kasım 162 ...24 kasım 776...26 kasım 1488 çıktı değer..ama doktor 776da iken keseyi göremedi.yarın başka bir doktora gidecegim umarım 1500lerde kese gözükür.
bence çok düşük değil benimde 32 doktor hamilesin dedi. o döllenme tarihiyle alakalıkızlar merhaba. Allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. benim de adetim 3 gün gecikince bugun kan testi yaptırdım bhcg değeri 53.74 çıktı. daha doktora gitmedim. sat tarihim 31 kasım. çok düşük değil mi, öyleyse boşuna sevinmek istemiyorum.
Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlarKizlar selam,
Nolur bir akil verin. Bugun bende hem idrarda hem de kanda hamile oldugumu ogrendim :)
Son adet tarihin 22-Ekim-2014. Beta HCG 292 cikti. Normal mi sizce? Doktor sonucu gormedi, hem alttan hemde karindan ultrasonla bakti. Rahim hamileikte oldugu gibi kalinlasmis dedi. Beta HCG sonucuna gore keseyi gorecegimi tarihi soyleyecegim dedi.
Sizce 292 normal midir? Sizin kac cikmisti?
Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldimGünaydın Canım,
Nasıl oldun ? Merak ettim seni.
çok geçmiş olsun canımGece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim
Sagol canim allah kimseye yaşatmasin cook zorçok geçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun.[/QUOTE]OTE="syd-kbk, post: 38014723, member: 636939"]Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?