Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

senin bebiş biraz utangaç anlaşılan :) benim komşumun kızında da kese de kalp atışı da geç göründü. (kese 8. hafta içlerindeydi) onun döllenmesi 2. adetine yakın olduğu için. belki sende de böyle bir durum olmuştur. ayrıca değerler kişiden kişiye değişiyor. Hiç stres yapma hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canim canini sikma hic. Dis gebelik diildir. Cunku dis gebelikte erken tarihte degerler inanilmaz yuksek oluyor. Seninki aksine dusuk. Gec dollenme olur. Bebek gec gelisiyordur dolayisiyla. Bi baska doktora git bakalim. Nedicek

Çok üzüldüm canım ama endişelenme rahat olmaya çalış. Kuzenim bütün hamileliğini kanama ve ağrılarla geçirdi. Şimdi kızı neredeyse 3 yaşında. Dinlen yorma kendini.
İnşallah birsey olmaz dediğin gibi olur canım ya ama çok kötü agrim var ve kanama az az artıyor iyi düşünemiyorum artık herseyin hayırlısı çok zor bi durum

merhaba canım bende 4+4 de yani dün hastaneye gittim kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı ultrasonda baktı kese bile görünmedi kan testi yaptı 276 cıktı bu değerle görünmez zaten dedi 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yükselme nasıl diye
içim sıkılıyor benimde inşallah iyidir sonuç yarın.sende canını sıkma bakalım hersey Allahtan ben 7 haftalıktan önce bidaha baktırmam ultrasonda çünkü bazen 8.haftayı buluyormuş kalp atışı.bosuna canın sıkılır

benimde ilk hcg 263tü iki gün sonra 780 oldu pazar günü. doktorumu bugün aradım şuan gelme iyi yükselmiş dedi perşembe gidicem sizce kese görünürmü
canım ilk beta hcg ne zaman bakıldı?adetten kac gün sonra benimde adetten 4 gün sonra 276 cıktı yarın tekrar bakılcak artış nasıl diye

Merhaba, bi sorum olcakti. Beklenen adet günümde hcg 105 cikti 4 gün sonra sonuç 1498 cikti doktor iyi dedi ancak cok büyük bi artis var normal midir?

canım ilk beta hcg ne zaman bakıldı?adetten kac gün sonra benimde adetten 4 gün sonra 276 cıktı yarın tekrar bakılcak artış nasıl diye
Canini sikma bende de ayni degerler. Pazartesiye kadar doktor 2000 olur dedi. Sali gunu gidip keseye bakcaz :) Ama keseyi gormek icin 1 hafta sonra kontrole git bence.

Benim ilk gittiğim doktor da beni çok korkutmuştu. Hatta ben gerçekten hamile miyim diye bile sorma gereği duymuştum. SAT a göre haftalarımızı hesaplarsan evet değerler düşük. Ben de 493 te baktırdım kese yoktu. 5 gün sonra gittim ve başka bir doktora gördük keseyi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Pazartesi gidicez bakalım. Benimle aynısın sen de. Tarihlerimiz çok yakın. Umarım hayırlı bir haber alırsın. Bozma moralini sakın. Geç döllenme gibi görünüyor bence. Hayırlı haberlerini bekliyorum :)

kızlar merhaba. Allah hepinize sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. benim de adetim 3 gün gecikince bugun kan testi yaptırdım bhcg değeri 53.74 çıktı. daha doktora gitmedim. sat tarihim 31 kasım. çok düşük değil mi, öyleyse boşuna sevinmek istemiyorum.

bence çok düşük değil benimde 32 doktor hamilesin dedi. o döllenme tarihiyle alakalı

tam 5 aydır evliyiz ve eşim sperm azlığı ve yavaşlıgı oldugu için korunmadık bebek istiyoruz diye. her ay adetim tam tarihinde gelirdi ve hiç umudum olmazdı.
son adet tarihim 27 ekim- 14 kasımda özel bir hastaneye gittim artık tedaviye başlayalım diye. eşimin değerlerine baktı normal yolla kalabilirsinz dedi. alttan muayenede sağ yumurtan çatlamış dedi. ve hafif yara başlangıcı var dedi vajinal krem verdi bu kremi kullanırken ilişkiye girmeyin zaten yumurtlama dön bitti dedi. kremi vajinaya sokup içeri sıkıyorsunz.
yani biz o gün bu gün ilişkiye girmedik.
beklenen adet tarihim 21 kasım ve 5 gündür kasıklarda agrı var sanki adetmiş gibi adet yok. dün gece dayanamadım eşimlede acil de beta hcg baktırdık sonuç 0,00 .
hüsran yani bugun hala adet olmadım. 14 kasımdan sonra ilişkiye girmediğimize göre döllenme olsaydı gözükür müydü şimdiye kadar ???

Hayırlı olsun canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün tam 5 +1 desin canım :) 1500 de de keseyi görebiliyorlar. 2000-3000 arasıda kalp atışlarını duyabiliyorlar

OTE="syd-kbk, post: 38014723, member: 636939"]Gece Düşük gerçekleşmiş canım sabah ta kürtaj oldum içerde çok parça varmış zehirlenebilirsin dediler yeni eve geldim[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun.

Bende iki haftalık hamileyim. Çok korkuyorum psikolojimin kaldirmayacagini dusunuyorum.....allah sabir versin .kolay atlatirsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…