Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Geçmiş olsun. Aktardan kudret nari aldınm Ona basladim.kefir mayası alıp kefir mayalayabilirsin oda çok iyi geliyor mus.daha denemedim[/QUOTE]
Kefiri demedim. Tatlim kokusu iğrencti. Tadi fena değil burnunu tikayip içtim de bi daha icmedim.

StE="25Nisa, post: 38224627, member: 635326"]İnşallah canım ama indan yaşamadan anlamıyo şu an tek hedefimiz hamile kalbilmek ve sadece bunun stresini yaşıyoruz.dediğin çok doğru ama insan başına grlmeden anlayamıyorsen hamilesin galiba inşallah sağlıklı sihhatli bebişine kavusursun canım dua et bizim içînde.[/QUOTE]
Strese dikkat tatlim spermleri ve yumurtlamayi etkiliyo.. Sakin duzenli iliski cok dusunmeden....kafa rahat olmali

Lutfen acil cevap yazar misiniz ? 2 haftalik hamileyim daha 2 gun oncesine kadar cok sanci cekiyodum falan ama 2 gundur hic agrim yok sizce normal mi ?

Çok teşekkürler. Allah isteyen herkese versin inşallah. Biliyorum insan dayanamıyor, ben de dayanamamıştım. İşte bu yüzden çok iyi anlıyorum seni. Stres yapma, evet hamilesin ama sadece ilk zamanlar riskli oluyor. Ben de hala korkuyorum ki ben 9. haftaya girdim. Ama sakin olmaya çalış, inşallah çok güzel bir meleğin olacak :)

İnşallah canım ağzın bal yalasın emi ne güzel konuşmuşsun.sende inşallah sağlıkkı sıhhatli alırsın bebişini kucağına:))

yok yok bana dün doktor dedi. ben şikayetlerimi sıraladım normal olağan şeyler dedi.
Ya cok agrim vardi simdu hic agrim yok o yuzden korktum biraz cunku yerlesim suresinde suan korkum buyuk bisey olucak diye erken ogrenmek hictw iyi degil gercekten yok duser mi yok dis gebelik olur mu yok normal gebelik mi

Adetimden tam bir hafta önce yani 4 Aralık'ta ki hcg değerim 8.82 çıkmıştı. 6 Aralık'ta 6.73 çıktı. Kimyasal sandım çok üzüldüm. 8 Aralık'ta 33.41 çıktı. Bugün ise yani 10 Aralık 103 çıktı. Yarın beklenen adet tarihim. Cumartesi kontrolüm var. Gelişmeleri yazıcam. Keseyi ne zaman görebilirim kızlar

Öncelikle hayırlı olsun canım yumurtlamadan kaç gün sonra kanda çıktı tam olarak bilşyor musun

Canım kese hcg değerin 1500 lere öıktığında görülebiliyo diye bilşyorum.ama yibe de dr una sor iatersen

Va
Çok erken çokmış dr um bana çıkmaz ancak döllenmeden 8-10 gün sonra çıkar dedi o yüzden sırdum acaba erken yumurtlamış olabilir misin diye
valla bende öyle oldu genelde öyledir belki bilemem. Testle takip ettim ovulasyonu o yüzden eminim

Ya cok agrim vardi simdu hic agrim yok o yuzden korktum biraz cunku yerlesim suresinde suan korkum buyuk bisey olucak diye erken ogrenmek hictw iyi degil gercekten yok duser mi yok dis gebelik olur mu yok normal gebelik mi
doğru bunlar ister istemez olan şeyler ama olacak olduktan sonra elimizden bişi gelmez..
biz bize düşeni yapar hareketlerimize beslenmemize dikkat ederiz gerisi takdiri ilahi....
üzülme annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…